- Konu Sahibi ezgiiietommmm
-
Amin canım nerde varsa allah kimseyi evlat sevgisiyle sınamasinAllah kimseye yaşatmasın inşallah daha minicik ama öğrendiğimden beri ona göre yaşıyorum resmen Allah herkese nasip etsin inşallah
Anladım canım ama benim gebelik olmadığı zaman hep 0.001 falan çıkıyordu. Tüp bebekte bile transferden sonra akrabama yapıldığında 6 7 gün sonra kanda bakıyorlardı. Bence testi tekrat et inşallah hayırlı bir şekilde vardır gebeliğin. Eminim bizimde bir gün olacak. Ve lütfen soğan suyunu dene gerçekten ben onunla adet bile oldum ki 26 yaşımdayım daha kendi kendime adet olduğumu bilmem.Canim cok ama cok üzüldüm yemin ederim gözlerim doldu sıkma canını hersey allahtan sabir diliyorum ve hep dua ediyorum ben sadece söyle anlatayım diğer yerlere çok net yazmadım ben 20 günlük ken annem babam ayrılıp beni babanem veriliolar ben onunla buyudum 15 yaşında ben babanem vefat etti ve onu rüyamda gördüm bana babamla konuşmuyorum die kus ama dioki karnındaki için seni affediyorum dio babanem o günde sabah karşı lavaboya kalktım ezan okunuo du iki gün ust üste kalktım öğle ezan da bol bol dua ettim biraz ondan etkilendim sanırım rüya görünce acaba mi dedim kan verdim adet 4 gün kala 10 da olmam lazım adet 1.20 çıktı işte öğle
Sizde polikistik over mi varAnladım canım ama benim gebelik olmadığı zaman hep 0.001 falan çıkıyordu. Tüp bebekte bile transferden sonra akrabama yapıldığında 6 7 gün sonra kanda bakıyorlardı. Bence testi tekrat et inşallah hayırlı bir şekilde vardır gebeliğin. Eminim bizimde bir gün olacak. Ve lütfen soğan suyunu dene gerçekten ben onunla adet bile oldum ki 26 yaşımdayım daha kendi kendime adet olduğumu bilmem.
Ayy canım inşallah gusel haberler alırim inşallah ama prolaktin çok yüksek çıkmış o korkutuyor beniAnladım canım ama benim gebelik olmadığı zaman hep 0.001 falan çıkıyordu. Tüp bebekte bile transferden sonra akrabama yapıldığında 6 7 gün sonra kanda bakıyorlardı. Bence testi tekrat et inşallah hayırlı bir şekilde vardır gebeliğin. Eminim bizimde bir gün olacak. Ve lütfen soğan suyunu dene gerçekten ben onunla adet bile oldum ki 26 yaşımdayım daha kendi kendime adet olduğumu bilmem.
Ayy inşallah canım benim allah razı olsun seninde bebeğin sağlıklı kucağına almayi nasip etsin tekrar çok teşekürlerProlaktininize yanlış zamanda bakılmış aslında. Reglinizin 3. Günü baktırın tatlı vs şeyler yemryin stres yapmayın bunlar da tetikliyor değeri. Bende sizin gibi erken baktırdım 50 küsür cıktı ve aynı şekilde hcg 1.20 cıktı 10 gün vardı reglime. Göğsümden süt geldi ve feci ağrıyordu. Meğer hamileymişim dr ilaç bile vermişti de günümü bekleyeyim kullanmayayım demiştim iyi ki de öyle yapmışım canım. Yüksekse de korkma hiç basit bi tedavisi var ilaç tedavisinden hemen bikaç ay sonra hamile kalıyorlar. Dediğim gibi gününü bekle üçüncü gün git yine sağlık ocağında da bakıyorlarbebeğine tez zamanda kavuşmanı dilerim canım
Gögüslerim inanılmaz acioArkadaslar ne olur biri bişiy yazsın gogus um sıkınca hafif ucundan sıvı gelio prolaktin yüksek çıkmıştı ya o yüzdenmidir acaba yada hamile olabilirmiyim
Evet ne yazık ki var. Hemde 13 senedir falan.Sizde polikistik over mi var
Canim üzme kendini benim 9 seneEvet ne yazık ki var. Hemde 13 senedir falan.
Prolaktinden olabilir benim gebelik belirtilerimde göğüslerim inanılmaz acıyordu ama birley gelmemişti hiç. Aslında yarın bi özel hastane de yaptırsan testi yükselip yükselmediğini görebilirsin. Ben de çok merak ettim doğrusuGögüslerim inanılmaz acio
Sende mi polikistik oversen yoksaCanim üzme kendini benim 9 sene
Prolaktinden olabilir benim gebelik belirtilerimde göğüslerim inanılmaz acıyordu ama birley gelmemişti hiç. Aslında yarın bi özel hastane de yaptırsan testi yükselip yükselmediğini görebilirsin. Ben de çok merak ettim
Gogus um çok acio yani kasık lari ağrı yo 18 20 gündür anlamadım bende daha önce hiç böyle bişey yaşamadim
Allah sağ sağlim kucağına almayi nasip etsin canım sağlık ocağı peki ilaç yazarım prolaktin içinBnmde prolaktinim yüksekti ilaç kullandm hamile kaldım ama boş gebelikti kürtaj oldum sonrasında herhangi bi ilaç kullanmadm 8 ay snra kendiliğinden hamile kaldm suan 7.ayda
Yazar sanırım ama bnce direk uzmana git sonucta vucuduna hormon girecek bnm kullandıgım ilac dostinex diye bi haptı içinde 2 tane vardı ilacı yarım yarım haftada 2 gün kullandmAllah sağ sağlim kucağına almayi nasip etsin canım sağlık ocağı peki ilaç yazarım prolaktin için
Anladim canım öğle yapayım bariYazar sanırım ama bnce direk uzmana git sonucta vucuduna hormon girecek bnm kullandıgım ilac dostinex diye bi haptı içinde 2 tane vardı ilacı yarım yarım haftada 2 gün kullandm
canım anlamadım tekrar test yaptın mı?Ark çalıştığım için gidemedim hastaneye ama pazartesi sonuçlarimla tekarar kan testi yaptı ricam bide sağlık ocağı polrloktin için ilaç yazıyyomu bilgisi olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?