Hamile olduğumu aileme söylemeye korkuyorum:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bu konu geçen senenin konusu muhtemelen bebek doğmuş 40 bile çıkmıştır. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 evet yaaa acaba nolduu? ailesi ne dedi şuan ne durumdalar merk ediyorum umarım herşey dilediği gibi olmuştur şuan bebişleyle çok mutludur

hergün neden gidiyorsun ki annene anlamadım doğrusu!! sen artık evli bi bayansın.zemuszemus ailene kendi evine o denli karışma o şekilde yorum yapma hakkını sen vermişsin zaten lmaz: anladığım kadarıyla çalışmıyorsun!! 11 ay her gün oraya gideceğine bi işe girip çalışsaydın hem o kadar içli dışlı olmazdın hemde seni o şekilde ezmelerine izinn vermemiş olurdun!! artık geçmiş yani iş işten! yapacak bişey yok!! annen hem söylenecek hem ezecek üzecek seni sözleriyle hemde yine yanında olan o olacak bu kadar basit!!

Her ne olursa olsun mutlu olacaklarını düşünüyorum.Bütün kızgınları geçecektir merak etme.Allah hayırlı evlat versin :)

2 sene evvel açılmış bir konuyu alt sayfalardan bulup çıkaranı alkışlıyorum

İşin ilginç tarafı ; geçen sene bir kere daha hortlatılmış konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…