Hamile olabilirmiyim?

Teşekkür ederim
Peki siz kaç günde bir regl oluyorsunuz

30-32 günde ve düzenlidir
Ama o ay ya iki kere yumurtladım ya da geç yumurtladım
2 kere yumurtladığımı düşünüyorum çünkü reglin 18. Gününde ovulasyon testi yapıp yumurtladığımı tespit etmiştim. O günkü denemede hamile kalmamışım. Beklenen regl tarihimden 1 gün önce olmuş :)
Yani olmaz dememek lazımmış

Dr a gittim pko dedi dünya basıma yıkıldı kim bilir ne zaman çocuk sahibi olacağız diye kahroldum üzüntüden Dr da sağolsun bi dünya test istedi. 21. Gün testini verdim, 3. Gün testi ardından regl sonrası rahim filmi çektirecegim. 3. Gün testini bekliyorum bi regl olayım bitsin gitsin mevsim yaz, tatile gidelim diye. Regl günü geldi yok, ertesi gün yok , ertesi gün yok, dört gün oldu hala yok. zannediyorum ki stresten üzüntüden regl olamıyorum. Sonuc oğluşum yedi buçuk aylık demem o ki, üzme kendini akışına bırak mevlam neylerse eyler, neylerse güzel eyler Allah gönlündekini versin hayırlısıyla

Acile gidip bhcg testi yaptırdım 9699 çıktı değer gayet normal fakat benim kaşık ağrılarım var çok 10 gündür düşük riskin olabilir dedi çok fazla yürümeyin yormayın kendinizi dedi
Yat dinlen tadını çıkar Dr ne dediyse o
Güzel seyler düşün pozitif ol karamsarlığa asla kapılma sen ne hissediyorsan o da hissediyor şimdi insallah bisey olmayacak

Sağolun
Allah bağışlasın
Allah bizlere de nasip eder inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…