Hamile oldugunu bilmeden ilac kullananlar

Cook haklısın canım bende bi ara içimden öyle şeyler düşünüyordum çocuğum olsa şöyle bakarım başkasının yaptığı gbi yapmam çocuğuma diye kndi kndime hayaller kuruyordum sonradan dedim ortada bişey yok neye bu kadar düşünüyorsun hayal kuruyorsun ki . Çocuğun nasibi varsa dünyaya bi şekilde gelir allah Nasib etsin yeterki canım

Öylr valla. Öyle ama ben en çok emzik vermicem demiştim hiç almamıştım , oğlum 3 günlüktü karda kışta lousa halimle nöbetçi eczanelerde emzik arıyordum büyük konuşmamak lazım hiçbişi hakkında

Ah ah ne oluyorsa zaten büyük konuşmaktan oluyor canım

İnşallah canım yaİçin rahat edecekse sor.ben özel devlet hep değişik doktorlara gittim sordum .bir şey olmaz dediler.asıl böyle evham yapman bebeğe zarar verir dediler.gerçekten bir de tevekkül etmek lazım.ne gelecekse Allahtan.baş göz üstüne.nasipte ne varsa o.biri yüzlerce ilaç içer bir şey olmaz diğeri sağlıklı bir gebelik Yaşar ama sorunlu bir bebeği olur.yani her şey olacağından..

Haklısın canım herşey Allahtan. Bugün kan verdim ve değerim 187 çıktı. Pazartesi 123 du . Fazla yükselme olmamış. Bu durumda gebelik kimyasal yada dış gebelik mi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…