Bu ay klomen kulandm ama yumurtlama takibi yapmadm uygulamadaki yumurtlamayı degerlendirdik tabi ara ara degerlendime yapıyordık bu ay çok umitliydm belirti cok yasadm özelikle karın agrısı iki gün yasadm ara ara ama cok umutluydm bu ayOlabilir, ilişki üzerinden az süre geçtiyse testte görünmez
olur da sen testı tekrarlaman lazım.Merhaba arkadaşlar bugn reglin 2 gün gecikti regle 2 gün kla test yaptm bariz negatif ama ben bu ay çok belirti yaşadım kasık. Bel. Karın agrısı. Göğüs hassasiyeti.her iki hamileligimdede dis hasasiyeti yasadm bu ayda yaşadım ve regl hla olmadm kasıklarımda batma ve ağrı. Bel ağrısı var acaba gebelik oluşmuş olabilir mi
klomenden sonra yumurta catlamamıs oladabılıyor. kiste donusuyor kıst olursa adet olmuyorsun. klomen kullanırken en azından catladı mı dıye bakın kı zaman kaybetmeyın.Bu ay klomen kulandm ama yumurtlama takibi yapmadm uygulamadaki yumurtlamayı degerlendirdik tabi ara ara degerlendime yapıyordık bu ay çok umitliydm belirti cok yasadm özelikle karın agrısı iki gün yasadm ara ara ama cok umutluydm bu ay
Regl 2 gün kala awok markayala test yaptm negatif ama simdide iki gundr gecikme kasıkta cok agrı ve alt karnımda baskı hisediyorum ama iste ne olur bilemiyorumolur da sen testı tekrarlaman lazım.
Ben zatn düzenli kulanmadm klomeni ama yumurtlama akını gordm tabi ama sonrası kuruluk oldu akıntı felan gelmdi iste regle kac gün kla az az akıntı geldi oda beyaz akışkan dgldi bnde anlamadmklomenden sonra yumurta catlamamıs oladabılıyor. kiste donusuyor kıst olursa adet olmuyorsun. klomen kullanırken en azından catladı mı dıye bakın kı zaman kaybetmeyın.
Testi tekrarlayın, 2 gün geçmiş varsa zaten çift çizgi çıkar herkesin gebelik belirtisi farklı malesef regl de de aynı belirtiler var siz yine de ağır da kaldırmayın, dinlenin testi tekrar edinMerhaba arkadaşlar bugn reglin 2 gün gecikti regle 2 gün kla test yaptm bariz negatif ama ben bu ay çok belirti yaşadım kasık. Bel. Karın agrısı. Göğüs hassasiyeti.her iki hamileligimdede dis hasasiyeti yasadm bu ayda yaşadım ve regl hla olmadm kasıklarımda batma ve ağrı. Bel ağrısı var acaba gebelik oluşmuş olabilir mi
Acaba klomen kulandm diye mi böyle gecikti reglTesti tekrarlayın, 2 gün geçmiş varsa zaten çift çizgi çıkar herkesin gebelik belirtisi farklı malesef regl de de aynı belirtiler var siz yine de ağır da kaldırmayın, dinlenin testi tekrar edin
Klomen ne olduğunu bilmiyorum ama eğer geç döllenme yoksa regli geçikince erken testler pozitif vermeye başlar. Siz kesin sonuç için 1-2 sonra yine testi tekrarlayın benceAcaba klomen kulandm diye mi böyle gecikti regl
Gebelik ile regl belirtileri birbirine çok benziyor. Bende bu durumu yaşadım reglim 3 gün gecikti. Sancı kasık ağrısı göğüs hassasiyeti vs. yaşadım. Test yaptım negatif çıktı. Sonra söküldü adetimMerhaba arkadaşlar bugn reglin 2 gün gecikti regle 2 gün kla test yaptm bariz negatif ama ben bu ay çok belirti yaşadım kasık. Bel. Karın agrısı. Göğüs hassasiyeti.her iki hamileligimdede dis hasasiyeti yasadm bu ayda yaşadım ve regl hla olmadm kasıklarımda batma ve ağrı. Bel ağrısı var acaba gebelik oluşmuş olabilir mi
Ya işte gec döllenme olsada ben belirtileri 13 gündr yaşıyorumKlomen ne olduğunu bilmiyorum ama eğer geç döllenme yoksa regli geçikince erken testler pozitif vermeye başlar. Siz kesin sonuç için 1-2 sonra yine testi tekrarlayın bence
Hamilelik belirtileri için bence çok erken. Tabikide hamilelik olabilir ama bunlara dayanarak bence hamilelik var denemez ama tabi her zaman bi ihtimal vardır. Siz yine de Regliniz yaklaşınca bi test yapın. İnşallah gönlünüze göre olsunKızlar merhaba. Ben de size bir şey danışmak istiyorum. 3 yıllık evliyim. Bu ay adet tarihlerim 11-15 Eylül günleriydi. Adet bitiminden 1 gün sonra geri çekilme yöntemiyle birliktelik, takvime göre yumurtlama dönemimin baş günü 19 Eylül’de geri çekilme yöntemiyle birliktelik ve asıl yumurtlama tarihim 24-25 Eylül gecesi geri çekilme yöntemiyle birliktelik yaşadık. En son yumurtlamanın pik yaptığı gündeki birliktelikten beri 3-4 gün geçti ve 3-4 gündür şiddetli kasık ağrısı, ara ara iğne gibi batmalar, bel ağrısı ve ara ara mide bulantısı çekiyorum. Sadece o tüm gebe kalanların hissettiği göğüs ağrısı ve dolgunlaşma hissini yaşamadım gibi. Hatta bazen başım aniden döner gibi oluyor, sanki tansiyonum düşüyor. Hiç böyle şeyler yaşadığımı hatırlamıyorum ki reglime daha 13 gün var. Pms döneminde ve regl ilk 2 günü böyle şiddetli kasık ağrım olurdu. Hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Hani erken gebelik belirtileri desem geri çekilme yöntemi yaptık. Bu arada korunma amaçlı geri çekilme yapmadık. Olursa başımız gözümüz üstüne çok mutlu oluruz ama olmazsa da zaten o niyetle geri çekilme yapmamıştık. Allah’ın takdiri, o ne eylerse güzel eyler. Eşime sorduğumda şüpheli bir içeri kaçma durumu oldu mu diye hayır dedi ama bu yaşadığım şeyleri hayatımda ilk kez yaşıyorum o zaman bu yaşadıklarım neden? Sizce hamilelik ihtimali taşıyor olabilir miyim? Yardımcı olup fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Canm geri çekilmeye tabiki guvenme ama bu senin dediklerin hamilelik belirtileri buda var regl belirtileri ve hamilelik belirtileri benzer ve dha 13 gün var regle belirti vermesi erkn benceKızlar merhaba. Ben de size bir şey danışmak istiyorum. 3 yıllık evliyim. Bu ay adet tarihlerim 11-15 Eylül günleriydi. Adet bitiminden 1 gün sonra geri çekilme yöntemiyle birliktelik, takvime göre yumurtlama dönemimin baş günü 19 Eylül’de geri çekilme yöntemiyle birliktelik ve asıl yumurtlama tarihim 24-25 Eylül gecesi geri çekilme yöntemiyle birliktelik yaşadık. En son yumurtlamanın pik yaptığı gündeki birliktelikten beri 3-4 gün geçti ve 3-4 gündür şiddetli kasık ağrısı, ara ara iğne gibi batmalar, bel ağrısı ve ara ara mide bulantısı çekiyorum. Sadece o tüm gebe kalanların hissettiği göğüs ağrısı ve dolgunlaşma hissini yaşamadım gibi. Hatta bazen başım aniden döner gibi oluyor, sanki tansiyonum düşüyor. Hiç böyle şeyler yaşadığımı hatırlamıyorum ki reglime daha 13 gün var. Pms döneminde ve regl ilk 2 günü böyle şiddetli kasık ağrım olurdu. Hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Hani erken gebelik belirtileri desem geri çekilme yöntemi yaptık. Bu arada korunma amaçlı geri çekilme yapmadık. Olursa başımız gözümüz üstüne çok mutlu oluruz ama olmazsa da zaten o niyetle geri çekilme yapmamıştık. Allah’ın takdiri, o ne eylerse güzel eyler. Eşime sorduğumda şüpheli bir içeri kaçma durumu oldu mu diye hayır dedi ama bu yaşadığım şeyleri hayatımda ilk kez yaşıyorum o zaman bu yaşadıklarım neden? Sizce hamilelik ihtimali taşıyor olabilir miyim? Yardımcı olup fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Benim kendi hamilelik belirtilerim reglime 3-4 gün kala başladı o da regli belirtisiyle birdi. Bi göğüs ağrım diğerlerine göre farklıydı o kadar. Tabi bilemem herkesin başka olabilir bu konularda asla kesin konuşamam. Siz bence kandan baktırın geç döllenme de olsa kanda bi artış bi sınır olur ona göre hareket edersinizYa işte gec döllenme olsada ben belirtileri 13 gündr yaşıyorum
Evet çok erken. Bir de daha önce hiç böyle şeyler yaşamadığım için ister istemez vücudumu dinliyorum. Her zaman bir ihtimal var geri çekilmede biliyorum, o yüzden ben de reglime yakın test yapmayı düşünüyorum. Peki en doğru test sonucu regle kaç gün varken yapılmalı? Çok deneyimsizim bu konuda.Hamilelik belirtileri için bence çok erken. Tabikide hamilelik olabilir ama bunlara dayanarak bence hamilelik var denemez ama tabi her zaman bi ihtimal vardır. Siz yine de Regliniz yaklaşınca bi test yapın. İnşallah gönlünüze göre olsun
Evet ben de o yüzden emin olamıyorum. Bir de geri çekilme olduğu için evet her zaman bir risk var biliyorum ama o günden beri inanın şu an bu mesajı yazarken bile sırtım ağrıdan kasıklarım da aynı şekilde zonklama mahvetti beni.Canm geri çekilmeye tabiki guvenme ama bu senin dediklerin hamilelik belirtileri buda var regl belirtileri ve hamilelik belirtileri benzer ve dha 13 gün var regle belirti vermesi erkn bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?