Hamile olduğumu görümceme söylemelimiyiz?

Kesinlikle söylenmeli..

Ama ya eş ya da Kv söylemeli sen değil..

Kv zaten nasıl söyleyeceğini bilir , eşin söylerse de , müjde verir gibi değil de, laf arasında ,bize de bebek geliyor abla..tarzında fazla abartmadan söylenmeli..

kim söyler nasıl olur bilmem ama 9 haftalık hamilesiniz ve görümcenizin yeğeni olacağından hala haberi yok..hiç olur mu öyle şey?

benimde 3 yıl çocuğum olmadı ve tedavi ile hamile kaldım.ama bu süreçte eltim (görümcem yok) hamile kalmış olsaydı bilmek isterdim.saklamak çok kötü.tamam belki biraz üzülür,neden benim olmuyor diye yıpratır kendini ama geç duymasından iyidir.belkide tam tersi olur,yeğeni doğacağı için çok mutlu olur.

lütfen geciktirmeden söyleyin.

Kesinlikle sen söylemelisin..böyle bir haber aldık seninle paylaşmak istedim gibi samimi bi şekilde kırmadan haber ver.
bende şu an için görümcenin durumundayım, benden en yakın arkadaşım 4-5 ay kadar gizlemişti ve ben başkasından öğrenmiştim.sebep üzülürmüşüm! inan gizlemesi beni daha çok kırdı. zaten böyle bişey ne kadar gizlenebilir ki..istersen yüzyüze söyle ama zaman geçirme böyle haber tez yayılır..ve hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin :34:

Ne siz ne de kayınvalide.. Bence eşiniz söylemeli ablasına.. Yeğene sevinilmez mi hiç? İnsanın kendi çocuğu başka yeğeni başkadır.. Hem onun bebeğinin olmaması sizin suçunuz değil ki..

bende 6 yıldır evlat hasreti çekiyorum
ama kardeşim arayıpta ''abla hala olacaksın bebek bekliyoruz'' derse sevincimden uçarım
kardeşimde 4 yıllık evli onlarında olmuyor zaten ..gelinimiz pko.. bendede tüpler kapalı
inşallah Rabbim bütün isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

10 gün önce böyle yazmışım bugün haberini aldım hala oluyorum :21: çok mutluyum çoookk :16:
daha doktora gitmemişler ama 4 testte pozitif çıkmış ve belirtileri varmış :) küçücük canımın :16::16::16:
inşallah sağ salim gelir minik kuzum 4 senelik yoldan :) sizlerde dua edin lütfen darısı bizim ve bütün isteyenlerin başına

Kızlar dert değil benimki ama görüşlerinize ihtiyacım var. 8 haftalık hamileyim, Allaha şükür. Problem şu ki, görümcemin çocuğu olmuyor. Tedavi de oldular ama olmadı. Çok da severim kendisini, üzülmesini hiç istemem. Hamile olduğumu öğreneli 1 ay oldu. Ne kayınvalidem söyledi görümceme ne de eşim. Eninde sonunda öğrenecek, işte o zaman ne düşünür acaba diye düşünüyorum. Yani onu düşündüğümüzü düşünerek mutlu mu olur, yoksa kızar mı? Söylemeli miyiz, yoksa şimdilik hiç karışmamalıyız. Empati yapmaya çalışıyorum ama olmuyor, en doğru olanı bir türlü bulamadım :(

söylemelisiniz tabikii...

Kızlar dert değil benimki ama görüşlerinize ihtiyacım var. 8 haftalık hamileyim, Allaha şükür. Problem şu ki, görümcemin çocuğu olmuyor. Tedavi de oldular ama olmadı. Çok da severim kendisini, üzülmesini hiç istemem. Hamile olduğumu öğreneli 1 ay oldu. Ne kayınvalidem söyledi görümceme ne de eşim. Eninde sonunda öğrenecek, işte o zaman ne düşünür acaba diye düşünüyorum. Yani onu düşündüğümüzü düşünerek mutlu mu olur, yoksa kızar mı? Söylemeli miyiz, yoksa şimdilik hiç karışmamalıyız. Empati yapmaya çalışıyorum ama olmuyor, en doğru olanı bir türlü bulamadım :(

Benimde bebeğim olmuyor bana böyle bir muamele yapılsaydı kahrımdan ölürdümm kendimi suçlu hissederdim :14:düşünemiyorum bilee neden söylemediniz ki zaten.:31:Üzülmesin diye diycekseniz emin olun söylemediğiniz için daha çok üzülecektir...:50:

Bencede saklamak onu daha cok üzecek. Bu müşdeyide bence eşin vermeli. Ve hayırlı olsun canım, tebrikler!

kesinlikle soyleyin eger araniz iyise siz degilse esiniz soylesin.bende 7 yil sonra anne oldum 4. senemde abimlerden bu haberi aldim daha dogrusu annem soylemisti hala oluyosun diye.ilk basta sok oldum beklemedigim biseydi onlar icin cok sevinmistim ama kendi halime cok aglamistim :( onlarda benim durumumdan dolayi mutluluklarini cok ortaya koyamamislardi. tabiii o yegen ole bi seviliyoki anlatamam.

söylemeniz gerekir..başkasından duyarsa daha çok incinir..insan başka birinin kendisine acıdğını hissederse daha çok gururu kırılır..

Back
X