Hamile olduğumu öğrenen bazı arkadaşlarım benden uzaklaştı.

Tüp bebek tedavisini biliyorum transferden 10-14 gün sonrası test yapılır
Transfer 18-20 gün yapılır gebeliği öğrendiğinizde 5. Haftaya girmiş olursunuz. Ne oldu da 3 haftada dünya bana küstü moduna geçtiniz bilmem ama zorlukla gebe kalmış, bu süreci yaşayan bir kadın hoş görülü olsa güzel olurdu.
Neyse sağlıkla kucağınıza alın meleğinizi:dua::dua::dua:
İlginç benim yalnız kalmam doğru öyle mi? Hayattaki tek konu bebek değil herhalde. Dostlar da önemli. Nasıl hoşgörülü olayım. 3 hafta az bi süreç mi? Ben 4.hafta öğrendim. Neden oturup hata arıyorsunuz?

Belli ki çok üzülmüşler çocukları olmadığı için seninde olduğunu duyunca ister istemez üzülmüşlerdir senin kötülüğüne üzülmemişlerdir ama psikolojik yönden

İlginç benim yalnız kalmam doğru öyle mi? Hayattaki tek konu bebek değil herhalde. Dostlar da önemli. Nasıl hoşgörülü olayım. 3 hafta az bi süreç mi? Ben 4.hafta öğrendim. Neden oturup hata arıyorsunuz?
Siz önemlisiniz, yalnız kalmamalısınız,onlar önemsiz, size bu yapılmamalı. Siz hamilesiniz onlar kalamıyorsa sizin suçunuz değil, sizinle mutlu olmalılar. Size ne yaptılar bilmiyorum arıyorsunuz açmıyorlar mı hiç bir fikrim yok. Bildiğim hamilesiniz ve her gün aranmalısınız. Çok haklısınız.

Tüp bebekte 4.hafta öğrenirsiniz gebeliği. 3 hafta yetiyor aramayınca aramıyor demek için. Çünkü onlar dostumdu. Sizin samimi bulmanız çok önemli değil
Sizin derdiniz ne Allah aşkına? Bi soru sormuşsunuz insanlar fikirlerini beyan ediyorlar. Bende arkadaşa katılıyorum , gerçi ne düşündüğümüz pek umurunuzda değil ama. Sizin düşüncelerinizi tasdiklemiyorsak suçlu mu oluyoruz? Madem işinize gelmiyor açmayacaksınız o zaman konu falan. Tüm mesajları okudum kesinlikle siz bencilsiniz kusura bakmayın. İnşallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız çocuğunuzu. Arkadaşlarınız sizi aramamakta haklılar :)

Sizin derdiniz ne Allah aşkına? Bi soru sormuşsunuz insanlar fikirlerini beyan ediyorlar. Bende arkadaşa katılıyorum , gerçi ne düşündüğümüz pek umurunuzda değil ama. Sizin düşüncelerinizi tasdiklemiyorsak suçlu mu oluyoruz? Madem işinize gelmiyor açmayacaksınız o zaman konu falan. Tüm mesajları okudum kesinlikle siz bencilsiniz kusura bakmayın. İnşallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız çocuğunuzu. Arkadaşlarınız sizi aramamakta haklılar :)
Aaa ben bencilim dostluğumun devamını istediğim için:))))) komiksiniz. Kolay gelsin

Benim derdim asıl sizin gibiler. Bakın düşüncemi tasdiklemeyen insanlar var düzgün düzgün söylemişler. Sizin gibi suçlayıcı davranmamışlar. Siz de konışabildiğinizi sanıyorsunuz işte yazık. Sizin koca hala evde duruyor mu?

sen 2 yıldır uğraşıp beklediğin şeye kavuşmuşsun. Senin gerçekten arkadaşın olan seni kıskanıp hasetlenmeyen zaten yanında olur bekle bakalım yanında değilse zaten hasedini senden ve bebeğinden uzak tutsun. Şu anda en önemli şey bebeğin gerisi teferruat

Usluptan ban yedin konu sahibi hala ugrasiyorsun. Otur hamileligine sevin. Bebek kiyafetleri falan bak.
Bu nedir ya 3 hafta aramadilar diye insanlarin arkasindan sayfalarca saydirdin, sen misin dost pardon?
Insallah birdaha aramazlar seni
Hangi mesajda saydırmışım göstersene? Göster bi ya? Ben burda ban yiyecek diye milletin hak ettiği üsluptN çekinmem.

Usluptan ban yedin konu sahibi hala ugrasiyorsun. Otur hamileligine sevin. Bebek kiyafetleri falan bak.
Bu nedir ya 3 hafta aramadilar diye insanlarin arkasindan sayfalarca saydirdin, sen misin dost pardon?
Insallah birdaha aramazlar seni
Bedduan seni çok güzel bir şekilde bulur da neyse.

Benim kendi kardeslerim annem, esimin ailesi zirt pirt hamileligi sormazlar. Ben de herkese anlatmam. Bi hamile sen misin? E ne olmus yani 7 haftada anlatacak ne yasamis olabilirsin? Hamilelik sureci deyip duruyorsun.
Allah kimseyi görgüsüz yapmasin
Sıkıntılı mısın? Ben hamileliği anlatmak istiyorum diye nerde yazdım? Dostlarımı istiyorum diye yazdım her yere. Sen var ya niyetince anlıyorsun. ÇÜnkü niyetin kötü!

Benim kendi kardeslerim annem, esimin ailesi zirt pirt hamileligi sormazlar. Ben de herkese anlatmam. Bi hamile sen misin? E ne olmus yani 7 haftada anlatacak ne yasamis olabilirsin? Hamilelik sureci deyip duruyorsun.
Ve Allah kimseyi beyinsiz yapmasın.

Daha ileri gidersen daha ileri giderim. Oturup Bundan korkacak insan değilim. Telefon vereyim ordan devam edelim. Düşünme gücü vermek görevimiz

Benim derdim asıl sizin gibiler. Bakın düşüncemi tasdiklemeyen insanlar var düzgün düzgün söylemişler. Sizin gibi suçlayıcı davranmamışlar. Siz de konışabildiğinizi sanıyorsunuz işte yazık. Sizin koca hala evde duruyor mu?
Hanımefendi siz düzgün söyleyenlere de aynı şekilde tavır sergilemişsiniz. Uslüptan ban yemişsiniz farkındamısınız? “Sizin koca hala evde duruyor mu?” cümlenizde seviyenizi gayet güzel belli etmişsiniz. Acilen destek almalısınız.

Üçüncü tüp bebek denememde hamileyim ben de.bu süreçte bazen hamile arkadaşlarımı görünce üzülmedim mi üzüldüm ama kendim için üzüldüm, onların mutluluklarına gölge düşürmeyi hiç istemedim.hatta bu yüzden hamile ya da bebeği olan ya da bebek düşünen arkadaşlarıma söylemedim ki bebek istediğimi ama olmadığını benimle konuşurken kendilerini kısıtlamak zorunda kalmasınlar diye.iki taraf için de zor bir nokta zor bir denge:/

Back
X