- 19 Ocak 2022
- 315
- 307
- 23
- Konu Sahibi Pembe gokyuzu
-
Belli olmaz canım. Yumurtlama dönemi de ağrı oluyorSlm kizlar üç aydır bebek için uğraşıyoruz yumurtlama donemindeyim şuan ama bir haftadır kasık ve bel ağrım var adetimede 12 gün var acaba hamilemiyimdir benim gibi olupta hamile olduğu öğrenen varmi
Çok var ağrım ama akintimda çok test yapmak istemiyorum geçen aylarda çok yaptım ama kendimi nasıl tutucam bilemiyorumBelli olmaz canım. Yumurtlama dönemi de ağrı oluyor
Yumurtlama döneminde de kasik ağrısı akıntı vs oluyor zaten kesin bsey diyemeyiz.. soyle adete 4 5 gün kala erken gebelik testi yapin :))Slm kizlar üç aydır bebek için uğraşıyoruz yumurtlama donemindeyim şuan ama bir haftadır kasık ve bel ağrım var adetimede 12 gün var acaba hamilemiyimdir benim gibi olupta hamile olduğu öğrenen varmi
Aynen bende öyle düşünüyorum bakalım inşallah çift çizgiyi görürümYumurtlama döneminde de kasik ağrısı akıntı vs oluyor zaten kesin bsey diyemeyiz.. soyle adete 4 5 gün kala erken gebelik testi yapin :))
Insallah canımAynen bende öyle düşünüyorum bakalım inşallah çift çizgiyi görürüm
Yapma bence bekle canım.. daha adetine 12 gün var hemÇok v
Çok var ağrım ama akintimda çok test yapmak istemiyorum geçen aylarda çok yaptım ama kendimi nasıl tutucam bilemiyorum
Şuan yumurtlama döneminiz ise ozaman bu günleri değerlendirin :) hamilelik yumurtlamadan en erken 10-11 gün sonra kanda çıkar boşuna test yapmayın yani :)Slm kizlar üç aydır bebek için uğraşıyoruz yumurtlama donemindeyim şuan ama bir haftadır kasık ve bel ağrım var adetimede 12 gün var acaba hamilemiyimdir benim gibi olupta hamile olduğu öğrenen varmi
Şu ağrılarım bitse degerlendiricem deŞuan yumurtlama döneminiz ise ozaman bu günleri değerlendirin :) hamilelik yumurtlamadan en erken 10-11 gün sonra kanda çıkar boşuna test yapmayın yani :)
Öyle yapicam bı hafta kala erken test yaparım belkiYapma bence bekle canım.. daha adetine 12 gün var hem
Hayırlısı olsun canımÖyle yapicam bı hafta kala erken test yaparım belki
Sağol canimHayırlısı olsun canım
NegatifKizlar cuma günü tahlil yaptırmıştım sonuç bugün düşmüş enabiza HCG 1.20 anlayaniniz varmi
canım selam bende senın gibiyim suanda hamıle mısın ?Kizlar acil yardım !!!
Kasık ağrılarım çöktü bugün Dr a gittim yumurtan çatlamış dedi
Yumurta catladiktan sonra ilişkiye girip hamile kalan varmı aranızda
Yumurtlamadan önce tutmadiysa diye her ihmale karşı bugün de bı denesemmi acaba
Dün testtee silik gördüm kan verdim ama enabiza daha düşmemiş bekliyorumcanım selam bende senın gibiyim suanda hamıle mısın ?
Canım adete kaç gün var senin erken gebelik testi mi yaptın belirtin var mıDün testtee silik gördüm kan verdim ama enabiza daha düşmemiş bekliyorum
sen ne zamanı değerlendirmiştin ? İnşallah hamilesindirDün testtee silik gördüm kan verdim ama enabiza daha düşmemiş bekliyorum
Sonucum çıktı 0.7 malesefsen ne zamanı değerlendirmiştin ? İnşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?