Hamile olabilirmiyim

Ya oyle yapıcam ztn p.tesi gunu vercm bari 4.gune girer bari bnde bu ay cok umutluydm zatn dha regl olmadm yumurtlama takibi testlerini aldm

3 gün önce yapan var 5 gün önce yapan var ama erken testlerde çok silik vs çıkıyor yine mi acaba ? Olmuş oluyor çok . Bana sorarsan reglin geçikince 1 gün sonra yap daha kesin ve net sonuçlar çıkıyor. Ama erken test yapacaksan da çok erken değil 3 gün önce falan yap onda da güvenilir testler var ben predictor early diye bi markayı kullandım hep ama daha iyisi muhakkak vardır onu eczaneye sorupta alabilirsin anladığım kadarıyla istiyorsun da bebiş inşallah vardır

Bazı sağlık problemlerimiz oldu eşimle. Onları henüz atlatamadık. O yüzden bi 2-3 ay sonra bilinçli denemeyi düşünüyorduk ama hep içimde olsa sürpriz bir şekilde çok sevinirim hissi var. Keşke Rabbim bir sürpriz yapsa da sağlıklı bir bebiş nasip etse. Çok istiyorum inan. Şimdi böyle belirtiler de yaşayınca insan bi heyecanlanıyor yalan değil ama çok kaptırmak istemiyorum kendimi. Sonunda ben üzülmüş olacağım çünkü.

Canım herseyin zamanı var elbete zamanı dolmayana kdr napsakta gelmz ama biz pes etmicez son gaz devam son çare artk tüm tuşlara basacaz ama yapacaz

Bende evlendikten 2 sene sonra anca oldu . Bazı negatif testlerim evde hala duruyor , hiç olmaz deme olması gerektiği zaman oluyor. Eşime hamile kalmadan önce attığım mesaja bakıyorum , test alcam ama negatif çıkarsa üzülmek yok falan yazmışım o kadar ümitsizdim ama o üzüldükçe daha da üzülüyordum ki belli etmiyordu ama anlıyordum. Şimdi şükür normal yollarla hamile kaldım. İnşallah sağlıkla gelsin , dua et sabret o doğru zamanı biliyor

Bu arada bel agırısı çok çekiyorum ya bide sanki altna bıcak saplr gibi batmalar olıyor boyle olupta gebe oldugunu orenen varmı

Dua ediyorum, Rabbim biliyor. İnşallah istediğimiz zaman Rabbim kucağımızı sağlıcakla boş bırakmaz.

Bu arada bel agırısı çok çekiyorum ya bide sanki altna bıcak saplr gibi batmalar olıyor boyle olupta gebe oldugunu orenen varmı
Aynı şeyleri yaşıyorum ben de işte evet ama aradaki tek fark ben geri çekilme olayından dolayı ihtimal veremiyorum.

Regl 13 gün varsa anca yumurtluyor olmalısınız, yani iki gün önce yumurta oldu desem zaten döllenme 10 gün içinde oluyor belirtir desek bu kadar erken olması imkansız bence değilsiniz stres ve hamilelik düşüncesi psikolojik olarak öyle hissetmenize sebep olmuş olabilir gögüs d olgunluğu baya ilerde oluyor

Yok yumurtlama zamanım geçti. Akıntı yoğunluğu yaşadığım günü biliyorum ki zaten o gün işte geri çekilme yöntemiyle birliktelik oldu ve ondan sonra 3 yıllık evliliğim süresince hiç yaşamadığım bu şeyleri yaşamaya başladım. Hani yumurtlamam şimdi oluyor desem bile sizin dediğiniz gibi ben daha önce yumurtlama zamanlarımda da hiç böyle şeyler yaşamadım. Ben de olduğumu çok düşünmüyorum ama bu yaşadığım şeyleri neden yaşıyorum onu bilmiyorum işte. Artık ağrılar bacağıma da vurmaya başladı ve bugün akşam çok şiddetli mide bulantısı peşine çarpıntı falan yaşadım. Bir de felaket iştahsızlık var. İnşallah Rabbim hayırlara çıkarsın.

Allah allah çok geçmiş olsun çarpıntı filan endişe verici en iyisi en yakın zamanda bir doktora gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…