Hamile olduğumu öğrendim

grace34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2017
40
5
86
34
az önce hamile olduğumu öğrendim ağlıyorum mutlu muyum mutsuz muyum bu bebeğe hazır mıyım anne olmak bana göre mi yapabilir miyim bilmiyorum çok korkuyorum hayatım bitmiş gibi hissediyorum bu sorumluluğu alabilecek miyim bu sorumluluk 1 ay değil 1 sene değil 1 ömür boyu hamileliğini öğrenip benim gibi korkan var mı bunları düşünen? bu kadar soru işaretiyle yanlış bir karar vermek istemiyorum. bu soru işaretlerinden nasıl çıkabilirim bana yol gösterebilecek olan var mı?

az önce hamile olduğumu öğrendim ağlıyorum mutlu muyum mutsuz muyum bu bebeğe hazır mıyım anne olmak bana göre mi yapabilir miyim bilmiyorum çok korkuyorum hayatım bitmiş gibi hissediyorum bu sorumluluğu alabilecek miyim bu sorumluluk 1 ay değil 1 sene değil 1 ömür boyu hamileliğini öğrenip benim gibi korkan var mı bunları düşünen? bu kadar soru işaretiyle yanlış bir karar vermek istemiyorum. bu soru işaretlerinden nasıl çıkabilirim bana yol gösterebilecek olan var mı?
Hayırlı olsun. Bu kadar kaygılı olsanız baştan korunurdunuz muhtemelen 🥲 Gece diye duygusal olabilir misiniz?

Çok normal bence böyle duygular Allah analı babalı büyütsün aksine ömür boyu sizin yaşama sebebiniz olur 💗

Hayırlı olsun. Bu kadar kaygılı olsanız baştan korunurdunuz muhtemelen 🥲 Gece diye duygusal olabilir misiniz?
aslında bir aksilik oldu bu ay antidepresana başlamıştım mevsimler sebebiyle alerji hapları da kullanıyordum 1 ya da 2 gün atladım sanırım :(( anne olmayı hiç düşünmemiştim :((

Hiç kaygılanma Rabbimin hediyesi o sana☺️ İnan okadar güzel bir duyguki mesela oğlum 3 bucuk yasında diyorum ki bebekliğinden daha da tatlı oluyo büyüdükçe yani her anı herşeyi daha da güzelleşiyo ve severken iyi ki doğurmusum diyorum inan bana doğurdugunda büyütdükçe daha da iyi ki diyceksin he zor günler olucak ateşlencek hasta olucak düşçek kalkıcak ama sen annelık iç güdüsüyle hiç bıkmıycaksın yorulcan ama bıkmıycan bir gülüşüne herşeyi unutucan bu yüzden şimdi ellerini aç rabbime şükürler olsun bana imtihansız evlat nasip ettiğin için.İnşallah sağlıkla kucagına almak nasip olsun kardeşim😍🤲🏻

Kucağınıza aldığınızda iyi ki diyeceğinize eminim. Hayırlı olsun. Aldırmayı düşünmeyin o gelmek istemedi siz onun gelmesine sebep oldunuz. Ona haksızlık etmeyin. Sağlıkla gelsin inşallah

Back
X