hamile olasiligim

lalmiana

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2013
62
4
34
Merhaba ben nisan ayinin 20 sinde bi ilk iliskiye giricektim fakat korunmadigimiz icin vazgectik ama o an emin olamasamda vajinamda hissettigim sicaklik icin ella hapini kullandim. Adetimde bir gun onceden tamamen bitmisti. Ertesi hafta 30 nisanda korunmus bi sekilde birliktelik yasadim. kizlik zarinin bozulmasina isaret olan kirmizi kan ve ufak bi parca geldikten yaslasik 20 dakika sonra kahverengi leke geldi ve bu leke 3 gun boyunca yine ayni sekilde bi miktar gelmeye devam etti bu gece ve bu sabah kirmizi renkte kan geldigine sahit oldum ama bu kan akmak degilde peceteyle her kontrol edisimde gelmekten ibaret. adet diye nitelendirirsem cok erken oldugunu ve adet icin az oldugunu dusunuyorum yani daha yaklasik 10 gun var. diger sitelerden arastirmis oldugum seyler doguma yonelik ve cocugun yerlesmesiyle iliskilendirilen yazilar buldum. Bu konuda yardimci olabilirseniz memnun olurum simdiden tesekkurler

Son düzenleme:
Merhaba ben nisan ayinin 20 sinde bi ilk iliskiye giricektim fakat korunmadigimiz icin vazgectik ama nisanlim o an bosaldigi icin ve vajinamda hissettigim icin ella hapini kullandim. Adetimde bir gun onceden tamamen bitmisti. Ertesi hafta 30 nisanda korunmus bi sekilde birliktelik yasadim. kizlik zarinin bozulmasina isaret olan kirmizi kan ve ufak bi parca geldikten yaslasik 20 dakika sonra kahverengi leke geldi ve bu leke 3 gun boyunca yine ayni lekeden bi miktar geldi bu gece kalktigimda ve bu sabah kirmizi renkte kan geldigine sahit oldum ama bu kan akmak degilde peceteyle her kontrol edisimde geliyo. adet diye nitelendirirsem cok erken oldugunu dusunuyorum yani daha yaklasik 10 gun var. diger sitelerden arastirmis oldugum seyler doguma yonelik ve cocugun yerlesmesiyle iliskilendirilen yazilar buldum. Bu konuda yardimci olabilirseniz memnun olurum. Hamilelikle iliskilendirmem gerekir mi bu durumu

Bekaretin henüz bozulduğundan lekelenmeler normal. Hamilelik belirtisi değil yani içini rahat tut.

bekaret kanamaları bir aya kadar damla olarak arada olabilir gayet normal hamile oldugunuzu sanmıyorum

Yani tam emin olamiyorum aslinda ilk defa yasadigim bisey oldugu icinde gemelik testi falan yapsam mi diye de dusunmuyorum degil acikcasi

Merhaba ben nisan ayinin 20 sinde bi ilk iliskiye giricektim fakat korunmadigimiz icin vazgectik ama nisanlim o an bosaldigi icin ve vajinamda hissettigim icin ella hapini kullandim. Adetimde bir gun onceden tamamen bitmisti. Ertesi hafta 30 nisanda korunmus bi sekilde birliktelik yasadim. kizlik zarinin bozulmasina isaret olan kirmizi kan ve ufak bi parca geldikten yaslasik 20 dakika sonra kahverengi leke geldi ve bu leke 3 gun boyunca yine ayni lekeden bi miktar geldi bu gece kalktigimda ve bu sabah kirmizi renkte kan geldigine sahit oldum ama bu kan akmak degilde peceteyle her kontrol edisimde geliyo. adet diye nitelendirirsem cok erken oldugunu dusunuyorum yani daha yaklasik 10 gun var. diger sitelerden arastirmis oldugum seyler doguma yonelik ve cocugun yerlesmesiyle iliskilendirilen yazilar buldum. Bu konuda yardimci olabilirseniz memnun olurum. Hamilelikle iliskilendirmem gerekir mi bu durumu
ne güzel nişanlısınız niye bu acele. Müslümansanız eğer bu bizim dinimizde uygun bir hareket değil. normal bir durum da değil. Utanılası şeyler olduğunu düşünüyorum

ne güzel nişanlısınız niye bu acele. Müslümansanız eğer bu bizim dinimizde uygun bir hareket değil. normal bir durum da değil. Utanılası şeyler olduğunu düşünüyorum

Yorumun icin tesekkur ederim ama bunun kararini kendim verebilecek yasa zaten ben eristim akil danismanligina ihtiyacim yok sadece eksik ve bilgisiz oldugum bir konuda yardim istedigim bir durum var. Muslumanligimi dinimi bu konuya dahil etmek size dusmez

Yorumun icin tesekkur ederim ama bunun kararini kendim verebilecek yasa zaten ben eristim akil danismanligina ihtiyacim yok sadece eksik ve bilgisiz oldugum bir konuda yardim istedigim bir durum var. Muslumanligimi dinimi bu konuya dahil etmek size dusmez
Ne munesebet akıl dnismak filn.ben dinimizin bi yasağını söyledim. dinimizin bir kuralidir iyiligi anlatip varsa bii kötülük uyarmak.ben gorevimi yaptım. gerisi size kalmış

Size mi sorucakti hanfendi
Biraz saygi
Konu Sahibi hamilelik olasılığını sormuş
Yaptığım sizce Doğru mu dememis

Hemile degilsindir konu sahibi korkma
Zar ile alakali kanama olabilir

Ne munesebet akıl dnismak filn.ben dinimizin bi yasağını söyledim. dinimizin bir kuralidir iyiligi anlatip varsa bii kötülük uyarmak.ben gorevimi yaptım. gerisi size kalmış

Hanımefendi kusura bakmayın ama bu yorum size düşmez. Herkes kendi dinini kendi içinde yaşar. Sizin kafa yapınıza uymuyorsa yorum yapmayın.

Ben de hamilelik belirtisi oldupunu düşünmüyorum. Henüz yeni birlikte olduğunuz için bunların olması normal bence

X