olan olmuş nasıl kaçarken annenden babandan korkmadan kaçtıysan, sevgine sahip çıktıysan, bebeğinede sahip çıkacaksın...
hamile olduğunu söyle aşırı tepki veririlerse sende tavrını koy...ailede olsa kimse kimsenin hayatına müdahele edemez.
annem tepkisini fazla gösteren bir insan.tabiri caiz se 'dırdırcıdır'biraz.beni çok bunaltıyor düşündükleri.çünkü annem sonuçta, ister istemez takılıyorum söylediklerine..
umarım dediğiniz gibi olur.hala onlarla beraber yaşıyor gibiyim.belkide bu yüzden bu kadar çok önemsiyorum onların düşüncelerini..
ben mi salağım acaba?
yani maddi durumumuz iyi değil diye bakamayacağız diye çocuk istemiyorum ama nedense maddi durumu iyi olmamasına rağmen insanlar hamile kalıyorlar,birde üstüne neden hamileyim deniliyor,çocuk doğunca ihtiyaçlarını alamıyorlar ,söyleniyorlar falan filan...............
ben mi salağımmm onların ki cahil cesareti mi?
canım benim bebeğin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
sen kaçarken ailene sordunmu, bebeği doğururken sorcaktın.biraz sert düşünüyo olabilirim belki ama abine niye hesap vermen gerekiyo anlamadım? abinmi bakcak bebeğine .
eşinle karar vererek hamile kaldıysan ve eşin aile ve çocuğun sorumluluğunu taşıyacak biriyse hiç bişeyi kfana takma .ayrıca yaşında o kadar küçük değil.
insan çocuk büyütmek için yaşlıdeğil akıllı olmalı
siz mi salaksınız yoksa ki ben mi fazla cesaretliyim bilemiyorum ama ben neden hamileyim diye birşey söylemedim.sadece beklenmeyen bi durumdu benim için.sizi anlamadımkafamçokkarıştı
özellikle babam la ağbimin tepkisinden korkuyorum.evin en küçüğü olduğum için beni hala bebek gibi görüyorlar.daha yeni yeni alışıyorlar dı evli olduğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?