Hamile olduğumu yeni öğrendim ama kabullenemiyorum benim gibi olanlar var mı ? Yardım

Basligi gorunce uzulmustum ama bebegine alistigini okuyunca coook mutlu oldum. O haftalar biraz zor geciyor bulanti kusma halsizlik..gecici oldugunu dusun rahatla,ben artik cok nadir yasiyorum bunlari. Oglum minik minik hareket etmeye basladi. Esim ayy hareket ediyo dedigim an yanima ucuyor) yakalamaya calisiyor hareketini artik hamileligin keyifli donemine basladim ben insallah hepimiz saglikla kucagimiza alirizz

GERÇEKTEN BENDE KENDİME ŞAŞIRIYORUM İLK BURAYA YAZDIĞIMDA AĞLAMAKTAN GÖZLERİM ŞİŞMİŞTİ ŞİMDİ ONUN KOKUSUNU İÇİME ÇEKECEĞİM GÜNÜ SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUM... KALP ATIŞLARINI DUYDUĞUM GÜN BENİM İÇİN ÇOK ŞEY DEĞİŞTİİİ....... RABBIM HERKESE NASİP ETSİN... ÇOK SAĞOLUNN :) BENİM EŞİM DE ÇOK SEVİNİYOR ONUN MUTLULUĞU DA BENİ MOTIVE ETTI TABIKI.. ÖNCEDEN BİR AŞKIM VARDI ŞİMDİ İKİ OLDU :) :) BENDE SİZİN DÖNEMLERİNİZİ GÖRÜRÜM İNŞALLAH BEBEĞİNİZE İSİM DÜSÜNDNÜZ MÜÜ ?? BİZİM CINSIYET BELLI DEGIL AMA ISIM ARAMAYA BASLADIM BULAMIYORUM PEK :)

bak ya iyice heveslendim şimdi:) cinsiyetleri belli olsa da ufaktan bir şeyler almaya başlasak:)))))))

bende bu aralar pek heveslendım kendımı tutamayıp tulum falan aldım bıle :) hem kız hem erkek ıcın :) ınsallah cabucak sağ salım gelırler bıze o melekler :) ama bazen görüyorum yolda bıcır bıcır çok şirinler yaaa :) cınsıyet ogrenmek ıcın delırıyorum valla hıc abartmıyorum meraktan catlıycamm :) gosterseler kendılerını bır an once :)

Gercekten cok guzel bi duygu. Ben de ilk gece hamile kalip kaybettim. Tekrar olsun istedim psikolojim mahvoldu. Coksukur hemen oldu yine. hamile kalabilmek buyuk nimet... On gun once cinsiyeti ogrendik. İnsallah Yavuz Selim olacak adi.
Allah tum isteyenlere nasib etsinn bu guzel duyguyuu

evet aynen öyle çok şükür yaa :) ve isim süpermişş çok beğendım oğlum olursa çalarım :) :) :) :)

Bebegine alismana cok sevindim tatlim tadini cikar allah kucagina almayi nasip etsin seninle ayni donemlerde dogum yapacagiz :)

Gösterir gösterir:))) Azcık daha bekliceksin:) Sonra ona göre alışverişe de başlarsın annesi:)

Bebegine alismana cok sevindim tatlim tadini cikar allah kucagina almayi nasip etsin seninle ayni donemlerde dogum yapacagiz :)

EVETTT :) İNŞALLAH SAĞ SALIM DOĞUM YAPARIZ ..ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM GERÇEKTEN BURAYA YAZAN HERKES ÇOK YARDIMCI OLDU BANA TABIKI KOCISKOMM VE ANNEM SAYESINDE ALISTIM SIMDI COK MUTLUYUMM YA COK ERKEN BILIYORUM AMA SIMDIDEN BEN ARASTIRMAYA BASLADIM KORKUDAN TABI :) :) DOGUM YONTEMLERINI FALAN EPIDURAL ANESTEZI YADA PRENSES DOGUM OLARAK GECIYO BU YONTEM HAKKINDA BILGIN VAR MI ?? YA DA OLURSA BENIMLE PAYLASIR MISIN COK SEVINIRIMM..

Ben epidural normal dogum dusunuyorum acikcasi sezeryan cok arastirmadim en sagllisi bu olacak gibi geliyor cunku bebek dogal surecde en dogal yontemle dunyaya gelmis oluyor tabi ki anne icinde ayni seyler gecerli. Umarim her sey yolunda gider de normal dogum yapabilirim.

inşallah... Epıdural dogum evet normal ama epıdural anestezı yontemınde uyusturuyolar belden ıgne yapıyolar prenses dogum dıye gecıyo sezaryen degıl sadece acıyı az hıssedıyormusuz ınsallah o yontem saglıklıdır..

Cok yakin bir zaman once arkadasim epidural normal dogum yapti. Cok memnun kaldi hemen aksamina yuruyebiliyordu sezeryan olunca gunlerce yatiyorsun ameliyat oldugu icin iyilesmek daha zorlasiyor. Riskleri var diyorlar ama doktorlarda biliyorlardir oriskleri sonuc olarak ona gore bir uyusturma yaparlar. Su ana kadar hic olumsuzluk yasayan duymadim. Ben de israrla o yontemi istiyorum umarim son gunler bir olumsuz durum yasamayiz da normal dogumumuzu yapip bebislerimizi elimize aliriz :) daha var gerci :))

aynen oyle ama hamılelık konusunda cok anı oldu o yuzden bunalıma gırdım cunku neyle karsılasacagımı bılmıyordum hamılelıge daır hıc bısey bılmıyordum bu yuzden alısmam da uzun surdu o yuzden bence dogumu barı bılerek anlayarak ısteyerek yapmak ıstıyorum .. Bence erken olsada ıyı bısey bılmek arastırmak...

Kesinlikle bilincli olmak muhim. Bu arada hangi makyaj temizleyicisini kullaniyorsun ve sampuan filan genel temizlik bakim. Bn goz alti kremlerimi yuz serumlarimi biraktim tehlikeli olabilir diye ama yuzumde sivilce ciktigi icin makyaj yapiyorum temizleyiciler konusunda kararsizim. İlk 3ay hassas oje bile surmuyorum manikur yaptirmiyorum cok fena erkek gibi geziyorum ortalarda :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…