- Konu Sahibi denizmavisi123
-
evet degerlendirdim canim telefonuma uygulama indirdim yumurtlama gunlerinde ozellik cocuk calismasi yaptim
adetin 9 eylulde gelcekBu arada adet görmeme 8 gün kala eşim beni gaza getirdi. Burnu çok hassastır, kokumun değiştiğini ve bence hamile olduğumu söyledi. Hatta ben dalga geçtim bunu nasıl anlayabilirsin ki diye, ama haklı çıktı o ayrı =) Neyse şuna geleceğim, 3 tane gebelik testi aldım ve 3, 2, 1 gün kala yaptım. Hiçbir belirtim yoktu hala. Testlerin de hepsi negatif çıktı. Adetim bir gün gecikti, anında pozitife döndü. Bence 8 gün daha sabredin =)
Olabilirsin varsa test yap çıkar silinikte olsa4 yillik evliyim adetimin gelmesine 8 gun var en az kasik agrisi var bide sabahlari hic bulantisi oluyo iki uc gundur bide surekli uykum geliyo
En azından benim çıkmıştı:)
İkikaç ün kala çıkmıştı senın canım
Benimde uykum gelir hamileyken hatta hiç gitmez uyanamam
Yaptır orda mutlaka çıkar hakkında hayırlısıben daha var ama meraktan çatlıcam kan testi yaptırım diyorum akşam
suan 9 10 gun var adet gecikkirse 1 gun sonra yapayim 1 de demin beyaz bir akinti gordum demin yaptim negatif cikti adi hayirlisi allah evladini saglikla buyutmeyi nasip etsin bahtinida guzel eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?