Hamile olduğumu öğrendiğimden beri eşim artık bana yanaşmıyor

Benim bir arkadaşım, seneler seneler önce, hem doğum kontrol hapı hem kondom hem de geri çekilme yapmasına rağmen hamile kalmış. Kadın diyor ki bilinen her yöntemle korundum. binde bir olunca oluyor.

Benim bir arkadaşım, seneler seneler önce, hem doğum kontrol hapı hem kondom hem de geri çekilme yapmasına rağmen hamile kalmış. Kadın diyor ki bilinen her yöntemle korundum. binde bir olunca oluyor.
Ne diyosunuz ya beynimden vurulmuşa döndüm

Zor olmuyor mu ya? Gerçi derecesi de önemli kuruluğun.yıl olmuş bilmem kaç hâlâ şu işleri adam gibi çözemediler.hep bir yerden sorun patlak veriyor.bu doğa bizim ürememize ne meraklıymiş arkadaş keşke zihin burada da etkili olsa.garip yani.baştan bana yaratıliş sistemi çok garip geliyor.bu kadar ciddi bir duruma neden olacak bir iş bu kadar basit ve zevkli olmamalıydı bence.uğraşa uğraşa sadece isteyen kişiler yapabilmeliydi benim mantığıma göre.

Zor olmuyor mu ya? Gerçi derecesi de önemli kuruluğun.yıl olmuş bilmem kaç hâlâ şu işleri adam gibi çözemediğim.hep bir yerden sorun patlak veriyor.bu doğa bizim ürememize ne meraklıymiş arkadaş
Aşkım valla ekstra çöl gibi olmuyor ama eskiye oranla karşılaştırdığımda evet kuruluk var diyebilirim. Beni ekstra zorlayacak bir durumla karşılaşmadım henüz ama ilişki uzayınca tadı kaçmaya başlıyor o yönden bi eksisi var. İstek azalıyor gibi.

Kadının üreme sisteminin önünde saygıyla eğiliyorum

Ben 1 seneye yakın bununla korundum hiçbir şey olmadı valla. Tek gün bile unutmadım tabi. Bıraktığım gibi de hamile kaldım. Bence ilacı unutup sonra doğum kontrol hapına suç atıyorsunuz
Ayni fikirdeyim.
Kondomla korunuyorduk hamile kaldim diyenler de ilişkinin sonunda takiyor kondomu. Sonra suclu olan korunma yontemi oluyor

Var benim esim bir kontrol e birlikte gidin ve cinselligin bir zararı olmadığını doktordan duysun lütfen

2 hamilelik geçirdim hiçbir risk olmamasına rağmen 9ay boyunca eşim asla bana dokunmadı bişey olacak korkusuyla yani normal olabilir

Yeni hamileymissiniz doktorlar ilk aylar çok önermiyor zaten.benim eşimde çok gönüllü değil yapmaya bebeğe bişey olacak korkusuyla.
Benim doktorum eski sıklığıyla aynı olduğu sürece sorun yok dedi. Ortada düşük veya erken doğum riski olmadığı sürece. Benim bildiğim son haftalar önermiyorlar

Benim doktorum eski sıklığıyla aynı olduğu sürece sorun yok dedi. Ortada düşük veya erken doğum riski olmadığı sürece. Benim bildiğim son haftalar önermiyorlar
Ben ilk 3 ay yapmadım düşük geçmişim var diye.sonraki aylarda da bazen haftada bir bazen iki haftada bir falan.simdi 8.aydayim neredeyse hiç yapmıyorum.karnim burnumda bu halde cinselliği düşünmem

Ben ilk 3 ay yapmadım düşük geçmişim var diye.sonraki aylarda da bazen haftada bir bazen iki haftada bir falan.simdi 8.aydayim neredeyse hiç yapmıyorum.karnim burnumda bu halde cinselliği düşünmem
Tabi kişisel duruma ve tercihe bağlı. Sizin durumunuz için riskli olabilir. Ama ortada bir düşük/erken doğum riski yoksa eski sıklıkla devam diyor doktorlar, herhangi bir yasaklama getirmiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…