Mrb herkeze ben 1 aylik hamileyim.ve karnimin 1 aydir sol tarafi aciyo.sanki tas var sol tarafimda yada etimi sikica tutan bisey var gibi.sizce sol tarafta olmasi bebegimin kizmi erkekmi olacagi anlamina geliyo
Mrb herkeze ben 1 aylik hamileyim.ve karnimin 1 aydir sol tarafi aciyo.sanki tas var sol tarafimda yada etimi sikica tutan bisey var gibi.sizce sol tarafta olmasi bebegimin kizmi erkekmi olacagi anlamina geliyo
internette o kadar çok şey var ki ama hepsini doğru kabul edemeyiz sadece denk gelen tesadüfler ve bunun çokluğu kafamızı karıştıryo sonuçta iki seçeneği var ya sağda olucak ya solda :) siz bilirsiniz tabi ama çok kendinizi şartlamayın derim psikolojik olarak tam tersi çıkabilir. sonuçta eğer belirleyici bi etken olsa ultrasonda görmek için beklemeyiz herkes bilir cinsiyetini :) rivayet bunlar hani eskiden karnının şekline vs. bakılarak yapıldığı gibi :) ayyy ne yazdım yoruldum yaw solda olunca cinsiyeti ne oluyomuş ne yazıyo nette
aslında hiç bi alakası yok ekşi tatlı yemenin sağ sol tarafın vb söylentilerin cinsiyetle ilgili olduğuna inanmıyorum tabi bu benim fikrim ama madem sordun ben de ilk zamanlar hatta hamileliğimi bilmeden önce hep sol kasığım ağrırdı oğlum olacak :)
Bende bebegimi hep sol tarafta hissettim ve oglum olacak Ama bence bunun cinsiyetle hic alakasi yok. Internette bilgi vs var diyorsunuz, internette yazan hersey dogru mu sanki?
Bende bebegimi hep sol tarafta hissettim ve oglum olacak Ama bence bunun cinsiyetle hic alakasi yok. Internette bilgi vs var diyorsunuz, internette yazan hersey dogru mu sanki?