Hamile olan arkadaşlar lutfen yardım istiorum

Tedavi görmedim canım geçen sene yasmin kullandim doğum kontrol ama adetlerim düzene girmedi sadece kullanırken duzenliydi Allah tarafından oldu hiç beklemiyordum

Bn sdce kış diye birde halsizlik diye keciboynuzu pekmezi yiyordum ceviz incir tuketiyordum en son 35 gün sonra adet olmuştum belki faydası olmuştur

Bn sdce kış diye birde halsizlik diye keciboynuzu pekmezi yiyordum ceviz incir tuketiyordum en son 35 gün sonra adet olmuştum belki faydası olmuştur
Ama benim prolaktin yüksek ve insülin direnci var incir daha çok tetikliyor araştırdım bal çörek otu yazıo incir havuç soğan kru deniycektim ama bana uygun değil korktum işte

Canim bende pko var tedavi görürüm yıllardır bu ay gitmek istemedim artık hayıt suyu arı sütü propolis polen iciorum bir faydası olur vesile olur die inan denemedim şey kalmadı
Canım soğan kürünü denedin mi ? Bende pko yum 1 senedir uğraştık olmadı. Yapmak istemiyordum ama brn yaptım soğan kürü ve 5 gün düzensiz içmeme rağmen hamile kaldım. Boş gebeliğe dönüştü dün aldılar 7 haftalıkken ama sonuçta hamile kaldım doktorların olumsuz yönde tavırlarına ve hamile kalamazsın demelerine rağmen bir kaç haftada olsa güzeldi. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin yine verir yeterki ümitli olalım. Rabbim önce sana sonra hepimize çok büyük sabırlar versin inşallah.

Canim cok ama cok üzüldüm yemin ederim gözlerim doldu sıkma canını hersey allahtan sabir diliyorum ve hep dua ediyorum ben sadece söyle anlatayım diğer yerlere çok net yazmadım ben 20 günlük ken annem babam ayrılıp beni babanem veriliolar ben onunla buyudum 15 yaşında ben babanem vefat etti ve onu rüyamda gördüm bana babamla konuşmuyorum die kus ama dioki karnındaki için seni affediyorum dio babanem o günde sabah karşı lavaboya kalktım ezan okunuo du iki gün ust üste kalktım öğle ezan da bol bol dua ettim biraz ondan etkilendim sanırım rüya görünce acaba mi dedim kan verdim adet 4 gün kala 10 da olmam lazım adet 1.20 çıktı işte öğle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…