- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 32
- Konu Sahibi Asminayaz1518
Iyi bari mide bulantin olmazsa sknti yok ben 18 hafta boyunca kustum kafayi kaldiramadim yataktanIstemedi Allah tarafindan :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi bari mide bulantin olmazsa sknti yok ben 18 hafta boyunca kustum kafayi kaldiramadim yataktanIstemedi Allah tarafindan :)
Allahima binn şükür yok gercekten ihtyacm var Rabbimin bana yardm edecegine inaniyorum dua dan baska care yok ne yapayimIyi bari mide bulantin olmazsa sknti yok ben 18 hafta boyunca kustum kafayi kaldiramadim yataktan![]()
Benim tecrubem var kimsenin bilgisine ihtiyacim yok ayrica dogumdan sonrada calisirim . Sizin tuzunuz kuru olduğu için öyle bol keseden konusmasi kolay. Sana yazarim iki ay sonra cikip cikmadigimiKusura bakmayın ama yaptığınız bencillik.İnsanlar orda sizi yetiştirecekler, iş öğretip emek verecekler ve bunu 3-5 ay sonra işten ayrılacak biri için yapmak istemiyo olmaları gayet normal.Yalan söyleyip gizli saklı işlerle işe giren bi çalışana kimse güvenip de iş vermez.Ayrıca iş kanunun 17/2 maddesi gereğince işverene sağlık durumunuzla ilgili doğru bilgi vermediğiniz için işveren haklı fesih hakkına sahiptir ve bu durumda sizi işten çıkarması bir sorun teşkil etmeyecektir.
Deneme suresi olduğu icin performansn dusuk diyip cikartti.Eski iş yerinizi şikayet edin hamile olduğunuz için sizi işten çıkartamaz.
Şimdi vebal altina mi giriyorum benİşe çok ihtiyacınız varmış sizi de anlıyorum ama bu hamileliği saklama olayları yüzünden işverenler kadın eleman almak istemiyor. Hükümet kadının doğurmasını teşvik için hamile kadınların haklarını esnetip duruyor. Ama bu durum kadınların lehine değil tam tersi bi etki yapıyor. İşverenler kadın eleman çalıştırmak istemiyor artık, çünkü hamile kaldı mı ne işten çıkarabiliyor ne çalıştırabiliyor artık. Bunun bi de çalışan düzeyinde sorunları var. Şimdi sizi işe aldılar hamile olduğunuz açığa çıkınca da atamayacaklar Doğum izni vs çıktığınız zaman size zaten para ödediği için yerinize kimseyi almayacak işveren ve fazla iş yükü de diğer çalışanlara binecek. Çok çetrefil mevzular bunlar
Doğru birşey yapmıyorsunuz ama sizin de işe ihtiyacınız var keyfinizden değil yani. Vebal altına giren siz değilsiniz kadınları doğurmaya sevketmek için uzun vadeli olarak çalışan kadın olgusunu bitirmeye çalışan sistemŞimdi vebal altina mi giriyorum ben
Ben boyle bir sorun yasamistim. Hamile olan kadin la ayni departman daydik. Ortak yaptigimiz butun isler bana kalmisti. Kabus gibiydi. Evin yolunu unutmustum. Bu konuyla hicbir alakasi olmayan meslektaslara oluyor...İşe çok ihtiyacınız varmış sizi de anlıyorum ama bu hamileliği saklama olayları yüzünden işverenler kadın eleman almak istemiyor. Hükümet kadının doğurmasını teşvik için hamile kadınların haklarını esnetip duruyor. Ama bu durum kadınların lehine değil tam tersi bi etki yapıyor. İşverenler kadın eleman çalıştırmak istemiyor artık, çünkü hamile kaldı mı ne işten çıkarabiliyor ne çalıştırabiliyor artık. Bunun bi de çalışan düzeyinde sorunları var. Şimdi sizi işe aldılar hamile olduğunuz açığa çıkınca da atamayacaklar Doğum izni vs çıktığınız zaman size zaten para ödediği için yerinize kimseyi almayacak işveren ve fazla iş yükü de diğer çalışanlara binecek. Çok çetrefil mevzular bunlar
İşe çok ihtiyacınız varmış sizi de anlıyorum ama bu hamileliği saklama olayları yüzünden işverenler kadın eleman almak istemiyor. Hükümet kadının doğurmasını teşvik için hamile kadınların haklarını esnetip duruyor. Ama bu durum kadınların lehine değil tam tersi bi etki yapıyor. İşverenler kadın eleman çalıştırmak istemiyor artık, çünkü hamile kaldı mı ne işten çıkarabiliyor ne çalıştırabiliyor artık. Bunun bi de çalışan düzeyinde sorunları var. Şimdi sizi işe aldılar hamile olduğunuz açığa çıkınca da atamayacaklar Doğum izni vs çıktığınız zaman size zaten para ödediği için yerinize kimseyi almayacak işveren ve fazla iş yükü de diğer çalışanlara binecek. Çok çetrefil mevzular bunlar
Allah kolaylik versin canim. Benimki de tutturuyor bazen. Erken girdi sanirim biraz 2 yas sendromuna. Ben biraz inatci bir insanim dedigini yapmiyorum ama yapana saygim var cekilir dert degil cunkuEvet soyledim daha 2 yaşinda zaten şu sendromdan geciriyoruz bizde. Kucagima almayayim sokağin ortasna otruyor bagiriyor yirtiyor kendni ne yapayim israrciyim ama cok ta uzerine gtmek istemiyorum coooook inatci
Ama hamileyi hamile diye calistirmamak cok sacma benim işime sadece agir kaldirmam engel olur onun dişinda calişirim ve doğum izninden sonrada geri donmeyi dusunuyorum bir ay sonra hamile oldugumu soyleyecegim sormadilarki bana hepside erkek hem.Ben boyle bir sorun yasamistim. Hamile olan kadin la ayni departman daydik. Ortak yaptigimiz butun isler bana kalmisti. Kabus gibiydi. Evin yolunu unutmustum. Bu konuyla hicbir alakasi olmayan meslektaslara oluyor...
Kapitalist bir duzen iste ...bari fazladan para verseler oda yokk.
Performans dusuklugu.Dürüstlük kuralına uymadığınız için, hamile olduğunuz anlaşılınca sizi işten çıkarırlar. 2 aylık hamileliği bilmiyordum demeniz inandırıcı olmaz. Eski işyerinden çıkarılma gerekçeniz SGK ya ne olarak bildirildi?