Hamile olduğumu yeni öğrendim ama kabullenemiyorum benim gibi olanlar var mı ? Yardım

bende sen gibi dün öğrendim cnm insan şoka giriyo inanamıyo gerçek gibi gelmiyo tahmini doğum tarihi hemen hemen aynı bnmkiside 06.10.2014

Canımcım mesaj atmışsın ama şuanda 50 tane yazı yazmadığım içim cevap veremiyormusum. Buradan yazıyım dedim, bak en yukarda giriş yaptığın yeri ya tarafında maslz yazan yere tıkla, orada hakkımda köşesi var oraya gelebilirsin. Yine aynı kısımda bebeğimin tahmini doğum tarahi var oraya atıyorum 29-09-2014 şeklinde aralarda tire olacak şekilde yaz. Sonra seninde hamilelik takvim oluyor. Yalnız bazılarının hamilelik takviminde bebeğininin yaklaşık boyu da yazıyor. O nasıl oluyor bilmiyorum. Belkide kendiliğinden çıkıyordur. Bu arada hayırlı uğurlu olsun. Rabbim kazasız belasız 9 ayı atlatmanı nasip etsin :))

Hamile olduğumu yeni öğrendim ama kabullenemiyorum.... Benim gibi olanlar var mı ? Yardımmmm lütfen

sğll cnmm herkese nasip etsin kazasız belasız bebeğini kucağına almayı :) giriyorum ama Bu alandaki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. dio aslında aynı şekilde giriyorum 06.10.2014

tm cnm çok sağol yaptımm :)

bu haberi aldım ya gelirm tabiki :) :) :) insan inanamıyo iki kere test yaptım inanamadım da :)

Ben 5 kere yaptım inanamadım :) şimdide saklıyorum 3 tanesini ama bozulur dimi senelerce dursa keske :)

Ben 5 kere yaptım inanamadım :) şimdide saklıyorum 3 tanesini ama bozulur dimi senelerce dursa keske :)

bende saklıyorum :) kalmazmı dersin keşke kalsa ya hatıra ne güzel insn onu ilk gördüğünde ne kadar mutlu oluyo ben bide gözümün önüne koydum aynanın önüne her kafamı çevirdiğimde görüyorum çok mutlu oluyorum :) :) kanda baktırdınmı yoksa sadece kendin evde gebelik testimi yaptın

bilmiyorum canım, başka dr a göster mutlaka, aynı hastanede başka dr a kadın dog. hemen gir göster bişy demezler , ben öyle yapyorum dr um gidince diğerlerine rica ediyorum ilgileniyorlar

Bende ilk basta aynaya koymuştum sonra kaybolur falan korkusuyla streçe satıp bebeğimin sandığına koydum :)) gittik cuma günü keseyi gördü çok şükür. Ama yat dinlen mümkün olmadıkça ayağa kalkma dedi. Suan sağlıklı gözüküyor ama bilemeyiz iki hafta sonra net olarak belli olacak hersey dedi. Bekliyoruz bizde. Sen gitmedin tabi daha doktora dimi?

yarın gitcem bende görebilirmiyim acaba

yarın gitcem bende görebilirmiyim acaba

Görürsün muhtemelen sende. Ama karından gözükmüyorum kücük olduğu için. Haberdar et bana doktorun söylediklerini olurmu merak ederim ben şimdi :)

anladım cnm ben vajinal ultrason tehlikeli die biliyorum ben görünmesse eğer beklerim vajinal baktırmam die düşünüyorumgörünesiye kadr beklerm

Bilmiyorum tehlikeli mi değil mi ama tehlikeli olsa doktorlar bakmaz herhalde diye düşünüyorum. Bide vajinadan baktıklarında bebeğine ilgili seyleri daha detaylı görüyorlarmış. Öyüzden içim rahat. Bide burada da bazıları tehlikeli demiş. Ama bazıları da bir daha olsa bir daha bastırırım demiş. Bebeğimin durumunu nasıl net gözükecekse öle görsünler bence. Eğer baktırmasaydım vajinadan bu seferde acaba kese yokmu acaba tutunamadımı stresi başlayacaktı.

Baktı doktorum ama göremedi. Vajinal ultrasonla baktı gördü

bilmiyorum ki cnm bana büyüklerin dediği şeyler düşük tehlikesi olurmuş fln diolar da onun için dedm

bilmiyorum ki cnm bana büyüklerin dediği şeyler düşük tehlikesi olurmuş fln diolar da onun için dedm

Evet biliyorum bana da oyle söyledi ama düşünsene psikolojiyi oraya gittim yattım karnımda baktı yok kese gözükmüyor dedi. Ben direk zaten orada panikledim. Nasıl dedim nerede bebeğim dedim vajinadan bakmamız lazım dedi. Sonra gördü ve rahatladım. Bide soyle düşün ya Rahmi'ne değil de Allah korusun rahimin dışına yerleşse? İşte bunun tespiti için yaptırman gerekli dye düşünüyorum. Dış gebelik değil cok şükür dedi doktor eğer olsaydı ve farkedemeseydik iç kanama bile gecirebilirdin dedi. Allah korusun sana birsey olmasından daha iyi bence. Ama tabi karar senin ben bana söyleneni sana aktarıyorum. Belki de en sağlıklısı vajinadan baktırmamaktır bilmiyorum ki

bilmiyorum cnm ya iiice kafam karıştı desem

masalcım çok sevindim canım çok istiyordun bi bebeğin olsun bak allah sana nasip etti sonunda allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah

ewt cnmm amin inş. sağ salim kucağımada alırım inş. seninde az kalmış nasıl gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…