- 21 Mayıs 2014
- 1.291
- 598
- 43
- Konu Sahibi denizmavisi123
-
4 yillik evliyim adetimin gelmesine 8 gun var en az kasik agrisi var bide sabahlari hic bulantisi oluyo iki uc gundur bide surekli uykum geliyo
baska hastalik falan olmasin ondanda korkuyorumdaha regliniz bile gecikmemiş.
bulantı ve yorgunluk var diye hamilelik var mı diye sormak biraz fala bakmak gibi olur.
ya daparkbyull un dediği gibi ultrason getirtmek zorundayız.
daha regliniz bile gecikmemiş.
bulantı ve yorgunluk var diye hamilelik var mı diye sormak biraz fala bakmak gibi olur.
ya daparkbyull un dediği gibi ultrason getirtmek zorundayız.
baska hastalik falan olmasin ondanda korkuyorum
o belli olmaz benim nasıl içime doğduysa bu gebeliğimi resmen rahme düşer düşmez öğrenmiş gibi oldum
ayin 9 kadar bekliyim gelmezse test yaptircam adi bakalim insallah
adete 8 gün varsa ultrason da işe yaramaz :)
Evet senin içine doğmuştu hatta zayıflama topiğinde bile yazmıştın hamile olabilirim spor yapamam diyeo belli olmaz benim nasıl içime doğduysa bu gebeliğimi resmen rahme düşer düşmez öğrenmiş gibi oldumşaka değil ha ciddiyim
ama burda biri gelip daha günüm var ya da günüm şu kadar geçti hamile miyim diye sorunca kendimi 7*3 tıp okumuş ordinaryüs gibi hissediyorum Allahıma
canim nabiyim bende biran once cocugum olsun istiyom 3 aydir ugrasiyoruz olmuyoeyvahlar olsun (bekar olmanın cehaleti)
ben şekerli bir kahve yapayım, en iyi fal şekerli kahveden bakılırmış.
valla bu kadr erken ultrason bile ise yaramazkişimdi ultrasonu getirin desem çok mu banal olur?
vallamiEvet senin içine doğmuştu hatta zayıflama topiğinde bile yazmıştın hamile olabilirim spor yapamam diye
Bende adete 9 gün kala öğrendim ama beklediğim bir şeydi hemen kan testinde çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?