Hamile olduğunu bilmeden covid aşısı olanlar toplanalım

-mathilda-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2021
526
332
53
34
Merhaba kızlar benim sat 3 nisan 14 nisanda gebe olduğumu tahmin dahi etmeden covid aşısı oldum(biontech). Birkaç doktora sordum . Döllenme döneminde bebeğe etki etmez diyenler oldu. Yeterli deneysel sonuç yok etkisini bilemeyiz diyenler oldu. Benim gibi olanlar var mı aranızda bu aşı işi beni çok korkutuyor

Ben varım ve benim dışımda bu sitede tanıdığım birisi daha vardı umarım o da gelir şuan 3kisiyiz sürekli haberleselim hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah

Siz doktorlara mutlaka sormuşsunuzdur size ne dediler bu konuyla ilgili
Zaten ben de özelden size mesaj atmıştım. 2gun önce gittim Dr a kese oluşmaya başlamış dedi aşıyı sordum ben bir zararı olacağını sanmıyorum ama belirsizlikte var Tabi dedi.

Ay sizinle mesajlaşmıştık değil mi kusura bakmayın hamilelik dikkatsizliği sizin diğer görüştüğünüz kişi ne dedi diye değiştireyim soruyu
O bence bizden biraz daha rahat doktora gitmiş fakat sormamis bile asi oldum ben diye hatta birdahaki sefere gittiğimde 2.asiyi olayım mi diye sorim dedi :)

ben de oldum. İnaktif aşı olduğu için bir sorun olmaz hatta bence hamileler risk grubunda öncelikli aşılanmalı demişti doktorum.

Beni de yazın Hamile olduğumu bilmeden değil de döllenmeden birkaç hafta önce aşı olmuştum. Hamilelik durumu daha sonra gelişti. Ben de doktoruma sordum ikinci dozu şu an olma dedi. 3.aydan sonra olabilirsin dedi. İlk doz için yapacak bir şey yok artık olan oldu. Ben olumsuz bir durumla karşılaşacağımızı düşünmüyorum. Yabancı kaynakları da çok taradım. Birçok sağlık kuruluşu hamilelerin kesinlikle aşı yaptırması gerektiğini söylüyor. İlk üç ay riskli görüldüğü için önerilmiyor. O da çok normal. İlk üç ay ilaç bile kullanamıyorsun. İçimizi ferah tutalım kızlar

Kızlar prof kadın doğum doktoruyla konuştum. Ben muhtemelen döllenme döneminde olduğum için çok korkuyordum fakat Dr canlı asi olmadığı için sorun olmaz icini ferah tut dedi meğer biontech inaktif asiymis yani canlı asi değilmiş ben hep çevreden canlı asi diye duymuştum ama çok şükür bir kaç haftadır çok kötüydüm bugün iyiyim cok sukur

Bende varım 10 nisan iliski 13 nisan aşı oldum ve korkuyorum

Bende varım 10 nisan iliski 13 nisan aşı oldum ve korkuyorum
Bende senin gibiydim öğrendikten sonra sürekli ağlamaya başladım çok korktum. Ama korkma biontech bizim bildiğimiz gibi canlı asi değilmiş. O yüzden bebeğe bir zarari olmazmis. Evet kesin kanitlanmis bir veri yok ellerinde ama 12.haftadan itibaren biontech öneriliyor. Bizim de büyük ihtimalle döllenme döneminde oldu. O yüzden içini ferah tut ben uykularimi kaçırmaya başlamıştım rüyama bile girdi fakat çok şükür şuan korkmuyorum. Prof doktorla komustum o beni çok rahatlattı.

Ben hiç korkmadım çünkü sağlık ocağındaki dedi ki zararı olsaydı zaten döllenme olmazdı ya da çocuk düşerdi oluşmazdı demek ki olmamış etki etmemiş

Ben hiç korkmadım çünkü sağlık ocağındaki dedi ki zararı olsaydı zaten döllenme olmazdı ya da çocuk düşerdi oluşmazdı demek ki olmamış etki etmemiş
Ben de aşı olmayı dusunuyorum ama gebelik düşündüğüm için korkuyorum. Doktorum bi bekleme süresi yok aşıdan sonra yine gebelik düşünebilirsin dedi. Sizin doktorunuz ne demişti ?

Ben de aşı olmayı dusunuyorum ama gebelik düşündüğüm için korkuyorum. Doktorum bi bekleme süresi yok aşıdan sonra yine gebelik düşünebilirsin dedi. Sizin doktorunuz ne demişti ?
Ben sağlık baKanlıını aramamıştım İki ay korunacaksın ikinci dozdan sonra demişlerdi doktorum da Üç ay demişti. Ben meğer o ara hamileymişim

Yani aşı olurken hamileydin demi canım? Suan kaç aylık oldu? İniallah sağlıklı bir şekilde ilerler gebelik Ben bişey olmaz diye düşünüyorum. Doktorumda olumlu konuşuyor aşı konusunda
Canm benm 10 unda iliskiye girdim 13 nisan da da aşı oldum. Yani o ay döllenme oldu ikinci ay bitecek ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…