eee olur tabi. ne kadarlık hamilesiniz?Hamile olmadığımı bilmeden adet sokturucu kullandım sonradan test yapınca silik bi şekilde çıktı bi zararı oluyor mu bebeğe endişe içindeyim başına böyle bişey gelen oldu mu
Dha ne kadarlık olduğunu bilmiyorum yarın sabah kan verip öğrenecem büyük ihtimalle dha çok yeni . Hiç böyle bişey beklemiyordum inşallah bişey olmaz Rabbim korusuneee olur tabi. ne kadarlık hamilesiniz?
bu sıradan bir ilaç değil. Adet söktürücü kullanmış. Dediğiniz diğer ilaç grupları için geçerli.Hamileligin erken doneminde ya hep ya hic kurali isler.. ogrenene kadar yaptiklarinizin zarar vermedigi soylenir ama zaten hamile.oldugunuzu ogrenince doktora gidiceksiniz ona sorsaniz cok daha iyi.olacak
gebelik ihtimali varsa neden adet söktürücü kullandınız?Dha ne kadarlık olduğunu bilmiyorum yarın sabah kan verip öğrenecem büyük ihtimalle dha çok yeni . Hiç böyle bişey beklemiyordum inşallah bişey olmaz Rabbim korusun
Evet ama kanama yada benzeri bir durum yok ortada.. zarar vermis olsa zaten dusuk yapmis olurdu hatta gebeliginden haberdar bile olmazdibu sıradan bir ilaç değil. Adet söktürücü kullanmış. Dediğiniz diğer ilaç grupları için geçerli.
Yarın sabah gidecem doktora . Çok kullanmadım 2 tane içmiştim. Rabbim hiç ummadığım anda verdi bana . Doktor yumurtalarım tembel olduğunu söylemişti ve ayrıca pko var bende lh fsh değerlerim de yüksek di . Mucize gbi geldi bana inşallah bişey olmazHamileligin erken doneminde ya hep ya hic kurali isler.. ogrenene kadar yaptiklarinizin zarar vermedigi soylenir ama zaten hamile.oldugunuzu ogrenince doktora gidiceksiniz ona sorsaniz cok daha iyi.olacak
Şuana kadar kanama ağrı vs hiç bişey olmadi inşallah olmaz .Dusuk yapmamissiniz sonucta. Kanamaniz olmamis. Bebek hala duruyor demekki bisey olmaz... hamilelikte bile bir suru ilac kullaniyoruz zaten. Tutunan herturlu tutunuyor gitmek isteyenide ne yapsaniz tutamiyorsunz
Yarın sabah gidecem doktora . Çok kullanmadım 2 tane içmiştim. Rabbim hiç ummadığım anda verdi bana . Doktor yumurtalarım tembel olduğunu söylemişti ve ayrıca pko var bende lh fsh değerlerim de yüksek di . Mucize gbi geldi bana inşallah bişey olmaz
Yarın sabah gidecem doktora . Çok kullanmadım 2 tane içmiştim. Rabbim hiç ummadığım anda verdi bana . Doktor yumurtalarım tembel olduğunu söylemişti ve ayrıca pko var bende lh fsh değerlerim de yüksek di . Mucize gbi geldi bana inşallah bişey olmaz
inşallah birşey olmamıştır.Yarın sabah gidecem doktora . Çok kullanmadım 2 tane içmiştim. Rabbim hiç ummadığım anda verdi bana . Doktor yumurtalarım tembel olduğunu söylemişti ve ayrıca pko var bende lh fsh değerlerim de yüksek di . Mucize gbi geldi bana inşallah bişey olmaz
Sen hangi ilacı kullanmıştın peki. Tarlusal adet sokturucu ilac da x gurubndanmis galiba nette öyle yazıyordu. Birde sen kullandığın zman hamileliğin ilk zmanlari miydi2 tane içmişsin yoktur bir şey.ben x grubu 21 tane kullandım.doktorlar bir şey olmayacağını söylediler.doğuma 25 günüm kaldı.Allah a bıraktım.olacağın önüne geçilmiyor
Sen hangi ilacı kullanmıştın peki. Tarlusal adet sokturucu ilac da x gurubndanmis galiba nette öyle yazıyordu. Birde sen kullandığın zman hamileliğin ilk zmanlari miydiinşallah bebeğini sağlıkla şekilde kucağına alırsın bu arada gerekli testlerin hepsini yaptır mis miydin ikili üçlü felan .
[/QUOT
Doğum kontrol ilacı oluyor o galiba demi . Çok şükür canım hiç biseyi yokmuş bebeğin inşallah böyle sağlıklı sıhhatli şekilde olurDiana 35 kullandım. Hamileliğimin 7. Gününden itibaren 21 tane içtimtestler her şey normal.sen alt tarafı 2 tane içmişsin bir şey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?