- 8 Eylül 2022
- 270
- 133
- 18
- Konu Sahibi havvaarslan
-
Bu hikâyeleri dinlemeyi sevdiğim için bu konuyu açtım kizlarMerhabalar. Henüz hamile falan değilim seneye düşünüyoruz. Ama bu hamile haberini almalar falan hep yüzümü gülümsetmistir. Hamile olduğu belirtisi olmadığı halde içine doğan ya da rüyasında görüp test yapan var mı
Benim bu ay şüphelerim var ve şüphelerim başlamadan önce içime doğmuştu sanki bu ay hamile olacakmış gibi bi his var içimde diye. Bugünde adetimin ikinci günü ve hala olmadım gecikti bi kaç gün beklemeye çalışıyprum test yapcam ama çık sabırsızımBu hikâyeleri dinlemeyi sevdiğim için bu konuyu açtım kizlar
Yaaaa çok sevindim. İnşallah hislerinizde yanılmazsiniz ve Miniş tosbik gelirBenim bu ay şüphelerim var ve şüphelerim başlamadan önce içime doğmuştu sanki bu ay hamile olacakmış gibi bi his var içimde diye. Bugünde adetimin ikinci günü ve hala olmadım gecikti bi kaç gün beklemeye çalışıyprum test yapcam ama çık sabırsızım
Yaaaa çok sevindim. İnşallah hislerinizde yanılmazsiniz ve Miniş tosbik gelir
Rabbim inşallah gönlüne göre verirİnşallah. Rabbim sana ve isteyen hepimize nasip etsin.. Bu brklenti çok zor ve heycanlı kesin bir şey olmadığı için kimseylede paylaşamıyorsun o yüzden ben hep buralarda gezinip biraz rahatlamaya çalışıyorum
Bebekle kafami bozmadigim icin boyle bir ruya gormemistimMerhabalar. Henüz hamile falan değilim seneye düşünüyoruz. Ama bu hamile haberini almalar falan hep yüzümü gülümsetmistir. Hamile olduğu belirtisi olmadığı halde içine doğan ya da rüyasında görüp test yapan var mı
Ne kadar kaba ve sert bir üslup Rabbim size aratmadan vermiş ne mutlu ama o kadar çok bekleyen var ki bu süreci. tüm memeliler her zaman üreyemiyorda ne yazık ki. Ben bebekle kafayı bozmuş değilim zaten başta da yazmışım seneye düşünüyorum diye. Kadın kadının düşmanı diye boşuna dememişlerBebekle kafami bozmadigim icin boyle bir ruya gormemistimbelim agriyinca test yapmistim, bu kadar. Her seye anlam yuklemeyin, tum memeliler ureyebiliyor
O kadar anlam yuklemesin kimse diye yazdim zaten. Neticede ne kadar kafaya takilirsa o kadar olmuyorNe kadar kaba ve sert bir üslup Rabbim size aratmadan vermiş ne mutlu ama o kadar çok bekleyen var ki bu süreci. tüm memeliler her zaman üreyemiyorda ne yazık ki. Ben bebekle kafayı bozmuş değilim zaten başta da yazmışım seneye düşünüyorum diye. Kadın kadının düşmanı diye boşuna dememişler
Kafaya takmakla alakası yok nasip ve doğru zaman var kim ne derse desinO kadar anlam yuklemesin kimse diye yazdim zaten. Neticede ne kadar kafaya takilirsa o kadar olmuyor
Hi hi evet, yoksa yumurtlama, yumurta ve sperm kalitesiyle alakasi yok olayinKafaya takmakla alakası yok nasip ve doğru zaman var kim ne derse desin
Yumurtlama yumurta sperm bunlar tamamıyla nasip canımHi hi evet, yoksa yumurtlama, yumurta ve sperm kalitesiyle alakasi yok olayin
Amacim muhalefet etmekten ziyade cocuk sahibi olmayi hayatinizin merkezinden cikartilmasinin daha dogru bir yaklasim oldugunu soyluyorumYumurtlama yumurta sperm bunlar tamamıyla nasip canımRabbim nasip etmesinde kal.bakalim hamile. Konumu işgal etme canım yürü git başka yere muhalefet ol
Hanımefendi anlatamıyorum galiba ben çocuk düşünmüyorum hahahahahAmacim muhalefet etmekten ziyade cocuk sahibi olmayi hayatinizin merkezinden cikartilmasinin daha dogru bir yaklasim oldugunu soyluyorum
Çok doğru ben 4 senedir bekliyorum bklmNe kadar kaba ve sert bir üslup Rabbim size aratmadan vermiş ne mutlu ama o kadar çok bekleyen var ki bu süreci. tüm memeliler her zaman üreyemiyorda ne yazık ki. Ben bebekle kafayı bozmuş değilim zaten başta da yazmışım seneye düşünüyorum diye. Kadın kadının düşmanı diye boşuna dememişler
Verdiğiniz tepkiler biraz abartı değil mi ?Hanımefendi anlatamıyorum galiba ben çocuk düşünmüyorum hahahahahcanım sıkıldı hikayelerini okumak istedim insanların bu kadar yani tövbe estağfurullah çattık
Rabbim inşallah sizin de kucağınızı doldururÇok doğru ben 4 senedir bekliyorum bklm
Benim tepkim mi abartıVerdiğiniz tepkiler biraz abartı değil mi ?
Emine Hanım'ın yorumunu okuyup empati yapmanızı öneririm o zaman abartı mi değil mi öğrenirsiniz umarımVerdiğiniz tepkiler biraz abartı değil mi ?
Hanımefendi anlatamıyorum galiba ben çocuk düşünmüyorum hahahahahcanım sıkıldı hikayelerini okumak istedim insanların bu kadar yani tövbe estağfurullah çattık
Ben gayet dogru bir fikri cok da duzgun bir sekilde yaziyorum. Farkli fikirde oldugum icin sayginizi kaybeden sizsiniz. Sizin cocuk dusunmediginizi anladik, dusunenler de okuyor ya buralari onlar icin yazdim. Asil ben cattim yaaa, terbiyeye usluba bakinBenim tepkim mi abartıkendisi bu süreci kolayca atlatmış ama üstteki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?