- Konu Sahibi likable_and_sweet
-
slm kızlar 3 haftalık hamileyim ve hamile oldğ. bilmeden şiddetli bel ağrılarımdan dolayı röntgen ve mr çekildim.ilk hamileliğim ve ben sevinemiyorum bile((
sizce bişey olur mu daha önce bunu yaşayan veya konu hakkında bilgisi olan var mı?
çok korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim...
slm kızlar 3 haftalık hamileyim ve hamile oldğ. bilmeden şiddetli bel ağrılarımdan dolayı röntgen ve mr çekildim.ilk hamileliğim ve ben sevinemiyorum bile((
sizce bişey olur mu daha önce bunu yaşayan veya konu hakkında bilgisi olan var mı?
ilginiz için tşk ederim kızlar..doktora gittim etkilendiyse zaten kendiliğnden düşer dedi. düşmemesi durumunda 100de 99 ihtimalle bir sorun yoktur dedi. ama yinede içimi rahatlatmaya yetmedi umarım etkilenmemiştir..
Bu habere sevindim.Akşam konunuzu okudum,bilmediğim için ne diyeceğimi bilemedim.İnş sorunsuz devam eder :)Bir dr. sitesinde şu bilgiyi buldum;
Eğer bir kadın adet gecikmesi olmadan önce ya da birkaç günlük gecikme sırasında röntgen filmi çektirirse bu durum tek başına gebeliği sonlandırmak için yeterli bir neden değildir. Çünkü böyle bir durumda bebeğin etkileme olasılığı yok denecek kadar azdır.
Umarım bebeğine bir şey olmamıştır. Sen hemen bir doktora git bence.
Kızlar suan 14 haftalık hamıleyıımBu habere sevindim.Akşam konunuzu okudum,bilmediğim için ne diyeceğimi bilemedim.İnş sorunsuz devam eder :)
Kızlar suan 14 haftalık hamıleyıım
3. haftada belden rontgen cekildim hamile oldugumu bılmıyordum bırkac dra gittim birsey olmaz dediler ama hala benim içim rahat degil L likable_and_sweet senin bisey oldumu
Bir sıkıntınız yok dimi. Benim 9 eylül reglim başlamıştı ve uzun aylar boyunca yaşadığım sırt ağrım için doktora gittim 30 eylülde sırt röntgeni çektirdim. içeri girerken hamilelik şüphem vardı ama ayağım gitti ve girdim. korkuyorum. eğer bişey olursa diye.İnşallah mesajimi gorursunz ben de su an 3 haftalık hamileymisim adet günüm yeni geldi bilmiyordum beş günoöncesinde emar ve röntgen cektirdm omzumdan aklima taklidi korkuyorum sizde bir sorun oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?