- 6 Temmuz 2010
- 9.151
- 13.870
- 498
- Konu Sahibi denizmavisi123
-
3 ay erken stres yapma rahat ol. Belirti ararsan istemediğin kadar belirtin olur.canim nabiyim bende biran once cocugum olsun istiyom 3 aydir ugrasiyoruz olmuyo
Artık kk kurumunu geliştirmemiz lazım..şimdi ultrasonu getirin desem çok mu banal olur?
canim nabiyim bende biran once cocugum olsun istiyom 3 aydir ugrasiyoruz olmuyo
gün öncesi kan testinde belli olurmuki ay öyleyse bende yaptırım hemen
vallami
8
8 gün öncesi kan testinde belli olurmuki ay öyleyse bende yaptırım hemen
Geç döllenme olmazsa ve yumurtlama gününü bilirsen belli olur canım.8
gün öncesi kan testinde belli olurmuki ay öyleyse bende yaptırım hemen
Geç döllenme olmazsa ve yumurtlama gününü bilirsen belli olur canım.
Artık kk kurumunu geliştirmemiz lazım..
Sadece ultrasonla insanlara yeterli gelmiyoruz..
Yonetımle konuşup bi laboratuvar tahsis edilmeli..herkes kanını oraya bıraksın..akşamına neticelensin dertler..
Zor birşey değil yani!
genel kontrol için yeni bir alet geliştirildi çu an çapada kullanılıyor test edilsin buraya da aliciğiz Allahın izniyle..taleplerinizi dikkate alıyorumArtık kk kurumunu geliştirmemiz lazım..
Sadece ultrasonla insanlara yeterli gelmiyoruz..
Yonetımle konuşup bi laboratuvar tahsis edilmeli..herkes kanını oraya bıraksın..akşamına neticelensin dertler..
Zor birşey değil yani!
KK'nın işi zor
açılması gereken çok merkez var
ultrason ve kan tahlilleri merkezi
Türkiye'de bir ilk "dayakla sizi sevmeyen adamı, size aşık ediyoruz merkezi"
eşlerinden çocuk yüzünden boşanamayan hanımlara "çocukları bize verin siz az ötede oynayın merkezi"
"abartmaya gerek yok sever de döverde terapi merkezi"
şok şok şok "eski sevgilinin hafızasını silerek geri döndürme merkezi"
"evlisiniz ve 5 görümceniz mi var? yoksa eltiniz sizi kıskanıyor mu? adreslerini verin saçlarını sizin için biz yolalım merkezi"
oy oyyy yönetimin işi zor.
evet degerlendirdim canim telefonuma uygulama indirdim yumurtlama gunlerinde ozellik cocuk calismasi yaptim3 ay erken stres yapma rahat ol. Belirti ararsan istemediğin kadar belirtin olur.
Yumurtlama günlerini değerlendirdin mi?
evet degerlendirdim canim telefonuma uygulama indirdim yumurtlama gunlerinde ozellik cocuk calismasi yaptim3 ay erken stres yapma rahat ol. Belirti ararsan istemediğin kadar belirtin olur.
Yumurtlama günlerini değerlendirdin mi?
Çok istiyorsan en garantisi gün aşırı çalış. İnşallah Allah en kısa zamanda nasip eder.evet degerlendirdim canim telefonuma uygulama indirdim yumurtlama gunlerinde ozellik cocuk calismasi yaptim
sagol canim evladin varsa allah anababali buyutsun sagkikla buyut insallahÇok istiyorsan en garantisi gün aşırı çalış. İnşallah Allah en kısa zamanda nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?