Gebeliğe Hazırlık Hamile olabilirmiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Esa331

Seni heycanla bekliyorum ravza bebek ♡
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
466
156
18
Arkadaslar meraba 23 ekimde kurtaj oldum 8 hafta 4 gunluktu karnimda kalbi durdu kurtajdan sonra 2 kere adet gordum en son adetim 15 aralik ama suan kasiklarimda bi agri belimde bi agri ve migde bukantim var acaba hamilemiyimki 3 gun once test yaptim negatifti lutfen fikirlerinizi ogrenmek istiyorum

canım test için erken daha

Burda kesin ne diyebilirizki. Ilk duşügünden belirtileri karsilastir bi kac gun gecincede ortaya cikar zaten olablirsin belkim

Biraz beklemen lazim sabir sonra erken gebelik testi alip bakarsin insallah vardir

Insallah canim rabbim isteyen herkese versin agri ta kalcalarima ve bacaklarima vuruyo :(

Agrin varsa suphe duyulur vardir insallah bekle bakim
Yumurtlama zamanlarında ağrı olsa yumurtlamayı, adete yakın olsa gebeliği düşünebiliriz. Ama adeti biteli en fazla 8-9 gün olmuş. Yumurtlama için bile erken. Psikolojiktir.

Arkadaslar meraba 23 ekimde kurtaj oldum 8 hafta 4 gunluktu karnimda kalbi durdu kurtajdan sonra 2 kere adet gordum en son adetim 15 aralik ama suan kasiklarimda bi agri belimde bi agri ve migde bukantim var acaba hamilemiyimki 3 gun once test yaptim negatifti lutfen fikirlerinizi ogrenmek istiyorum
Canım adetin biteli ne kadar oldu da 3 gün önce test yaptın. Çok sabırsız gördüm. Yumurtlar yumurtlamaz test yapan gördüm ama daha yumurtlama bile olamaz bu kadar zamanda. Ki ondan 72 saat sonra kana 10 gün sonra idrara geçer bhcg. Sen vücudun daha yumurta üretme aşamasındayken bakmışsın :) az sabır.

Son adetim 15 Aralık derken. Bat mı sat mı ? Herkes normal gibi cevap vermiş bi ben şaşırmışım. Acaba yanlış mı ifade ettin kendini.

Yumurtlama zamanlarında ağrı olsa yumurtlamayı, adete yakın olsa gebeliği düşünebiliriz. Ama adeti biteli en fazla 8-9 gün olmuş. Yumurtlama için bile erken. Psikolojiktir.
Valla canm hamildlik yasamadim hic ama turlu turlu seyler cikiyor biseyde diyemiyorsun. Cok siddetli dedigi icin soyledim zaten erken suan. Kimi cok erken ogreniyor hersey yazildi forumda insan bisey diyemiyor kesin diye. Erken yumurtluyodur belki bilmiorum

Back
X