- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
- Konu Sahibi Aysebkr1258
-
Teşekkür ederimBenim 9 gün sonra çıktı
6. Günde çıkmadı
2 hafta geç döllenme olmuş
Teşekkür ederimAdet günümde yaptım kasıklarımda sızlama vardı bide 2 gün önce kahverengi kanamam olmuştu şüphelendim ve yaptım çok koyu iki çizgi gördüm çok silik bekliyodum ikinci çizgiyi ama ilkinden daha koyuydu :)
Teşekkür ederim tekrardanAmiiinn hepimizinkini:)
Normalde 30-31 gunde bir..
14 eylul de olmustum...
14 ekim de testim temizdi
17 ekim de silik cizgi ve 34 beta:)))
Saniyorum normalinden 5 6 gun sonra yumurtlamisim bu ay..
Teşekkür ederim
Peki siz kaç günde bir regl oluyorsunuz
Kızlar dayanamadım eşime aldırdım ve sonuç bu :)
hayırlı olsuuunn ne güzel bir haber :)))Kızlar dayanamadım eşime aldırdım ve sonuç bu :)
Dr a gittim pko dedi dünya basıma yıkıldı kim bilir ne zaman çocuk sahibi olacağız diye kahroldum üzüntüden Dr da sağolsun bi dünya test istedi. 21. Gün testini verdim, 3. Gün testi ardından regl sonrası rahim filmi çektirecegim. 3. Gün testini bekliyorum bi regl olayım bitsin gitsin mevsim yaz, tatile gidelim diye. Regl günü geldi yok, ertesi gün yok , ertesi gün yok, dört gün oldu hala yok. zannediyorum ki stresten üzüntüden regl olamıyorum. Sonuc oğluşum yedi buçuk aylıkkızlar merhaba. Yardımınıza ihtiyacım var 2 senelik evliyim eşimle hiç korunmadık ilk günden beri bebeğimiz olsun istedik ama olmadı bundan 2 ay önce doktora gittik eşime sperm testi yaptılar sonuçları çok güzel çıktı bende bu ay ki adetimden sonra rahim filmi çektiricektim
Ama bu ay beklenmedik bir durumla karşılaştım Adetim 6 gün gecikti test yapmaya korkuyorum yine negatif görmek istemiyorum göğüslerimde ağrı var 10 gündür adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum sizce hamile olabilirmiyim ? 2 sene sonra tedavisiz olabilir mi acaba ümitlenmek istemiyorum
Ay ne güzel haber gözleriniz aydın olsunKızlar dayanamadım eşime aldırdım ve sonuç bu :)
Yat dinlen tadını çıkar Dr ne dediyse oAcile gidip bhcg testi yaptırdım 9699 çıktı değer gayet normal fakat benim kaşık ağrılarım var çok 10 gündür düşük riskin olabilir dedi çok fazla yürümeyin yormayın kendinizi dedi
Kızlar dayanamadım eşime aldırdım ve sonuç bu :)
Teşekkür ederimmm :)Ahahaha yapmissiniz zaten, hayirli olsun
Sağolun30-32 günde ve düzenlidir
Ama o ay ya iki kere yumurtladım ya da geç yumurtladım
2 kere yumurtladığımı düşünüyorum çünkü reglin 18. Gününde ovulasyon testi yapıp yumurtladığımı tespit etmiştim. O günkü denemede hamile kalmamışım. Beklenen regl tarihimden 1 gün önce olmuş :)
Yani olmaz dememek lazımmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?