hamile olabilirmiyim

Daha 8 gun varsa evde testte kanda da cikmaz buyuk ihtimal. Cikanlar da varmis ama bilemicem. O belirtiler ya psikolojik ya da usutmussundur. Her hamilelikte bulanti olmaz zaten en iyisi adeti bekle. Verdigin bilgiler hamilelik icin yeterli degil.

Korunuyorsan olmayabilirsin (tabi korunupta hamile kalan sınfından değilsen)
Korunmuyorsan da ve ilk denemeyse muhtemelen psikolojikte olabilir.
Burada kimse bilemeze adetine 8 gün kala hamile olup olmadığını.
Belirtiler kişiden kişiye değişiklik gösterir.
Kan testinden daha kesin sonuç alırsın.

Ve lütfen bitsin artık şu 'hamilemiyim' sorusu.

8 gün kala kanda görünmesi lazım aslında.
Çok merak edip de tahlil yaptıracağına şuraya konu açmak insanı ne kadar tatmin eder ki?

Bebek planladigimiz dönemde her ay adetime 1 hafta kala bana da olurdu böyle. Kustugum bile olmuştu. Psikolojik bir durum bu. Inşallah hamilesinizdir fakat beyninizin oyunları şuanki ağrı ve yorgunluk. Adet gecikmeden hamilelik belirtisi göstermez vücut. Ilk hamilelik belirtisi adet gecikmesidir.

Bana kalırsa bunları düşünmek için en az 10 gün daha bekleyin derim.

Bu arada adet görmeme 8 gün kala eşim beni gaza getirdi. Burnu çok hassastır, kokumun değiştiğini ve bence hamile olduğumu söyledi. Hatta ben dalga geçtim bunu nasıl anlayabilirsin ki diye, ama haklı çıktı o ayrı =) Neyse şuna geleceğim, 3 tane gebelik testi aldım ve 3, 2, 1 gün kala yaptım. Hiçbir belirtim yoktu hala. Testlerin de hepsi negatif çıktı. Adetim bir gün gecikti, anında pozitife döndü. Bence 8 gün daha sabredin =)

adetin 9 eylulde gelcek
10 11 ekim gibi gideyim o zaman benim bu agri adetim gelmesine 1 2 gun kala en fazla 3 4 gun kala olurdu bide kahverengi akinti olurdu hic biri yok insallah olur beynim bana oyun oynamuyodur hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…