- 22 Kasım 2010
- 11.300
- 20.243
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babanız bu kadar hasta ve siz hala gitsem mi gitmesem mi söylesem mi söylemesem mi?Babam bu kadar hastayken söyleyemiyorum
Annenize soyleyin oda abinize soyler anneler arayi bulur ilk haftalar tehlikelidir başksi hastane islerini halleder sizde ev islrine bakarsınız evde de biri lazim suc mu gunah mi hamile kalmak iki aylik deyin gecinBu arada kardeşlerim de çok üzgün babamın hastalığına,ben şimdi söylesem yeni hamile kalmış gibi olacak oysaki nerdeyse 2 ay oldu senin derdin bu mu diye düşünecekler,napacağımı şaşırdım,okulda zaten hemen söylemek istemiyordum o problem değil ama yolculuk hastane şartları korkuyorum ben de, en fazla 3 gün kalabilirim zaten gittiğimde çok fazla izin kullanma şansımız olmuyor lütfen akıl istiyorum çok zor durumdayım.
Yeni öğrendim babam hasta diye söyleyemiyorum deyin yabancı değiller sonuçtaMaalesef çok kastım
bnce torunu olacağı için çok sevinir . Kötü birşeymiş gibi neden paylaşmak istemiyorsunuz ki , mesela ben olsam seni dede yapıcam diyip güldürürdümbabamı .Babamın hastalığı şu an çok ciddi
Söyleyememe nedenimi sormuş herkes belki de annem üzülecek biz 3 kardeşiz hepimiz uzaktayız en çok ben gidiyordum tatilim daha çok olduğu için,şimdi ilerleyen zamanlarda ben gidemicem,babam yaşlı annem yorgun,belki de üzülecekler sonra bebek falan gitmem iyice zorlaşacak,o yüzden buraya getirelim diyorum babamı ona da babam yanaşmıyor memleketinden ayrılmak istemiyor yola dayanabilecek mi o da var,şu an sürekli kafamda kuruyorum bu şekilde,Allah yardımcımız olsun.