- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- En iyi cevaplar
- 2
- 6.357
- 108
- 31
- Konu Sahibi -mathilda-
-
şükürler olsun cok sevindim sizin adinizaTeşekkürler öncelikleben 31. Haftadayım ayla haftayı pek anlamıyorum şuana kadar Allah'a şükür aşıdan dolayı bir sorun yaşamadım ne ben ne bebeğim
şükürler olsun cok sevindim sizin adinizainsallah hep bu sekilde saglikla sihhatle devam edersiniz
bir de hangi aşiyi olmustunuz???Teşekkürler öncelikleben 31. Haftadayım ayla haftayı pek anlamıyorum şuana kadar Allah'a şükür aşıdan dolayı bir sorun yaşamadım ne ben ne bebeğim
Ben sağlık çalışanı olduğum için ilk zaman sadece sinovac vardı brnde onu oldumbir de hangi aşiyi olmustunuz???
Merhaba kızlar benim sat 3 nisan 14 nisanda gebe olduğumu tahmin dahi etmeden covid aşısı oldum(biontech). Birkaç doktora sordum . Döllenme döneminde bebeğe etki etmez diyenler oldu. Yeterli deneysel sonuç yok etkisini bilemeyiz diyenler oldu. Benim gibi olanlar var mı aranızda bu aşı işi beni çok korkutuyor
Merhaba, hamileliğiniz nasıl gidiyor ?Merhaba kızlar benim sat 3 nisan 14 nisanda gebe olduğumu tahmin dahi etmeden covid aşısı oldum(biontech). Birkaç doktora sordum . Döllenme döneminde bebeğe etki etmez diyenler oldu. Yeterli deneysel sonuç yok etkisini bilemeyiz diyenler oldu. Benim gibi olanlar var mı aranızda bu aşı işi beni çok korkutuyor
Eğer gebeliği bilmeden aşı olduğun için soruyorsan ben doğum yaptım şükür herşey yolundaMerhaba, hamileliğiniz nasıl gidiyor ?
Evet bunun için sordum. Tebrik ederim sağlıkla büyütüverinEğer gebeliği bilmeden aşı olduğun için soruyorsan ben doğum yaptım şükür herşey yolunda
Sağolun siz de sağlıkla kucağınıza alın İnşaAllahEvet bunun için sordum. Tebrik ederim sağlıkla büyütüverin
Merhaba canım hiç endişe etme ben de doğum yaptım gayet sağlıklı meleğimMerhaba, hamileliğiniz nasıl gidiyor ?
hamile değilim:) Planlıyorum ama bu aşı mevzusu çok kafa karıştırıyor. buraya yeni üye oldum. bizzat işin içinde olanların deneyim ve yorumları çok faydalı oluyor. hiç aşı olupta bir olumsuzlukla karsılasan var mı diye bilgi topluyorum. ( henüz hiç aşı olmadım)Merhaba canım hiç endişe etme ben de doğum yaptım gayet sağlıklı meleğimAllah sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
hamile değilim:) Planlıyorum ama bu aşı mevzusu çok kafa karıştırıyor. buraya yeni üye oldum. bizzat işin içinde olanların deneyim ve yorumları çok faydalı oluyor. hiç aşı olupta bir olumsuzlukla karsılasan var mı diye bilgi topluyorum. ( henüz hiç aşı olmadım)
Ben burada bir sürü kişiyle tanıştım. Nisan ayında neredeyse çoğumuz hamile olduğunuzu bilmeden biontech aşısı olduk. Çok zor ve kötü günler yaşadık. Ama tanıştıgim çoğu kişi doğumunu sağlıkla yaptı. Benimde bugün doğumum var dua edin :)hamile değilim:) Planlıyorum ama bu aşı mevzusu çok kafa karıştırıyor. buraya yeni üye oldum. bizzat işin içinde olanların deneyim ve yorumları çok faydalı oluyor. hiç aşı olupta bir olumsuzlukla karsılasan var mı diye bilgi topluyorum. ( henüz hiç aşı olmadım)
Bn bilmeden olmuştum doğumda sıkıntı olmadı şükür 5 aylık olduk bile korkmayın İnşaAllah birşey olmazMerhaba yazinizi okudum bende suanda yazdiginiz durumu yasiyorum hamile oldugumu bildenden asi oldum 3 .cu asiyi merak ettim.digumunuz nasil gerceklesti herhangi bi Problem yasadiniz mi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?