- 25 Ağustos 2019
- 1.330
- 1.938
- 48
Söylemediğinizde Allah korusun düşse size bir şey olsa anneniz onun üzüntüsünü de çekecek bir de. Hiç onca üzüntünün arasına bir de bu vicdan yükünü yüklemeyin bence ailenizeUmarım öyle olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söylemediğinizde Allah korusun düşse size bir şey olsa anneniz onun üzüntüsünü de çekecek bir de. Hiç onca üzüntünün arasına bir de bu vicdan yükünü yüklemeyin bence ailenizeUmarım öyle olur
Ailenizde çocugun hemen oluvermedigini biliyorlardir dimi ?Bu arada kardeşlerim de çok üzgün babamın hastalığına,ben şimdi söylesem yeni hamile kalmış gibi olacak oysaki nerdeyse 2 ay oldu senin derdin bu mu diye düşünecekler,napacağımı şaşırdım,okulda zaten hemen söylemek istemiyordum o problem değil ama yolculuk hastane şartları korkuyorum ben de, en fazla 3 gün kalabilirim zaten gittiğimde çok fazla izin kullanma şansımız olmuyor lütfen akıl istiyorum çok zor durumdayım.
Söyleyememeniz çok tuhaf gerçektenMerhaba ben öğretmenim yarıyıl tatilinde memlekete gittim,giderken test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim ancak şaşkınlıktan,önce kendim alışayım diye annemlere söylemedim,zaten doktora da gidemedim o zaman,hemen gitmem gerekti,dönüşte doktora gider söylerim dedim.neyse doktora gittik ve ben tam söyleyecekken babamın çok hasta olduğu haberi geldi,yaşı da var.şimdi annem ısrarla beni yanına çağırıyor izin al gel babam hastanede kalıyor ve ben yine söyleyemiyorum.babam hastayken bu haberi vermek bana çok zor,diğer kardeşlerimde gitti ziyarete zaten onlara da söyleyemedim.Ama annem ısrarla beni çağırıyor,babam beni çok sever diye dün neden abimi çağırmıyorsun dedim bana küstü gelme istemiyorum diye,neyse gönlünü aldım. şu an 7.haftadayım onlara söylemeyince okuldaki arkadaşlarıma da söylemedim,korkum şu şimdi hastanede onlara yardımcı olmam gerekecek ağır kaldırmamı isteyebilirler,memleket zaten 9saat uzaklıkta şimdi diyorumki buna da gidip gelim dönüşte söyleyim.Gerçekten ilk duyduğumdan söyleseydim keşke annem illa gel diye bu kadar ısrar etmezdi belki tabi babama da kıyamıyorum o da yaşlı çok arada kaldım şu an sadece eşim biliyor ve ben.ve tabi doktorum belki yolculuğa bile kızacak.
Ne kadar hasta bilmiyorum ama çok çok hastaysa ölümcülse bile söylenmeli. Adamın hakkı değil mi, ölmeden önce kızını görüp torunu olduğunu öğrenmek?Babam bu kadar hastayken söyleyemiyorum
Doğuma 1 hafta kala yolculuğa çıkmıştım ben. Doktora sorun ony verirse, riskli bir gebelik değilse çıkın orda yüz yüze söyleyin. Ne var bu kadar büyütüp sır gibi saklamaya kiiMerhaba ben öğretmenim yarıyıl tatilinde memlekete gittim,giderken test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim ancak şaşkınlıktan,önce kendim alışayım diye annemlere söylemedim,zaten doktora da gidemedim o zaman,hemen gitmem gerekti,dönüşte doktora gider söylerim dedim.neyse doktora gittik ve ben tam söyleyecekken babamın çok hasta olduğu haberi geldi,yaşı da var.şimdi annem ısrarla beni yanına çağırıyor izin al gel babam hastanede kalıyor ve ben yine söyleyemiyorum.babam hastayken bu haberi vermek bana çok zor,diğer kardeşlerimde gitti ziyarete zaten onlara da söyleyemedim.Ama annem ısrarla beni çağırıyor,babam beni çok sever diye dün neden abimi çağırmıyorsun dedim bana küstü gelme istemiyorum diye,neyse gönlünü aldım. şu an 7.haftadayım onlara söylemeyince okuldaki arkadaşlarıma da söylemedim,korkum şu şimdi hastanede onlara yardımcı olmam gerekecek ağır kaldırmamı isteyebilirler,memleket zaten 9saat uzaklıkta şimdi diyorumki buna da gidip gelim dönüşte söyleyim.Gerçekten ilk duyduğumdan söyleseydim keşke annem illa gel diye bu kadar ısrar etmezdi belki tabi babama da kıyamıyorum o da yaşlı çok arada kaldım şu an sadece eşim biliyor ve ben.ve tabi doktorum belki yolculuğa bile kızacak.
Neden böyle düşünsğnler ki ne alaka senin derdin bu mu ? Hamileyim aileme söylicem tabi ki bilmemeleri çok yanlış .Bu arada kardeşlerim de çok üzgün babamın hastalığına,ben şimdi söylesem yeni hamile kalmış gibi olacak oysaki nerdeyse 2 ay oldu senin derdin bu mu diye düşünecekler,napacağımı şaşırdım,okulda zaten hemen söylemek istemiyordum o problem değil ama yolculuk hastane şartları korkuyorum ben de, en fazla 3 gün kalabilirim zaten gittiğimde çok fazla izin kullanma şansımız olmuyor lütfen akıl istiyorum çok zor durumdayım.
çok şükür ölüm döşeğinde değil,Allah korusun ama ciddi bir kalp rahatsızlığı var, yaş var, şeker var, yani toparlanamadı hala ,toparlansın söylerim diyorum bu sefer zaman geçiyor ,babamın yanına tabiiki koşa koşa giderim,her türlü, ama korkum hastane ortamı vs,söyleyememek de ben de ağırlık yaptı sanırım.12 sene ara verince önce ben bu haberi benimseyim dedim ama babamın hastalanacağını nerden bilebilirdim.yorum yapanlardan Allah razı olsun biraz olsun moral oldu.En son annemle tartışınca onun da sinirleri bozulmuş hasta bakmak çok zor,onu anlıyorum,hiçbiriniz gelmeyin istemiyorum diye bağırınca söylemem gerektiğini anladım artık.