- Konu Sahibi masalmelis
-
ewt cnmm amin inş. sağ salim kucağımada alırım inş. seninde az kalmış nasıl gidiyo
ne olsun canım bendede başıma çok değişik şeyler gelince bebeği ağrımı sızımı falan unuttum okumuşsundur belki yeni açtığım konudan
ewt cnm okudum bişiler nasıl anladın pekiii
Kesinlikle bilincli olmak muhim. Bu arada hangi makyaj temizleyicisini kullaniyorsun ve sampuan filan genel temizlik bakim. Bn goz alti kremlerimi yuz serumlarimi biraktim tehlikeli olabilir diye ama yuzumde sivilce ciktigi icin makyaj yapiyorum temizleyiciler konusunda kararsizim. İlk 3ay hassas oje bile surmuyorum manikur yaptirmiyorum cok fena erkek gibi geziyorum ortalarda :))
bende sen gibi dün öğrendim cnm insan şoka giriyo inanamıyo gerçek gibi gelmiyo tahmini doğum tarihi hemen hemen aynı bnmkiside 06.10.2014
Sekızıncı haftamıza gırdık cok şükür.. Bır şey sorcam lütfen yardımcı olabılır mısınız araba ya da uçak yolculuğu yapabılır mıyım bebegıme zarar verır mı??
Bebegimmmmmmmmmm :)
Hayretler icinde okudum yazdiklarinizi.10 aydir her gece agladim cocugum olsun diyesizde olmasin diye aglamissiniz garip....
şu an mutlu musun üzgün mü :) ama hiç üzülmeye değmez korkma ya sen rahat rahat uyu en azından eşin sana şimdilik daha fazla değer verir düşünsene kız oluyomuş saçlarını yaparsın veya erkek oluyor ayy ne güzel sen mutlu olmaya bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?