Hamile olduğunu bilmeden covid aşısı olanlar toplanalım

4. Haftada sinovac oldum gebeler üzerinde yapılmış hiç araştırma yokmuş. Biontec 20 bin referans gebede denenmiş bir yan etki görğlmemiş diye okudum. Sinovac hakkında hiçbir veri yok yazılıyor. Allah'u Teala ya sığınıyorum hepimizi korusun

Teşekkürler öncelikle ben 31. Haftadayım ayla haftayı pek anlamıyorum şuana kadar Allah'a şükür aşıdan dolayı bir sorun yaşamadım ne ben ne bebeğim
şükürler olsun cok sevindim sizin adiniza insallah hep bu sekilde saglikla sihhatle devam edersiniz

Ben gebeliğim 10. gününde falan biontech oldum. Çok şükür suan 22. Haftadayiz tüm tetkikleri yapıldı çok şükür her şey yolunda. Hatta öğretmenim ve okullar açıldığı için geçen hafta 2.doz aşımı da oldum bunu çevremdeki tüm doktorlara danışarak yaptım ve çok şükür her şey yolunda

Merhaba, hamileliğiniz nasıl gidiyor ?

Merhaba kızlar ben de aşı yaptırdım 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim şimdiye kadar bi sorun görmedim inşallah da olmaz 2. Aşıyı olmayacağım ama

Merhaba canım hiç endişe etme ben de doğum yaptım gayet sağlıklı meleğim Allah sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
hamile değilim:) Planlıyorum ama bu aşı mevzusu çok kafa karıştırıyor. buraya yeni üye oldum. bizzat işin içinde olanların deneyim ve yorumları çok faydalı oluyor. hiç aşı olupta bir olumsuzlukla karsılasan var mı diye bilgi topluyorum. ( henüz hiç aşı olmadım)

Ben burada bir sürü kişiyle tanıştım. Nisan ayında neredeyse çoğumuz hamile olduğunuzu bilmeden biontech aşısı olduk. Çok zor ve kötü günler yaşadık. Ama tanıştıgim çoğu kişi doğumunu sağlıkla yaptı. Benimde bugün doğumum var dua edin :)

Bende hamile olduğumu bilmeden aşı oldum çok korkuyorum bi sıkıntı oldumu sizde

Bebeğiniz sağlıcakla alırsınız inşallah nolur banada yardımcı olun içimi rahatlatmak istiyorum bi sıkıntı olmadı inşallah demii

Merhaba yazinizi okudum bende suanda yazdiginiz durumu yasiyorum hamile oldugumu bildenden asi oldum 3 .cu asiyi merak ettim.digumunuz nasil gerceklesti herhangi bi Problem yasadiniz mi .

Merhaba yazinizi okudum bende suanda yazdiginiz durumu yasiyorum hamile oldugumu bildenden asi oldum 3 .cu asiyi merak ettim.digumunuz nasil gerceklesti herhangi bi Problem yasadiniz mi .
Bn bilmeden olmuştum doğumda sıkıntı olmadı şükür 5 aylık olduk bile korkmayın İnşaAllah birşey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…