Hamile olabilirmiyim

Pembe gokyuzu

Rabbim sen niyetimi biliyorsun.......
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2022
315
307
23
Slm kizlar üç aydır bebek için uğraşıyoruz yumurtlama donemindeyim şuan ama bir haftadır kasık ve bel ağrım var adetimede 12 gün var acaba hamilemiyimdir benim gibi olupta hamile olduğu öğrenen varmi

Slm kizlar üç aydır bebek için uğraşıyoruz yumurtlama donemindeyim şuan ama bir haftadır kasık ve bel ağrım var adetimede 12 gün var acaba hamilemiyimdir benim gibi olupta hamile olduğu öğrenen varmi
Belli olmaz canım. Yumurtlama dönemi de ağrı oluyor

Yumurtlama döneminde de kasik ağrısı akıntı vs oluyor zaten kesin bsey diyemeyiz.. soyle adete 4 5 gün kala erken gebelik testi yapin :))

Şuan yumurtlama döneminiz ise ozaman bu günleri değerlendirin :) hamilelik yumurtlamadan en erken 10-11 gün sonra kanda çıkar boşuna test yapmayın yani :)

Kizlar cuma günü tahlil yaptırmıştım sonuç bugün düşmüş enabiza HCG 1.20 anlayaniniz varmi

Kizlar acil yardım !!!
Kasık ağrılarım çöktü bugün Dr a gittim yumurtan çatlamış dedi
Yumurta catladiktan sonra ilişkiye girip hamile kalan varmı aranızda
Yumurtlamadan önce tutmadiysa diye her ihmale karşı bugün de bı denesemmi acaba

canım selam bende senın gibiyim suanda hamıle mısın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…