Hamile olduğunu bilmeden covid aşısı olanlar toplanalım

Arkadaşlar beni zaman zaman bu korku yokluyor ben de tam döllenme zamanında aşı oldum. 9. Haftaya geldik çok şükür ama dediğim gibi bazen aklıma geliyor acaba bir zararı oldu mu? Yeni bilgiler alan var mı ?

Arkadaşlar beni zaman zaman bu korku yokluyor ben de tam döllenme zamanında aşı oldum. 9. Haftaya geldik çok şükür ama dediğim gibi bazen aklıma geliyor acaba bir zararı oldu mu? Yeni bilgiler alan var mı ?
İçiniz rahat olsun ben doktoruma sormuştum sadece ilk 3 ay da olmasını hamilelerin önermiyoruz dedi.onun öncesi hiçbir sıkıntı olmaz dedi. Zaten ilk 3 aydan sonrada hamilelerin olmasını öneriyorum dedi.

Doktorunuza sordunuzmu . Benim düşüncem zaten bişey olmuş olsa bebek tutunamazdı .aklınıza kötü şeyler getirmeyin .
Birkaç doktora sordum kimisi henüz test aşamasında sonuçlarını bilemeyiz dedi kimisi inaktif aşı olduğu İçin birley olmaz dedi sizin gibi söyleyenler de oldu birşey olsa zaten başta düşerdi dedi bilemiyorum

Ben doktora sordum ilk üç ay da önermiyoruz ama olduyda sorun yok dedi ikinciyi de üç ay bitince ol dedi

Merhabalar her hangi kötü etki oldumu aşı sonras i hangi asiyi vuruldunuz birde hayirli olsun

Merhaba doktor a sormuştum bende bi sorun olmaz dedi

Merhaba bende bir hafta önce aşı oldum biontech dün hamile olduğumu öğrendim sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim bebekte kalıcı hasar olur mu diye korkuyorum bedensel zihinsel

bende bir çok doktorla görüştüm yeterli veri yok ama bir sorun olmaz dediler ama içim rahat etmiyor benim yumurtlama dönemim 3 4 hazirandı ayın 11de beta ma baktırdım negatifti 16sında aşı oldum 21 inde de hamile olduğumu öğrendim bedensel zihinsel bir şey olur diye çok korkuyorum

C
canım İnan ben de korkuyorum ama elimden hiç bir şey gelmiyor maalesef bekleyip göreceğiz. Yeni bilgiler olursa buradan paylaşıp birbirimizi rahatlatalım

Bende oldum inşallah bişey olmaz

Siz kaç haftalıkken oldunuz ?
İlk haftalarda oldum halbuki 1hafta öncesinde adetim geçtiği için doktora gitmiştim hatta ilaç bile verdi adet olmam için sonrasında çıktı hamileliğim. Değişik bi ilk haftalar geçirdim

İlk haftalarda oldum halbuki 1hafta öncesinde adetim geçtiği için doktora gitmiştim hatta ilaç bile verdi adet olmam için sonrasında çıktı hamileliğim. Değişik bi ilk haftalar geçirdim
Sizinki de benimkine benziyor bende aşıdan önce kan verdim çıkmadı aşı oldum 5 gün sonda çıktı şok oldum günlerce ağladım gitmediğim doktor kalmadı inşallah bir şey olmaz

Sizinki de benimkine benziyor bende aşıdan önce kan verdim çıkmadı aşı oldum 5 gün sonda çıktı şok oldum günlerce ağladım gitmediğim doktor kalmadı inşallah bir şey olmaz
İnşaAllah olmaz doktorum da sağlık ocağındaki hekimimde bir şey olmaz dedi. İçimizi ferah tutalım Allah'ın izniyle bişey olmaz.

hepinizin bebekleri hayirli ugurlu olsun, saglikla sihhatle gelsinler
aradan 2-3 ay kadar gecmis suan icin tam olarak kacinci aylardasiniz ve bebeklerinizin ve sizlerin saglik durumu nedir, aşi ile ilgili bir durum yasandi mi??
merakimin sebebi bende yeni asi oldum ve hicbir sekilde korunmadan yola devam ediyoruz cunku basarisiz tup bebek vs gibi sureclerimiz oldu ve asla beklemek gibi bir luksumuz yok yaşta ileri olumca.. olasi bir gebelik olursa diye sizleri takip etmek ve yazilarinizi okumak istedim...

Teşekkürler öncelikle ben 31. Haftadayım ayla haftayı pek anlamıyorum şuana kadar Allah'a şükür aşıdan dolayı bir sorun yaşamadım ne ben ne bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…