hamile olabilirmiyim

denizmavisi123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
1.291
598
43
4 yillik evliyim adetimin gelmesine 8 gun var en az kasik agrisi var bide sabahlari hic bulantisi oluyo iki uc gundur bide surekli uykum geliyo

Biz nerden bilelim? Cidden böyle sorulara çok gülesim geliyor Bir doktora git baktır.Olabilirsin de olmayabilirsin de.

heyecanlısın seni anlıyorum ama adet geçmeden öğrenemezsin, sabretmek zor ama mecbur sabrediceksin,bizde aynı şeylerden geçtik inş gönlüne göre olur :)) bu arada kendini fazla dinleme, bazı şeyler psikolojikte olabilir, bırak akışına

Kan testi yaptırın hamilelik varsa çıkar.
Şimdi ultrasonda bile görünmez parkbyull
o belli olmaz benim nasıl içime doğduysa bu gebeliğimi resmen rahme düşer düşmez öğrenmiş gibi oldum şaka değil ha ciddiyim
ama burda biri gelip daha günüm var ya da günüm şu kadar geçti hamile miyim diye sorunca kendimi 7*3 tıp okumuş ordinaryüs gibi hissediyorum Allahıma

Evet senin içine doğmuştu hatta zayıflama topiğinde bile yazmıştın hamile olabilirim spor yapamam diye
Bende adete 9 gün kala öğrendim ama beklediğim bir şeydi hemen kan testinde çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…