- 11 Temmuz 2020
- 988
- 270
- 33
- 33
- Konu Sahibi -mathilda-
-
Evet doktorda aynısını söylemiştiAnladım canım bence olumsuz bir etkisi olmaz. Aşı olmanıza rağmen tutunmuşsa engellemiyor demek ki.
İçiniz rahat olsun ben doktoruma sormuştum sadece ilk 3 ay da olmasını hamilelerin önermiyoruz dedi.onun öncesi hiçbir sıkıntı olmaz dedi. Zaten ilk 3 aydan sonrada hamilelerin olmasını öneriyorum dedi.Arkadaşlar beni zaman zaman bu korku yokluyor ben de tam döllenme zamanında aşı oldum. 9. Haftaya geldik çok şükür ama dediğim gibi bazen aklıma geliyor acaba bir zararı oldu mu? Yeni bilgiler alan var mı ?
Doktorunuza sordunuzmu . Benim düşüncem zaten bişey olmuş olsa bebek tutunamazdı .aklınıza kötü şeyler getirmeyin .İşte maalesef ben bebek daha 3-5 günlükken aşı olmuş oluyorum
Birkaç doktora sordum kimisi henüz test aşamasında sonuçlarını bilemeyiz dedi kimisi inaktif aşı olduğu İçin birley olmaz dedi sizin gibi söyleyenler de oldu birşey olsa zaten başta düşerdi dedi bilemiyorumDoktorunuza sordunuzmu . Benim düşüncem zaten bişey olmuş olsa bebek tutunamazdı .aklınıza kötü şeyler getirmeyin .
Merhabalar her hangi kötü etki oldumu aşı sonras i hangi asiyi vuruldunuz birde hayirli olsunMerhaba kızlar benim sat 3 nisan 14 nisanda gebe olduğumu tahmin dahi etmeden covid aşısı oldum(biontech). Birkaç doktora sordum . Döllenme döneminde bebeğe etki etmez diyenler oldu. Yeterli deneysel sonuç yok etkisini bilemeyiz diyenler oldu. Benim gibi olanlar var mı aranızda bu aşı işi beni çok korkutuyor
Merhaba doktor a sormuştum bende bi sorun olmaz dediMerhaba kızlar benim sat 3 nisan 14 nisanda gebe olduğumu tahmin dahi etmeden covid aşısı oldum(biontech). Birkaç doktora sordum . Döllenme döneminde bebeğe etki etmez diyenler oldu. Yeterli deneysel sonuç yok etkisini bilemeyiz diyenler oldu. Benim gibi olanlar var mı aranızda bu aşı işi beni çok korkutuyor
canım İnan ben de korkuyorum ama elimden hiç bir şey gelmiyor maalesef bekleyip göreceğiz. Yeni bilgiler olursa buradan paylaşıp birbirimizi rahatlatalımbende bir çok doktorla görüştüm yeterli veri yok ama bir sorun olmaz dediler ama içim rahat etmiyor benim yumurtlama dönemim 3 4 hazirandı ayın 11de beta ma baktırdım negatifti 16sında aşı oldum 21 inde de hamile olduğumu öğrendim bedensel zihinsel bir şey olur diye çok korkuyorum
Siz kaç haftalıkken oldunuz ?Bende oldum inşallah bişey olmaz
İlk haftalarda oldum halbuki 1hafta öncesinde adetim geçtiği için doktora gitmiştim hatta ilaç bile verdi adet olmam için sonrasında çıktı hamileliğim. Değişik bi ilk haftalar geçirdimSiz kaç haftalıkken oldunuz ?
Sizinki de benimkine benziyor bende aşıdan önce kan verdim çıkmadı aşı oldum 5 gün sonda çıktı şok oldum günlerce ağladım gitmediğim doktor kalmadı inşallah bir şey olmazİlk haftalarda oldum halbuki 1hafta öncesinde adetim geçtiği için doktora gitmiştim hatta ilaç bile verdi adet olmam için sonrasında çıktı hamileliğim. Değişik bi ilk haftalar geçirdim
İnşaAllah olmaz doktorum da sağlık ocağındaki hekimimde bir şey olmaz dedi. İçimizi ferah tutalım Allah'ın izniyle bişey olmaz.Sizinki de benimkine benziyor bende aşıdan önce kan verdim çıkmadı aşı oldum 5 gün sonda çıktı şok oldum günlerce ağladım gitmediğim doktor kalmadı inşallah bir şey olmaz
Teşekkürler önceliklehepinizin bebekleri hayirli ugurlu olsun, saglikla sihhatle gelsinler
aradan 2-3 ay kadar gecmis suan icin tam olarak kacinci aylardasiniz ve bebeklerinizin ve sizlerin saglik durumu nedir, aşi ile ilgili bir durum yasandi mi??
merakimin sebebi bende yeni asi oldum ve hicbir sekilde korunmadan yola devam ediyoruz cunku basarisiz tup bebek vs gibi sureclerimiz oldu ve asla beklemek gibi bir luksumuz yok yaşta ileri olumca.. olasi bir gebelik olursa diye sizleri takip etmek ve yazilarinizi okumak istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?