Hamile olduğnu öğrenmeden şaç boyamak :(

tazegelin5

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
245
49
118
KIzlarr adetime 11 gün kala kan testi yaptırdım sonra ümidi kestim saçımı boyadım dün ve banyoda düştüm göbek sütü ama göbeğim darbe alamdı canımda acımadı belimede birşey olmadı bu gece de rüyamda yumurta sarısı gördüm evlat demekmiş ne biliyim korkuyorum şimdi saçımı boyadım die varsa birşey olursa :(böyle bir duurm yaşayanınız varsa benimle paylaşabilirmi?

Bence bisey olmaz cunku bazi kadinlar kazara hamile kaliyor Allah bilir ne haplar icmislerdir ya da sac boyatmislerdir.uzulme hamileyken sac boyatan da var tabi bundan sonra dikkat et.

aynen kazayla kalan çook var herbiri dikkat mi etmiştir ki, herşey allahın elinde.. ayrıca üzülmeni istemem ama rüyalara pek takılma derim. ben hemen hemen her ay bebek görüyordum, emzirdiğimi görüyordum ama nafile, üstelik 11 gün kala da çok erken biraz bekleseydin keşke :6::6:

KIzlarr adetime 11 gün kala kan testi yaptırdım sonra ümidi kestim saçımı boyadım dün ve banyoda düştüm göbek sütü ama göbeğim darbe alamdı canımda acımadı belimede birşey olmadı bu gece de rüyamda yumurta sarısı gördüm evlat demekmiş ne biliyim korkuyorum şimdi saçımı boyadım die varsa birşey olursa :(böyle bir duurm yaşayanınız varsa benimle paylaşabilirmi?

Canım bak ben bu hamileliğimde saçımıda boyattım ağır miğren haplarıda içtm sigarada içtm :) ama tabi bilmiyodm sonra öğrendim hamileym ilaç zarar verebilirdi ama saç boyası asla çünkü zaten zararı kanıtlanmış bişey değil hadi onuda geç zararı derinin altına kimyasal gittiği için kimyasalın bebeğe zararı ne zaman başlar oda 10. Haftadan itibaren bebek nefes alışına başladığı zamn ancak ozaman zararı olabilir kimyasalların o yüzden korkma sakın kafana bunları takma

Back
X