Ya oyle yapıcam ztn p.tesi gunu vercm bari 4.gune girer bari bnde bu ay cok umutluydm zatn dha regl olmadm yumurtlama takibi testlerini aldmBenim kendi hamilelik belirtilerim reglime 3-4 gün kala başladı o da regli belirtisiyle birdi. Bi göğüs ağrım diğerlerine göre farklıydı o kadar. Tabi bilemem herkesin başka olabilir bu konularda asla kesin konuşamam. Siz bence kandan baktırın geç döllenme de olsa kanda bi artış bi sınır olur ona göre hareket edersiniz
Cnm enfeksiyon da yapar oyle amaEvet ben de o yüzden emin olamıyorum. Bir de geri çekilme olduğu için evet her zaman bir risk var biliyorum ama o günden beri inanın şu an bu mesajı yazarken bile sırtım ağrıdan kasıklarım da aynı şekilde zonklama mahvetti beni.
Evet ondan da şüpheleniyorum. Artık ak koyun kara koyun bat gününde ortaya çıkacak.Cnm enfeksiyon da yapar oyle ama
3 gün önce yapan var 5 gün önce yapan var ama erken testlerde çok silik vs çıkıyor yine mi acaba ? Olmuş oluyor çok . Bana sorarsan reglin geçikince 1 gün sonra yap daha kesin ve net sonuçlar çıkıyor. Ama erken test yapacaksan da çok erken değil 3 gün önce falan yap onda da güvenilir testler var ben predictor early diye bi markayı kullandım hep ama daha iyisi muhakkak vardır onu eczaneye sorupta alabilirsinEvet çok erken. Bir de daha önce hiç böyle şeyler yaşamadığım için ister istemez vücudumu dinliyorum. Her zaman bir ihtimal var geri çekilmede biliyorum, o yüzden ben de reglime yakın test yapmayı düşünüyorum. Peki en doğru test sonucu regle kaç gün varken yapılmalı? Çok deneyimsizim bu konuda.
Ayn bizide haberdar et merak ederiz. Çünkü aynısını korunmayı ilk kestigm ay yasadm ondn dedim enfeksiyon yane yinede her şey gönlünce olsun canmEvet ondan da şüpheleniyorum. Artık ak koyun kara koyun bat gününde ortaya çıkacak.
Pazartesi varsa gebelik kandan çıkar. İnşallah vardır sende de bebişYa oyle yapıcam ztn p.tesi gunu vercm bari 4.gune girer bari bnde bu ay cok umutluydm zatn dha regl olmadm yumurtlama takibi testlerini aldm
İnşallah canm kimler istiyorsa allah herkesn kucağını doldursn inşallah haber verirm tabikiPazartesi varsa gebelik kandan çıkar. İnşallah vardır sende de bebişYazarsın buraya
Bazı sağlık problemlerimiz oldu eşimle. Onları henüz atlatamadık. O yüzden bi 2-3 ay sonra bilinçli denemeyi düşünüyorduk ama hep içimde olsa sürpriz bir şekilde çok sevinirim hissi var. Keşke Rabbim bir sürpriz yapsa da sağlıklı bir bebiş nasip etse. Çok istiyorum inan.3 gün önce yapan var 5 gün önce yapan var ama erken testlerde çok silik vs çıkıyor yine mi acaba ? Olmuş oluyor çok . Bana sorarsan reglin geçikince 1 gün sonra yap daha kesin ve net sonuçlar çıkıyor. Ama erken test yapacaksan da çok erken değil 3 gün önce falan yap onda da güvenilir testler var ben predictor early diye bi markayı kullandım hep ama daha iyisi muhakkak vardır onu eczaneye sorupta alabilirsinanladığım kadarıyla istiyorsun da bebiş inşallah vardır
Tabii ederim, inşallah Rabbim hepimizin gönlündeki nasip etsin.Ayn bizide haberdar et merak ederiz. Çünkü aynısını korunmayı ilk kestigm ay yasadm ondn dedim enfeksiyon yane yinede her şey gönlünce olsun canm
Canım herseyin zamanı var elbete zamanı dolmayana kdr napsakta gelmz ama biz pes etmicez son gaz devam son çare artk tüm tuşlara basacaz ama yapacazBazı sağlık problemlerimiz oldu eşimle. Onları henüz atlatamadık. O yüzden bi 2-3 ay sonra bilinçli denemeyi düşünüyorduk ama hep içimde olsa sürpriz bir şekilde çok sevinirim hissi var. Keşke Rabbim bir sürpriz yapsa da sağlıklı bir bebiş nasip etse. Çok istiyorum inan.Şimdi böyle belirtiler de yaşayınca insan bi heyecanlanıyor yalan değil ama çok kaptırmak istemiyorum kendimi. Sonunda ben üzülmüş olacağım çünkü.
Bende evlendikten 2 sene sonra anca oldu . Bazı negatif testlerim evde hala duruyor , hiç olmaz deme olması gerektiği zaman oluyor. Eşime hamile kalmadan önce attığım mesaja bakıyorum , test alcam ama negatif çıkarsa üzülmek yok falan yazmışım o kadar ümitsizdim ama o üzüldükçe daha da üzülüyordum ki belli etmiyordu ama anlıyordum. Şimdi şükür normal yollarla hamile kaldım. İnşallah sağlıkla gelsin , dua et sabret o doğru zamanı biliyorBazı sağlık problemlerimiz oldu eşimle. Onları henüz atlatamadık. O yüzden bi 2-3 ay sonra bilinçli denemeyi düşünüyorduk ama hep içimde olsa sürpriz bir şekilde çok sevinirim hissi var. Keşke Rabbim bir sürpriz yapsa da sağlıklı bir bebiş nasip etse. Çok istiyorum inan.Şimdi böyle belirtiler de yaşayınca insan bi heyecanlanıyor yalan değil ama çok kaptırmak istemiyorum kendimi. Sonunda ben üzülmüş olacağım çünkü.
Amin gülüm snada tez zamanda bir bebiş versin. Bu arada benm iki kızm var üçüncüyü istiyoruz işte bakalmTabii ederim, inşallah Rabbim hepimizin gönlündeki nasip etsin.
Valla evet gerçekten öyle. Her yol denenecek.Canım herseyin zamanı var elbete zamanı dolmayana kdr napsakta gelmz ama biz pes etmicez son gaz devam son çare artk tüm tuşlara basacaz ama yapacaz
Dua ediyorum, Rabbim biliyor. İnşallah istediğimiz zaman Rabbim kucağımızı sağlıcakla boş bırakmaz.Bende evlendikten 2 sene sonra anca oldu . Bazı negatif testlerim evde hala duruyor , hiç olmaz deme olması gerektiği zaman oluyor. Eşime hamile kalmadan önce attığım mesaja bakıyorum , test alcam ama negatif çıkarsa üzülmek yok falan yazmışım o kadar ümitsizdim ama o üzüldükçe daha da üzülüyordum ki belli etmiyordu ama anlıyordum. Şimdi şükür normal yollarla hamile kaldım. İnşallah sağlıkla gelsin , dua et sabret o doğru zamanı biliyor
Aynı şeyleri yaşıyorum ben de işte evet ama aradaki tek fark ben geri çekilme olayından dolayı ihtimal veremiyorum.Bu arada bel agırısı çok çekiyorum ya bide sanki altna bıcak saplr gibi batmalar olıyor boyle olupta gebe oldugunu orenen varmı
Regl 13 gün varsa anca yumurtluyor olmalısınız, yani iki gün önce yumurta oldu desem zaten döllenme 10 gün içinde oluyor belirtir desek bu kadar erken olması imkansız bence değilsiniz stres ve hamilelik düşüncesi psikolojik olarak öyle hissetmenize sebep olmuş olabilir gögüs d olgunluğu baya ilerde oluyorKızlar merhaba. Ben de size bir şey danışmak istiyorum. 3 yıllık evliyim. Bu ay adet tarihlerim 11-15 Eylül günleriydi. Adet bitiminden 1 gün sonra geri çekilme yöntemiyle birliktelik, takvime göre yumurtlama dönemimin baş günü 19 Eylül’de geri çekilme yöntemiyle birliktelik ve asıl yumurtlama tarihim 24-25 Eylül gecesi geri çekilme yöntemiyle birliktelik yaşadık. En son yumurtlamanın pik yaptığı gündeki birliktelikten beri 3-4 gün geçti ve 3-4 gündür şiddetli kasık ağrısı, ara ara iğne gibi batmalar, bel ağrısı ve ara ara mide bulantısı çekiyorum. Sadece o tüm gebe kalanların hissettiği göğüs ağrısı ve dolgunlaşma hissini yaşamadım gibi. Hatta bazen başım aniden döner gibi oluyor, sanki tansiyonum düşüyor. Hiç böyle şeyler yaşadığımı hatırlamıyorum ki reglime daha 13 gün var. Pms döneminde ve regl ilk 2 günü böyle şiddetli kasık ağrım olurdu. Hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Hani erken gebelik belirtileri desem geri çekilme yöntemi yaptık. Bu arada korunma amaçlı geri çekilme yapmadık. Olursa başımız gözümüz üstüne çok mutlu oluruz ama olmazsa da zaten o niyetle geri çekilme yapmamıştık. Allah’ın takdiri, o ne eylerse güzel eyler. Eşime sorduğumda şüpheli bir içeri kaçma durumu oldu mu diye hayır dedi ama bu yaşadığım şeyleri hayatımda ilk kez yaşıyorum o zaman bu yaşadıklarım neden? Sizce hamilelik ihtimali taşıyor olabilir miyim? Yardımcı olup fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Yok yumurtlama zamanım geçti. Akıntı yoğunluğu yaşadığım günü biliyorum ki zaten o gün işte geri çekilme yöntemiyle birliktelik oldu ve ondan sonra 3 yıllık evliliğim süresince hiç yaşamadığım bu şeyleri yaşamaya başladım. Hani yumurtlamam şimdi oluyor desem bile sizin dediğiniz gibi ben daha önce yumurtlama zamanlarımda da hiç böyle şeyler yaşamadım. Ben de olduğumu çok düşünmüyorum ama bu yaşadığım şeyleri neden yaşıyorum onu bilmiyorum işte. Artık ağrılar bacağıma da vurmaya başladı ve bugün akşam çok şiddetli mide bulantısı peşine çarpıntı falan yaşadım. Bir de felaket iştahsızlık var. İnşallah Rabbim hayırlara çıkarsın.Regl 13 gün varsa anca yumurtluyor olmalısınız, yani iki gün önce yumurta oldu desem zaten döllenme 10 gün içinde oluyor belirtir desek bu kadar erken olması imkansız bence değilsiniz stres ve hamilelik düşüncesi psikolojik olarak öyle hissetmenize sebep olmuş olabilir gögüs d olgunluğu baya ilerde oluyor
Allah allah çok geçmiş olsun çarpıntı filan endişe verici en iyisi en yakın zamanda bir doktora gidinYok yumurtlama zamanım geçti. Akıntı yoğunluğu yaşadığım günü biliyorum ki zaten o gün işte geri çekilme yöntemiyle birliktelik oldu ve ondan sonra 3 yıllık evliliğim süresince hiç yaşamadığım bu şeyleri yaşamaya başladım. Hani yumurtlamam şimdi oluyor desem bile sizin dediğiniz gibi ben daha önce yumurtlama zamanlarımda da hiç böyle şeyler yaşamadım. Ben de olduğumu çok düşünmüyorum ama bu yaşadığım şeyleri neden yaşıyorum onu bilmiyorum işte. Artık ağrılar bacağıma da vurmaya başladı ve bugün akşam çok şiddetli mide bulantısı peşine çarpıntı falan yaşadım. Bir de felaket iştahsızlık var. İnşallah Rabbim hayırlara çıkarsın.
Eğer yarın da böyle devam ederse bi acile gitmeyi düşünüyorum artık.Allah allah çok geçmiş olsun çarpıntı filan endişe verici en iyisi en yakın zamanda bir doktora gidin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?