- Konu Sahibi ezgiiietommmm
-
Yok idrar testi hiç yapmadım kanda baktırdım adet 4 gün kala 1.20 çıktı pazartesi tekarar baktıriyim diorum napayım bilemedimcanım anlamadım tekrar test yaptın mı?
şuan geldimi adet günün ? bence idrar testi yapabilirsin ben idrar testi yaptığımda o kadar silik çıktı ki yok zannetmiştim kan verdim 48 çıktı ki idrar testinden 2 gün sonra kan verdim bence çıkar alsana yakınlarda eczane varsaYok idrar testi hiç yapmadım kanda baktırdım adet 4 gün kala 1.20 çıktı pazartesi tekarar baktıriyim diorum napayım bilemedim
Üzülücem bide çıkmassa nebiliym yapıyim ki acabaşuan geldimi adet günün ? bence idrar testi yapabilirsin ben idrar testi yaptığımda o kadar silik çıktı ki yok zannetmiştim kan verdim 48 çıktı ki idrar testinden 2 gün sonra kan verdim bence çıkar alsana yakınlarda eczane varsa
üzülme kuzum ya, Rabbim elbet nasip edecek bir gün. bak hem hala adet olmamışsın. umudunu asla kaybetme Rabbim benim en aciz kulum benden ümidini kesen kulumdur diyor. Her şey onun ol emrine bağlı eğer yoksa da bir an önce adet olup soğan kürünü dene bence...Üzülücem bide çıkmassa nebiliym yapıyim ki acaba
Tmm canım denicem inş olmam da meleğim benimledirüzülme kuzum ya, Rabbim elbet nasip edecek bir gün. bak hem hala adet olmamışsın. umudunu asla kaybetme Rabbim benim en aciz kulum benden ümidini kesen kulumdur diyor. Her şey onun ol emrine bağlı eğer yoksa da bir an önce adet olup soğan kürünü dene bence...
Hiç ümidimi kesmedim aslında sadece yoruldum sanırım 2 aydır doktor gitmedim çok sıkıldım ama prolaktin 103 ya kontrol gidicem allah nasip adrese adet olursam 2 gün asıl çıkıo Muş prolaktin diolar adet yakın yukselirmisTmm canım denicem inş olmam da meleğim benimledir
evet ne yazik ki öyle en sağlıklı değerler adetin 3. günü falan çıkıyor. inşallah seninledir lütfen burayada yaz durumunu çok merak ettim dualarım seninle...Hiç ümidimi kesmedim aslında sadece yoruldum sanırım 2 aydır doktor gitmedim çok sıkıldım ama prolaktin 103 ya kontrol gidicem allah nasip adrese adet olursam 2 gün asıl çıkıo Muş prolaktin diolar adet yakın yukselirmis
benim adetten 3 gün önce çıktı ama döllenmeyle alakalı olabilir.Ama daha adet 10 da olcam ya çıkmaz daha heralde
ben en iyisi pazartesiyi bekliyim diorum kanda vercem kesin cıkar kandabenim adetten 3 gün önce çıktı ama döllenmeyle alakalı olabilir.
cnm postunu gordum benimde agrim vardi bigun siktim megerse sikinca prolaktin cok artiyormus kesinlikle sikmiycakmissinArkadaslar ne olur biri bişiy yazsın gogus um sıkınca hafif ucundan sıvı gelio prolaktin yüksek çıkmıştı ya o yüzdenmidir acaba yada hamile olabilirmiyim
ay allah yardımcımz olsun vallah ya bugum ogleden sonra idrar testi yaptım cıkmadı tek çizgi kocamannnnn moralim bozuldu kadıklarım agrıo gögusum şiş ama hasta olmadım daha pazartresi olmassam kan vercem yine ama sanki tutmadı bu ayda doktor gitmeyim dedim ama gitmem lzım sanırımcnm postunu gordum benimde agrim vardi bigun siktim megerse sikinca prolaktin cok artiyormus kesinlikle sikmiycakmissin
cnm benim uzulme allah verecegi gunu biliyordur bildigime cocugumuzun olacagi zaman belliymis o yuzden daha belkide bizim gunumuz gelmedi dert etme sendeay allah yardımcımz olsun vallah ya bugum ogleden sonra idrar testi yaptım cıkmadı tek çizgi kocamannnnn moralim bozuldu kadıklarım agrıo gögusum şiş ama hasta olmadım daha pazartresi olmassam kan vercem yine ama sanki tutmadı bu ayda doktor gitmeyim dedim ama gitmem lzım sanırım
bende bugün adet oldum kızlar yarın homonlar için kan vericem bu arada elma yagı denıcem adet 5gunu baslayıp 6gun yapıcam bakalım tupelri acıp iltihap varsa sokomuş çok kişi hamiş kalmış inş faydası olurcnm benim uzulme allah verecegi gunu biliyordur bildigime cocugumuzun olacagi zaman belliymis o yuzden daha belkide bizim gunumuz gelmedi dert etme sende
canım bebek olmuo yarın ilaç alıcam doktor soyliyimezgiiietommmm canım İnş hamissindir. Normalde bildiğin ve Burda okuduğum yazılarda hep sıfır kusurlu çıkıyor yoksa sonuç. Ama senin Sanki artmaya başlamış gibi . Umarım Tek vakitte Hayırlı haber alırsın. Diğer dediğin yüksek sonuç için bişey diyemicem ilk defa duyuyorum o yüksek olunca noluyor muş ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?