- 28 Ağustos 2016
- 592
- 201
- 23
- 35
- Konu Sahibi ezgiiietommmm
-
27 benim28 canım senin
Aynı sayılıriz sen tedavi falan göruyomusun yada nekadar oldu bebek isteyeli tam27 benim
Evet cnm aynıyız :) ben 7 ay oldu cnm Bebek istiyorum doktorlar 1 yılı tamamlansın öyle gel dedi .Aynı sayılıriz sen tedavi falan göruyomusun yada nekadar oldu bebek isteyeli tam
Ama artık 6 aydan sonra klomen çatlama iğnesi uyguluo özel hastaneler yumurta takibi yapıo dimiEvet cnm aynıyız :) ben 7 ay oldu cnm Bebek istiyorum doktorlar 1 yılı tamamlansın öyle gel dedi .
Cnm özel hastaneye gittim ben zaten 3 farklı özel hastaneye . 3 doktorda Bi sorun yok yaz a kadar bekleyin olmazsa gelin dediler . Prof. Dr bile öyle dedi . Böyle beklemek te zor .Ama artık 6 aydan sonra klomen çatlama iğnesi uyguluo özel hastaneler yumurta takibi yapıo dimi
Anladim canım inşallah en kisa zamanda bir Yil olmadan hamis kalir güzel haberlerini alirizCnm özel hastaneye gittim ben zaten 3 farklı özel hastaneye . 3 doktorda Bi sorun yok yaz a kadar bekleyin olmazsa gelin dediler . Prof. Dr bile öyle dedi . Böyle beklemek te zor .
Canim inşallah bende onu yaşiycam birgün o duyguyu nasıl tedavi gördün pekiKizlar bnde pco vardı 8 haftalık hamileyim ❤
Kesinlikle öğle dir canım bende 9 senedir bekliorum işte Rabbim hayırlısı nasip eder inşallahAllah inşallah bekleyenlere isteyenlere nasip etsin çok başka bir duygu
Ama benim prolaktin yüksek ve insülin direnci var incir daha çok tetikliyor araştırdım bal çörek otu yazıo incir havuç soğan kru deniycektim ama bana uygun değil korktum işteBn sdce kış diye birde halsizlik diye keciboynuzu pekmezi yiyordum ceviz incir tuketiyordum en son 35 gün sonra adet olmuştum belki faydası olmuştur
Yoksa incir suyu baya araStirdimAma benim prolaktin yüksek ve insülin direnci var incir daha çok tetikliyor araştırdım bal çörek otu yazıo incir havuç soğan kru deniycektim ama bana uygun değil korktum işte
Canım soğan kürünü denedin mi ? Bende pko yum 1 senedir uğraştık olmadı. Yapmak istemiyordum ama brn yaptım soğan kürü ve 5 gün düzensiz içmeme rağmen hamile kaldım. Boş gebeliğe dönüştü dün aldılar 7 haftalıkken ama sonuçta hamile kaldım doktorların olumsuz yönde tavırlarına ve hamile kalamazsın demelerine rağmen bir kaç haftada olsa güzeldi. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin yine verir yeterki ümitli olalım. Rabbim önce sana sonra hepimize çok büyük sabırlar versin inşallah.Canim bende pko var tedavi görürüm yıllardır bu ay gitmek istemedim artık hayıt suyu arı sütü propolis polen iciorum bir faydası olur vesile olur die inan denemedim şey kalmadı
Bebek gelişmedi canım. Kese oluştu bebek oluşmadı. Boş gebelik diyorlar buna.Bol gebelik nasil oluyor canım
Canim cok ama cok üzüldüm yemin ederim gözlerim doldu sıkma canını hersey allahtan sabir diliyorum ve hep dua ediyorum ben sadece söyle anlatayım diğer yerlere çok net yazmadım ben 20 günlük ken annem babam ayrılıp beni babanem veriliolar ben onunla buyudum 15 yaşında ben babanem vefat etti ve onu rüyamda gördüm bana babamla konuşmuyorum die kus ama dioki karnındaki için seni affediyorum dio babanem o günde sabah karşı lavaboya kalktım ezan okunuo du iki gün ust üste kalktım öğle ezan da bol bol dua ettim biraz ondan etkilendim sanırım rüya görünce acaba mi dedim kan verdim adet 4 gün kala 10 da olmam lazım adet 1.20 çıktı işte öğleCanım soğan kürünü denedin mi ? Bende pko yum 1 senedir uğraştık olmadı. Yapmak istemiyordum ama brn yaptım soğan kürü ve 5 gün düzensiz içmeme rağmen hamile kaldım. Boş gebeliğe dönüştü dün aldılar 7 haftalıkken ama sonuçta hamile kaldım doktorların olumsuz yönde tavırlarına ve hamile kalamazsın demelerine rağmen bir kaç haftada olsa güzeldi. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin yine verir yeterki ümitli olalım. Rabbim önce sana sonra hepimize çok büyük sabırlar versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?