Hamile olan arkadaşlar lutfen yardım istiorum

Anladım canım ama benim gebelik olmadığı zaman hep 0.001 falan çıkıyordu. Tüp bebekte bile transferden sonra akrabama yapıldığında 6 7 gün sonra kanda bakıyorlardı. Bence testi tekrat et inşallah hayırlı bir şekilde vardır gebeliğin. Eminim bizimde bir gün olacak. Ve lütfen soğan suyunu dene gerçekten ben onunla adet bile oldum ki 26 yaşımdayım daha kendi kendime adet olduğumu bilmem.

Sizde polikistik over mi var

Ayy canım inşallah gusel haberler alırim inşallah ama prolaktin çok yüksek çıkmış o korkutuyor beni

Prolaktininize yanlış zamanda bakılmış aslında. Reglinizin 3. Günü baktırın tatlı vs şeyler yemryin stres yapmayın bunlar da tetikliyor değeri. Bende sizin gibi erken baktırdım 50 küsür cıktı ve aynı şekilde hcg 1.20 cıktı 10 gün vardı reglime. Göğsümden süt geldi ve feci ağrıyordu. Meğer hamileymişim dr ilaç bile vermişti de günümü bekleyeyim kullanmayayım demiştim iyi ki de öyle yapmışım canım. Yüksekse de korkma hiç basit bi tedavisi var ilaç tedavisinden hemen bikaç ay sonra hamile kalıyorlar. Dediğim gibi gününü bekle üçüncü gün git yine sağlık ocağında da bakıyorlar bebeğine tez zamanda kavuşmanı dilerim canım

Ayy inşallah canım benim allah razı olsun seninde bebeğin sağlıklı kucağına almayi nasip etsin tekrar çok teşekürler

Arkadaslar ne olur biri bişiy yazsın gogus um sıkınca hafif ucundan sıvı gelio prolaktin yüksek çıkmıştı ya o yüzdenmidir acaba yada hamile olabilirmiyim

Ark çalıştığım için gidemedim hastaneye ama pazartesi sonuçlarimla tekarar kan testi yaptı ricam bide sağlık ocağı polrloktin için ilaç yazıyyomu bilgisi olan varmi

Bnmde prolaktinim yüksekti ilaç kullandm hamile kaldım ama boş gebelikti kürtaj oldum sonrasında herhangi bi ilaç kullanmadm 8 ay snra kendiliğinden hamile kaldm suan 7.ayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…