- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani bende sanıyorum ki sevgilinizden hamilesiniz de çekiniyorsunuz söylemeye... ilk başı sonu yok hamile olduğunuzu söyleyin ağır iş yaptırmazlar zaten ne ağır iş olcak ki ? belki babanızın durumu ciddi ve sizi son kez görmek istiyor ? sadece yolculukta biraz yorulursunuz oda bişey değil sarsmaz bence.Merhaba ben öğretmenim yarıyıl tatilinde memlekete gittim,giderken test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim ancak şaşkınlıktan,önce kendim alışayım diye annemlere söylemedim,zaten doktora da gidemedim o zaman,hemen gitmem gerekti,dönüşte doktora gider söylerim dedim.neyse doktora gittik ve ben tam söyleyecekken babamın çok hasta olduğu haberi geldi,yaşı da var.şimdi annem ısrarla beni yanına çağırıyor izin al gel babam hastanede kalıyor ve ben yine söyleyemiyorum.babam hastayken bu haberi vermek bana çok zor,diğer kardeşlerimde gitti ziyarete zaten onlara da söyleyemedim.Ama annem ısrarla beni çağırıyor,babam beni çok sever diye dün neden abimi çağırmıyorsun dedim bana küstü gelme istemiyorum diye,neyse gönlünü aldım. şu an 7.haftadayım onlara söylemeyince okuldaki arkadaşlarıma da söylemedim,korkum şu şimdi hastanede onlara yardımcı olmam gerekecek ağır kaldırmamı isteyebilirler,memleket zaten 9saat uzaklıkta şimdi diyorumki buna da gidip gelim dönüşte söyleyim.Gerçekten ilk duyduğumdan söyleseydim keşke annem illa gel diye bu kadar ısrar etmezdi belki tabi babama da kıyamıyorum o da yaşlı çok arada kaldım şu an sadece eşim biliyor ve ben.ve tabi doktorum belki yolculuğa bile kızacak.
Merhaba ben öğretmenim yarıyıl tatilinde memlekete gittim,giderken test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim ancak şaşkınlıktan,önce kendim alışayım diye annemlere söylemedim,zaten doktora da gidemedim o zaman,hemen gitmem gerekti,dönüşte doktora gider söylerim dedim.neyse doktora gittik ve ben tam söyleyecekken babamın çok hasta olduğu haberi geldi,yaşı da var.şimdi annem ısrarla beni yanına çağırıyor izin al gel babam hastanede kalıyor ve ben yine söyleyemiyorum.babam hastayken bu haberi vermek bana çok zor,diğer kardeşlerimde gitti ziyarete zaten onlara da söyleyemedim.Ama annem ısrarla beni çağırıyor,babam beni çok sever diye dün neden abimi çağırmıyorsun dedim bana küstü gelme istemiyorum diye,neyse gönlünü aldım. şu an 7.haftadayım onlara söylemeyince okuldaki arkadaşlarıma da söylemedim,korkum şu şimdi hastanede onlara yardımcı olmam gerekecek ağır kaldırmamı isteyebilirler,memleket zaten 9saat uzaklıkta şimdi diyorumki buna da gidip gelim dönüşte söyleyim.Gerçekten ilk duyduğumdan söyleseydim keşke annem illa gel diye bu kadar ısrar etmezdi belki tabi babama da kıyamıyorum o da yaşlı çok arada kaldım şu an sadece eşim biliyor ve ben.ve tabi doktorum belki yolculuğa bile kızacak.
Benim bildiğim hastaya kötü haber söylenmez? Siz hangi gerekçe ile söylemiyorsunuZz anlayamadım. Ben hamile olduğumu öğrendiğimde amcam genç yaşta elim bir kaza sonucu ölmüş kuzenimde komadaydı. Amcamın perşembesinin olduğu gğn bulantıdan duramayıp üşüttüm zannedip dr a gittiğimde öğrendim bebeğimi. Ve herkes o yas evinde nasıl sevindi. Yengem bile beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün dedi. Babam rabbim nelere kadir bir canımı toprağa versim diye üzülürken sen bana bir can bağışlıyorsun diyip ağladı. Bence ailenize de çok büyük moral olur.Merhaba ben öğretmenim yarıyıl tatilinde memlekete gittim,giderken test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim ancak şaşkınlıktan,önce kendim alışayım diye annemlere söylemedim,zaten doktora da gidemedim o zaman,hemen gitmem gerekti,dönüşte doktora gider söylerim dedim.neyse doktora gittik ve ben tam söyleyecekken babamın çok hasta olduğu haberi geldi,yaşı da var.şimdi annem ısrarla beni yanına çağırıyor izin al gel babam hastanede kalıyor ve ben yine söyleyemiyorum.babam hastayken bu haberi vermek bana çok zor,diğer kardeşlerimde gitti ziyarete zaten onlara da söyleyemedim.Ama annem ısrarla beni çağırıyor,babam beni çok sever diye dün neden abimi çağırmıyorsun dedim bana küstü gelme istemiyorum diye,neyse gönlünü aldım. şu an 7.haftadayım onlara söylemeyince okuldaki arkadaşlarıma da söylemedim,korkum şu şimdi hastanede onlara yardımcı olmam gerekecek ağır kaldırmamı isteyebilirler,memleket zaten 9saat uzaklıkta şimdi diyorumki buna da gidip gelim dönüşte söyleyim.Gerçekten ilk duyduğumdan söyleseydim keşke annem illa gel diye bu kadar ısrar etmezdi belki tabi babama da kıyamıyorum o da yaşlı çok arada kaldım şu an sadece eşim biliyor ve ben.ve tabi doktorum belki yolculuğa bile kızacak.
Çocuk gayri meşru mu anlamadımMerhaba ben öğretmenim yarıyıl tatilinde memlekete gittim,giderken test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim ancak şaşkınlıktan,önce kendim alışayım diye annemlere söylemedim,zaten doktora da gidemedim o zaman,hemen gitmem gerekti,dönüşte doktora gider söylerim dedim.neyse doktora gittik ve ben tam söyleyecekken babamın çok hasta olduğu haberi geldi,yaşı da var.şimdi annem ısrarla beni yanına çağırıyor izin al gel babam hastanede kalıyor ve ben yine söyleyemiyorum.babam hastayken bu haberi vermek bana çok zor,diğer kardeşlerimde gitti ziyarete zaten onlara da söyleyemedim.Ama annem ısrarla beni çağırıyor,babam beni çok sever diye dün neden abimi çağırmıyorsun dedim bana küstü gelme istemiyorum diye,neyse gönlünü aldım. şu an 7.haftadayım onlara söylemeyince okuldaki arkadaşlarıma da söylemedim,korkum şu şimdi hastanede onlara yardımcı olmam gerekecek ağır kaldırmamı isteyebilirler,memleket zaten 9saat uzaklıkta şimdi diyorumki buna da gidip gelim dönüşte söyleyim.Gerçekten ilk duyduğumdan söyleseydim keşke annem illa gel diye bu kadar ısrar etmezdi belki tabi babama da kıyamıyorum o da yaşlı çok arada kaldım şu an sadece eşim biliyor ve ben.ve tabi doktorum belki yolculuğa bile kızacak.
Merhaba ben öğretmenim yarıyıl tatilinde memlekete gittim,giderken test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim ancak şaşkınlıktan,önce kendim alışayım diye annemlere söylemedim,zaten doktora da gidemedim o zaman,hemen gitmem gerekti,dönüşte doktora gider söylerim dedim.neyse doktora gittik ve ben tam söyleyecekken babamın çok hasta olduğu haberi geldi,yaşı da var.şimdi annem ısrarla beni yanına çağırıyor izin al gel babam hastanede kalıyor ve ben yine söyleyemiyorum.babam hastayken bu haberi vermek bana çok zor,diğer kardeşlerimde gitti ziyarete zaten onlara da söyleyemedim.Ama annem ısrarla beni çağırıyor,babam beni çok sever diye dün neden abimi çağırmıyorsun dedim bana küstü gelme istemiyorum diye,neyse gönlünü aldım. şu an 7.haftadayım onlara söylemeyince okuldaki arkadaşlarıma da söylemedim,korkum şu şimdi hastanede onlara yardımcı olmam gerekecek ağır kaldırmamı isteyebilirler,memleket zaten 9saat uzaklıkta şimdi diyorumki buna da gidip gelim dönüşte söyleyim.Gerçekten ilk duyduğumdan söyleseydim keşke annem illa gel diye bu kadar ısrar etmezdi belki tabi babama da kıyamıyorum o da yaşlı çok arada kaldım şu an sadece eşim biliyor ve ben.ve tabi doktorum belki yolculuğa bile kızacak.
Aynen. Ne değişik insanlar var di mi.İki elim kanda olsa giderdim herhalde babacığıma