Hamile olduğumu aileme söylemeye korkuyorum:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hamile miyim diye bir konun vardı..hatırlıyorum..
hayırlı uğurlu olsun bebeğin..
karı kocasınız sonuçta kimseyi takma..olan olmuş.
evlenen insanın hamile kalabileceği gerçeğine inanmaları gerekiyor artık
yapcak birşey yok

hee..bir de bu var...öpta.s.

ben mi salağım acaba?
yani maddi durumumuz iyi değil diye bakamayacağız diye çocuk istemiyorum ama nedense maddi durumu iyi olmamasına rağmen insanlar hamile kalıyorlar,birde üstüne neden hamileyim deniliyor,çocuk doğunca ihtiyaçlarını alamıyorlar ,söyleniyorlar falan filan...............
ben mi salağımmm onların ki cahil cesareti mi?

annem tepkisini fazla gösteren bir insan.tabiri caiz se 'dırdırcıdır'biraz.beni çok bunaltıyor düşündükleri.çünkü annem sonuçta, ister istemez takılıyorum söylediklerine..
umarım dediğiniz gibi olur.hala onlarla beraber yaşıyor gibiyim.belkide bu yüzden bu kadar çok önemsiyorum onların düşüncelerini..

Yanlış anlama sakın yazsam mı yazmasam mı diye arada kaldım ama sen gözü kara cesaretli bir kızsın..
Kocaya kaçarken gösterdiğin cesaretin daha azını göstereceksin o kadar..Hamilesin diye dövecek değiller herhalde..

Haa gayret.

allah bebişinin ömrünü wersin canım sakın aldırmak qibi bir aptallık yapma :1no2:

canım benim bebeğin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
sen kaçarken ailene sordunmu, bebeği doğururken sorcaktın.biraz sert düşünüyo olabilirim belki ama abine niye hesap vermen gerekiyo anlamadım? abinmi bakcak bebeğine .
eşinle karar vererek hamile kaldıysan ve eşin aile ve çocuğun sorumluluğunu taşıyacak biriyse hiç bişeyi kfana takma .ayrıca yaşında o kadar küçük değil.
insan çocuk büyütmek için yaşlıdeğil akıllı olmalı

siz mi salaksınız yoksa ki ben mi fazla cesaretliyim bilemiyorum ama ben neden hamileyim diye birşey söylemedim.sadece beklenmeyen bi durumdu benim için.sizi anlamadımkafamçokkarıştı

gerçekten söyledikleriniz benim için o kadar önemli ki...
bana cesaret veriyor her kelimeniz.Allah hepinizden razı olsun.umarım herşey gönlünüzce olur:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

oncelikle hayirli ugurlu olsun cnm
sen cekinilecek bisey yapmamamissin guzelim esinden bir cocuk bekliyorsun bundan dogal ne olabilirki
her maddi durumu ii olan cocuk yapacak degil cocuk riskiyla gelirmis ben cok inaniyorum bu soze
kac aylik hamile oldugunu bilmiyorum ama bence 3 aylik olunca soylemeni tavsiye ederim
sakin stres sikinti yapma bebegin etkiler cnm

siz mi salaksınız yoksa ki ben mi fazla cesaretliyim bilemiyorum ama ben neden hamileyim diye birşey söylemedim.sadece beklenmeyen bi durumdu benim için.sizi anlamadımkafamçokkarıştı

öteki konunda maddi anlamda kötüyüz diyordun ve hamile olmana da sevinsen mi üzülsen mi bilmiyordun..
ben orada yazdıklarına göre bir şeyler yazdım..aynı zamanda da genel konuştum..zaten bu kadar kafanı da kurcalıyorsa bence şimdi neden hamileyim sorusu nu düşünüyorsundur?

henüz yaşınız küçük olduğu için kavrayamıyorsunuz anneliğin muhteşem olduğunu
bebek nasibiyle gelir siz ve aileniz geldiğinde onu herkesten çok sevip kabullenirsiniz
canınızı sıkmayın bebek resimlerine bakın size benzeyen küçücük bir melek olacak
sizi koşulsuz şartsız seven kucaklayan anne diyen...

canım ailene söyle bu sonuçta senin ve eşinin bebegi.başta tepki verselerde moralini yüksek tutmaya ve dogacak bebegini düşünmeye çalış.inan bana dogduktan sonra ailen senden çok sevecekler bebegi.ben yaşadım ordan biliyorum.sakın aldırmayı düşünme maddi durumun yerinde olmayabilir tamam ama bebek rızkıyla gelir.gün dogmadan neler dogar.allah yardımcın olsun.:Saruboceq:

herkes bebek rızkı ile gelir diyor ben buna asla inanmıyorum
ne borç bitiyor ne faturalar kesiliyor
zaten bakamadığı için yurda verenler de var
............................

bebek kısmetıye gelır
hayırlı olsun cnm

herşeyde bir hayır vardır. belki çok erken belki hazır değilsin ama ailende madem evlendiğini zor kabulleniyorken buda tam anlamıyla kabullenmelerine sebep olur işte. sonuçta çocuk bir sorumluluk. bir anda anlarlarki sen büyümüşsün ve artık kendi evin hayatın var. hayırlı olsun. her bebek dünyaya rızkı neşesi mutluluğuyla gelir.

önünde engeller olduğu için kızabilirler ama sonuçta kazara bi durum oyüzden kızsalar bile bebek fikrine de alışacaklardır çok üzme kendini de ilk bebeğin tadını çıkar derim opuyorumnanaktan

özellikle babam la ağbimin tepkisinden korkuyorum.evin en küçüğü olduğum için beni hala bebek gibi görüyorlar.daha yeni yeni alışıyorlar dı evli olduğuma

anladığım kadarıyla ailenin cici kızı formatına yakışmayacağını düşünüyorsun bu durum.aslında aynı durum bende de vardı hamile kalsam nasıl söylerim falan.ama sonra dedim ki saçmalama ben artık genç bir bayanım tabiki cinselliğim de olacak,hamileliğim de.en güzel hamile kıyafetlerinden aldım "dikkat bebek var"lı falan hep öyle giyindim hamileliğim boyunca.e sen de genç bir kadınsın bu da hyayatın en doğal parçası bence gururla söyle ve hamileliğin tadını çıkarmaya başla.

canim uzulme,
simdi kizsalar bile bebegin dogunca torunlarini kucaklarina alinca bence cok sevinecekler bu bebek icin...
sen yine onlarin dediklerini alttan al canim...

onlar sana kızdıkalrı için şu an tepkili konuşuyorlar ama hamile olduğunu öğrendiklerinde sana daha güzel davranacaklarından eminim. birazda konuşmana acıklı başlarsan daha iyi olur. sana bişey söyleyecem ama korkuyorum sakın terslemeyin beni de korunduğumuz halde hamileyim mevlam bunu böyle nasip de. benim kaynanamda neler derdi bebeğimin düşmesine sebep oldu şimdide bebk yapın deyip duruyor. mevlamın verdiğinden utanma sakın. sen evlisin sonuçta dışarıda bekar olupta hamile kalanlar var. utanmana hiçmi hiç gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…