Hamile olan arkadaslar hala aranızda sigara içen var mı?

Serap2657

Her son yeni bir başlangıç...
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
274
9
96
sigarayı bırakabildiniz mi kızlar ben günde 2 dal içiyorum çok üzülüyorum ama hala bırakamadım 2 dala dusurdum ınsallah bırakıcam benım gıbı ıcen var mı??

sigarayı bırakabildiniz mi kızlar ben günde 2 dal içiyorum çok üzülüyorum ama hala bırakamadım 2 dala dusurdum ınsallah bırakıcam benım gıbı ıcen var mı??

canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin . çok kötü bir durum gerçekten de . Hamile iken ya da değilken sigara içmek berbat bir şey . sadece sen varken sen kendini zehirliyordun . şimdi bebeğin de etkileniyor . ama çok kötü oluyorum , bırakamıorum diyorsan da günde 2 tane bişe değil . bol bol ayran iç günlük . portakal falan ye zehrini alsın . şimdi sigara içmeyenler sana tepki gösterecekler ama tiryaki olunca bırakması zor olur . seni anlıyorum . inşllllllllllllllllllll bebeğin ve sen sağlıkla devam edersiniz . içini bozma . Rabbim tiksidirsin seni en kısa zamanda .

amin cnm sağol desteğin için insallah bakalım bırakıcamda bı de aıleye ozlem gurbet falan filan dert bıtmıyorkı ınsan sarılcak bısı arıyor sankı yabancı bı sehırde yapayalnızım bırde off off ((

maalesef canım bnde sen gıbıyım bırakamadım tıksınemedım bı turlu anca 2 dala ındıre bıldım rabbım bebişlerimizi korusun ve bıze nefsimize sahip cıkmak ıcın güc versın

maalesef canım bnde sen gıbıyım bırakamadım tıksınemedım bı turlu anca 2 dala ındıre bıldım rabbım bebişlerimizi korusun ve bıze nefsimize sahip cıkmak ıcın güc versın

Allah yardımcınız olsun . İçmeyen için kolay bir durum ama tiksinmeyince cidden bırakmak zor . kızlar bol bol ayran süt için . meyve yiyin . Rabbim bebeklerinizi korusun . stres te en az sigara kadar etkilidir hiç bir zaman unutmayın . Rabbim sağğlıkla almayı nasip etsin bebeklerinizi kucağınıza .
Darısı bizim başımıza inşl

amin canım ınsallahhh senınde masallah az kalmıs dogumuna cnm rabbım saglıcakla kucagına almayı nasip etsın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…