Doğum kontrol ilacı oluyor o galiba demi . Çok şükür canım hiç biseyi yokmuş bebeğin inşallah böyle sağlıklı sıhhatli şekilde olurbi nebze de olsa içimi rahatlattın yazdığın için cook teşekkür ederim . Bu arada bebeğin kız mı erkek mi
Canım ben tam bi hafta sarı kantaron hapı almıştım, ayrıca gebe değilim diye kan testinin ardından bi de glifor a başlamıştım. Sarı kantaron hapı adet söktürücünün aktar versiyonu. Bi hafta hem bunları yaptım hem de ne kadar düşük yaptıran çay varsa içtim. Bilmiyordum gebeymişim . Tutacak çocuk zarar görmüyor. Doğacağı varsa ömrü yazılmışsa hiçbişicik olmaz. Ben hiç lekelenme dahi yaşamadım tüm gebelikte hiç sorun olmadı. Şuan kendisi 2.5 yaşında zıpçıktı . Yani için rahat olsun bilmeden yapmışsınHamile olmadığımı bilmeden adet sokturucu kullandım sonradan test yapınca silik bi şekilde çıktı bi zararı oluyor mu bebeğe endişe içindeyim başına böyle bişey gelen oldu mu
Çok şükür canim sağlıklı bi şekilde bebeğin dünyaya gelmişCanım ben tam bi hafta sarı kantaron hapı almıştım, ayrıca gebe değilim diye kan testinin ardından bi de glifor a başlamıştım. Sarı kantaron hapı adet söktürücünün aktar versiyonu. Bi hafta hem bunları yaptım hem de ne kadar düşük yaptıran çay varsa içtim. Bilmiyordum gebeymişim . Tutacak çocuk zarar görmüyor. Doğacağı varsa ömrü yazılmışsa hiçbişicik olmaz. Ben hiç lekelenme dahi yaşamadım tüm gebelikte hiç sorun olmadı. Şuan kendisi 2.5 yaşında zıpçıktı . Yani için rahat olsun bilmeden yapmışsın
Masallah canım ya çok az kalmış inşallah doğumun da gayet iyi olur Minnoşunu kucağına alırsınEvet Doğum kontrol ilacıydı.bebek kız.ağustos 16 da Doğum yapıcam.o zaman nasıl olduğunu haber veririm buraya yazarım yine
Hah bak bende de pko yok ama adet düzensizliği oluyo arada, tsh ım da yüksekti işte, 10 ay denedik olmadı , ben çok yorulmuştum bi ay ara verdim, korunmadık ama takip fşn yapmadık ve o ay 1-2 ilişki oldu. Dedim 35. Gün kan vericem, negatifse adet söktürücü alıcam diye, çünkü öncesinde 73 gün adet olmayıp çok yıpranmıştım. Kan testi ne gatif çıkınca hayatımın en rahat bi haftasını yaşadım valla, içkiler de içtim hiiç dikkat etmedim kendime, sıcak sıcak küvet doldurup girdim hergün bi hafta boyunca. Adrt 42, gün de gelmeyince ya bi test daha yapayım deyip pozitifi görüp dumur olmuştum. Hadi hayırlısı sağlıkla kucağına alırsın inşallahÇok şükür canim sağlıklı bi şekilde bebeğin dünyaya gelmişah ah bilseydim içmezdim hiç canım. Bende adet düzensizliği vardı pkolu yum ve doktor yumurtalar için ilaç kullanmadan hamile kalmayacagimi söylemişti hiç korunmadim bu yüzden aklımın ucundan bile geçirmedim testi görünce şok geçirdim ayrıca Tiroit ve prolaktin de yüksekti. Nasibi varsa bu dünyada Rabbim veriyor ummadığın anda . İnşallah hiç bişey olmaz .
tamam canım gelişme oldukça haberleşirizMasallah canım ya çok az kalmış inşallah doğumun da gayet iyi olur Minnoşunu kucağına alırsıntamam canım haber et inşallah benim meleğim de bana tutunur sağlıklı bi şekilde bende durumları yazarım buraya doktora gidince .
Peki kurtaj olmuş muydun canım. Benimde adetlerim düzensiz bende bilmiyordum hamile olduğumu. Bugün doktora gittim daha çok yeni dedi değerim 120 çıktı. Şuan kesin bişey diyemem ilk 3 ay çok önemli eğer kanama vs olmazsa ilerisi için bi sorun olmaz dedi bana .Evet hamile olduğumu bilmeden adet söktürücü içmiştim 5 tane.... 6-7 haftalık hamileymişim. Ben düzensiz adet oluyordum, geç farketmiştim.
Neyse dr heyete gönderdi beni. Sonuç kürtaj dendi. Sebebi ise şimdi belli olmasa da doğumda sağlıksız bir bebek olma ihtimali var dendi.
Yıllar yıllar önce oldu bu olay.
Bugün gittim doktora canım değerim 120 çıktı doktor dha çok yeni dedi . İki güne bir artması gerekiyor deditamam canım gelişme oldukça haberleşiriz
Bu ay bende bıraktım kendimi canım hiç biseyi kafaya takmamistim benimde ths ve prolaktin yüksek çıkmıştı ilaç kullandim bu ay nasılsa olmayacak diyorum birde kndimi klomen e şeye hazırlık ediyordum onun sayesinde olur belki bebeğim diye . Ben de adetimin 40. Günü öğrendim . Nasip herşey verende allah alanda allah . İnşallah hayırlısı ne ise o olur sabah kan verdim değerim 120 idi. Bakalım iki güne bir artacak miHah bak bende de pko yok ama adet düzensizliği oluyo arada, tsh ım da yüksekti işte, 10 ay denedik olmadı , ben çok yorulmuştum bi ay ara verdim, korunmadık ama takip fşn yapmadık ve o ay 1-2 ilişki oldu. Dedim 35. Gün kan vericem, negatifse adet söktürücü alıcam diye, çünkü öncesinde 73 gün adet olmayıp çok yıpranmıştım. Kan testi ne gatif çıkınca hayatımın en rahat bi haftasını yaşadım valla, içkiler de içtim hiiç dikkat etmedim kendime, sıcak sıcak küvet doldurup girdim hergün bi hafta boyunca. Adrt 42, gün de gelmeyince ya bi test daha yapayım deyip pozitifi görüp dumur olmuştum. Hadi hayırlısı sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Benim ilk oğlan da herseyi saldığımda olduğundan bende de salamama durumu var, salınca olacak diye samimice salamıyorum aptala bağladım o sebeple düşünmek istemiyorum şu 2-3 ay, o sebeple konuyu kiloya takmaya karar verdimBu ay bende bıraktım kendimi canım hiç biseyi kafaya takmamistim benimde ths ve prolaktin yüksek çıkmıştı ilaç kullandim bu ay nasılsa olmayacak diyorum birde kndimi klomen e şeye hazırlık ediyordum onun sayesinde olur belki bebeğim diye . Ben de adetimin 40. Günü öğrendim . Nasip herşey verende allah alanda allah . İnşallah hayırlısı ne ise o olur sabah kan verdim değerim 120 idi. Bakalım iki güne bir artacak mi
Olmadım tabi. Şimdi 6 yaşında. Çok da sağlıklı şükür.Peki kurtaj olmuş muydun canım. Benimde adetlerim düzensiz bende bilmiyordum hamile olduğumu. Bugün doktora gittim daha çok yeni dedi değerim 120 çıktı. Şuan kesin bişey diyemem ilk 3 ay çok önemli eğer kanama vs olmazsa ilerisi için bi sorun olmaz dedi bana .
Cok şükür canımOlmadım tabi. Şimdi 6 yaşında. Çok da sağlıklı şükür.
Bende oyleydim sen gbi canım salınca olur diye sonra bu ay hormonlar da sorun çıkınca o yüzden olmaz diye sanmıştım kndimiBenim ilk oğlan da herseyi saldığımda olduğundan bende de salamama durumu var, salınca olacak diye samimice salamıyorum aptala bağladım o sebeple düşünmek istemiyorum şu 2-3 ay, o sebeple konuyu kiloya takmaya karar verdim
İnşallah sağlıkla doğurursun. Doktora kalsaydım kendi çocuğumun katili olurdum. Ben kürtaja karşıydım. Rabbim bizim için en iyisini bilir. Avatarımda ki resim oğlum o zamanlar 1.5 yaşlarındaydı.Cok şükür canımen iyisini yapmışsın. Rabbim korur çocuğunu . İnsallh benimkide sağlıklı olur
Ya o kadar çok istedim ki olsun diye anlatamam sana, burda iki kadın şıp diye ikinciye ilk ay gebe kaldılar, ikisi de totısunun üstünden kalkmaz tembel ve gayet kilolu ve benden enaz 4-5 yaş büyükler. Eşleri de öyle. Nasi dokundu sinirime, onlar değil ben hakediyorum gebeliği fln diye bile içten içe kinlendim anlatamamBende oyleydim sen gbi canım salınca olur diye sonra bu ay hormonlar da sorun çıkınca o yüzden olmaz diye sanmıştım kndimiinşallah Rabbim gönlüne göre verir
Kürtaj olmadım canım ben.doktorlar bir şey olmaz dedi.etkilense düşerdi dedi.artık doktorlar nerdeyse her hamileye çocuğu aldır diyorlar olumsuz konuşuyorlar.kime sorduysam poşet poşet ilaç içtik MR a girdik vesaire..bir şey olmadı aldırma dediler.araştırdım ilaç kullanımına bağlı özürlü bir bebek doğuran yok.ya bir de senin içtiğin gerçekten 2 tane bir şey.Peki kurtaj olmuş muydun canım. Benimde adetlerim düzensiz bende bilmiyordum hamile olduğumu. Bugün doktora gittim daha çok yeni dedi değerim 120 çıktı. Şuan kesin bişey diyemem ilk 3 ay çok önemli eğer kanama vs olmazsa ilerisi için bi sorun olmaz dedi bana .
Masallah canım Rabbim ona uzun ömürler versin inşallahİnşallah sağlıkla doğurursun. Doktora kalsaydım kendi çocuğumun katili olurdum. Ben kürtaja karşıydım. Rabbim bizim için en iyisini bilir. Avatarımda ki resim oğlum o zamanlar 1.5 yaşlarındaydı.
Bende iki gündür araştırma yapıyorum netten canım dediğin gbi kimsenin çocuğuna bişey olmamış sağlıkla doğmuşlar. İnşallah bizimkiler de sağlıkla doğarlar. Benim doktorum aldır felan demedi canım başka doktora da gidecem ama .Kürtaj olmadım canım ben.doktorlar bir şey olmaz dedi.etkilense düşerdi dedi.artık doktorlar nerdeyse her hamileye çocuğu aldır diyorlar olumsuz konuşuyorlar.kime sorduysam poşet poşet ilaç içtik MR a girdik vesaire..bir şey olmadı aldırma dediler.araştırdım ilaç kullanımına bağlı özürlü bir bebek doğuran yok.ya bir de senin içtiğin gerçekten 2 tane bir şey.sorun olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?