Hamile olabilirmiyim

cicekbahcesii

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2023
9
2
6
26
Merhaba arkadaşlar. Göğüs uclarımda aşırı acı var regliden 10-12 önce başladı. Gaz sıkışması ve kabızlığımda vucut şişkinliğimde buna dahil reglime 3 gün var bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi? Tüp bebek tedavisine başlayacaktım bu ay

Merhaba arkadaşlar. Göğüs uclarımda aşırı acı var regliden 10-12 önce başladı. Gaz sıkışması ve kabızlığımda vucut şişkinliğimde buna dahil reglime 3 gün var bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi? Tüp bebek tedavisine başlayacaktım bu ay
Net bişey söyleyemiyorum ama inşallah vardır test yapsana sabah 🙏

Ya göğüs hassasiyetinin başlama zamanları böyle sanki yumurtlama sonrasına denk geliyor gibi. Bende pkoluyum bazen benimde yumurtlama sonrası başlıyor regle kadar hassas acıyor falan. Bazende regl den bi kaç gün önce başlıyor regl başlayınca geçiyor. Mesela bu sefer reglim bitti hala acıyor 🤣🤣 çok saçma bir durum

Hamilelik belirtilerine bnziyor ama herkesde farklilik gosteriyo
Kimisini ates basiyo kimisini usumek geliyo mesela
Bende bu ay bekliyorum
5 Mayisda adet olmustum .Yumurtlamadan beri kramp sanci giriyo kasiklara
Gazda var.Bide sut beyazi kremsi akinti var
Bekliyorum heyecanla inşallah rabbim yardım eder canım

Kaset test yapmiyosan kan testinde mutlaka cikar
Adeti bekleme bnce .Belki üstüne gorme yasarsin adet oldum sanirsin olabilir yani bole seyler

Ya göğüs hassasiyetinin başlama zamanları böyle sanki yumurtlama sonrasına denk geliyor gibi. Bende pkoluyum bazen benimde yumurtlama sonrası başlıyor regle kadar hassas acıyor falan. Bazende regl den bi kaç gün önce başlıyor regl başlayınca geçiyor. Mesela bu sefer reglim bitti hala acıyor 🤣🤣 çok saçma bir durum
Benim ilk defa erken başladı ya ondan merakta kaldım normakde regliden önce ishal başlardı bende kabız olunca bi düşünmedim değil 😅

Hamilelik belirtilerine bnziyor ama herkesde farklilik gosteriyo
Kimisini ates basiyo kimisini usumek geliyo mesela
Bende bu ay bekliyorum
5 Mayisda adet olmustum .Yumurtlamadan beri kramp sanci giriyo kasiklara
Gazda var.Bide sut beyazi kremsi akinti var
Bekliyorum heyecanla inşallah rabbim yardım eder canım
Aynu durumlar bende de var akıntım da var poliplerim vardı geçen ay alındı acaba alındıktan sonra hamile kalma olasılığı olabilirmi diye düşünüyorum 3 ay öncede rahım filmi çekinmiştim

• Beğen
Reactions: As6
Benim de yumurtamın çatlamasının üstüne 6 gün geçti hafif kramplarım var yüzümde sivilceler çıkmaya başladı süt kesiği hafif akıntı oluyor ve meme uçlarım dokununca açmıyor ama sanırım regli olucam çünkü adetle aynı belirtiler bat 30 Mayıs bekliyorum

• Beğen
Reactions: As6
Benim de yumurtamın çatlamasının üstüne 6 gün geçti hafif kramplarım var yüzümde sivilceler çıkmaya başladı süt kesiği hafif akıntı oluyor ve meme uçlarım dokununca açmıyor ama sanırım regli olucam çünkü adetle aynı belirtiler bat 30 Mayıs bekliyorum
31 mayisda olcam bnde 27 günde bir adet oluyorum
Normalde mayisin beşi ama erken olurum hep
Erken gebelik testinde cikabilir gebelik varsa

bende pcos da var ama yeni öğrendim inşallah güzel haberlerle karşılaşırız

Tam 12 gün olsun öyle deneyeceğim laboquick test var gebeysem eğer silik de olsa çıkar herhalde

Kizlar bende 28 Nisan son regli gördüm 10 da pik gördüm 18 de peynir kesiği gibi beyaz akintim ilkkez sol kasigimda ağrı reglime 2 gün kaldı hala sis ve göğüs uçlarında ilkkez acı hissettim bugün test yaptım çok umutluydum yumurtlama sonra 14.gun malesef negatif gördüm sizce tekrarlayın mi hala içimde umut var 😇

Back
X