Hamile olabilirmiyim

Kizlar bende 28 Nisan son regli gördüm 10 da pik gördüm 18 de peynir kesiği gibi beyaz akintim ilkkez sol kasigimda ağrı reglime 2 gün kaldı hala sis ve göğüs uçlarında ilkkez acı hissettim bugün test yaptım çok umutluydum yumurtlama sonra 14.gun malesef negatif gördüm sizce tekrarlayın mi hala içimde umut var 😇
Benim de sat 27 Nisan,bat 25 mayıs. Kasık ağrısı ve peynir kesiği gibi akıntım var. Bir günlük gecikmem var şu an.

Herkeste farklı oluyor belirtiler. Sizin bu saydıklarınız benim her adet dönemimde oluyor. Hatta hamile kaldığımda da aynı belirtiler oldu. Kahverengi akıntım geldi. Her zamana ki gibi regl dönem sancılarımı bile çekmiştim 🤷🏻‍♀️ Benim tek belirtim adete 1 hafta kala kasıklarımda bir hafta boyunca batma yaşadım. Ama çok belirgin şekilde. Yolda yürüyemez oluyordum. Bu sefer hamileyim dedim. Adetimden 2 gün önce de erken gebelik testi negatif göstermişti.

Hayırlısı olsun canım. Sakın üzülme. Allah yazmışsa önünde sonunda muradımıza ereriz. Ben de şu an beklemedeyim. Test yapsam mı diye düşünüyorum ama negatif görmekten korkuyorum.
Hayırlısı olsun canım hakkimizda İnşallah güzel haberler alırsın 🤗 bence yap test regli olmadıysa😇

Hayırlısı olsun canım hakkimizda İnşallah güzel haberler alırsın 🤗 bence yap test regli olmadıysa😇
Doktorum pazartesiye kadar olmazsam haber vermemi istedi. Şimdilik büyüsünü bozmak istemiyorum. Önceki aylarda negatif çıkan testlerimde üzülmüştüm. Aynı şeyi yaşamak istemiyorum.

Back
X