hamile olduğunu düşünenler

dün o testten sonra tekrar yaptım ve 2 çizgide bvelirgin şekildeydi kan testinide yaptırdım doktorum kesin gebelik var dedi fakat 2 gün sonra testi yenilememi istedi yarın tekrardan yaptırıcam ultrasonda keseyi görelim sonra seviniriz dedi ne yapacağımı bilmiyorum sevineyimmi üzüleyimmi bilemiyorum

SENIN DOKTORUNDA BI DEGISIK DOKTOR SEVIN CANIM SEVIN TEBRIK EDIYORUM DOKTORUN KAN DEGERIN HANI 2 KATI ARTICAK YA ARTMAZSA VS DIE SENI UMITLENDIRMEK ISTEMEMIS AMA BU SAGLIKLI SAGLIKSIZ FARKETMEZ TUM GEBELIKLERDE OLABILCEK BIR DURUM AMA BÖLE MORAL BOZMASI YANLIS SAGLIKLI GEBELIGIDE SAGLIKSIZ YAPAR BUNLAR TEBRIK EDIYORUM ALLAH tamamına erdırmeyı nasıp etsın ınsallah. anlat bakalım belırtıler varmıydı

amin teşekkür ederim çok saol içim rahatladı ama hakkını yemiyelim ii bi doktor onun sayesinde oldu :) belirti yoktu zaten adet düzensizliği olduğu için çokta umutlu yapmamıştım testi doktorum dediği adet tarihi tutmayınca yaptım testi ama şuan bel ağrım çok buda bi çok anne adayının yaşadığı bi durummuş darısı tüm olmayanların başına :):)

ya kızlar2 hafta önce doktora gittim adetin 16. günü..yıumurta boyutun küçük bu ay hamile olamassın dedi..her neyse sonra 2 gün süren akıntılı kanamam oldu..yani kanama değilde akıntı diyelim...ve şu an itibariyle adetim 2 gün gecikti..ki 1 gün şaşsmaz...hamile olma ihtimalim % kaçç:S

Merh arkadaşlar araniza yeni katildm
ben de ayni şúphe içerisindyim bu sabah kalktim test yaptim böyle belli belirsiz bi cizgi cikti sizce hamilemiyimdir ins òyledir cok istiyorum yardim ltfenn

Canım bence hamile olabilirsin bir kaç gün sonra tekrar dene bence .silik cigide olssa oluyo çünkü

Arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz yıktı varsınız kızlar sizi seviyorum ....sizinle beklemek harika

Canım tabiki sevin doktorlar hep öyle zaten .....hayırlı olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun senin minik....ve torpilimizin ilk göz nuru kızlar .senin bebiş bizede Uğur getirsin inşallah

Canım ya umarım hamilesindir umarım doktor yanılmıştır.hamile olma olasılığın yüksek

Kızlar nerelerdesiniz hemen batlarınızı yazın birlikte bekleyelim biri liste oluştursun bekleme listesi kim takip etmek ister benim 7-8haziran

keşke yanılsa....ama sanmıyorum..çünkü yumurta boyutum 14 mm ydi..galiba gebelik içinde 20 mm şart... ama of ya bilmiyorum işte

Canım ya 1gün geçmiş belkide kan testi yaptırsan iyi olurlarda sen bir idrar testi ya bugün bak sonuçta göre yarında olmazsan kan testi yaptır. Çünkü beklemek insanı çok yıpratıyor bunu çok iyi biliyorum.....güzel haberler bekliyor senden canım

benim bat tarihim 3 mayıs..ama esas kanamam 5 mayısıta oldu..3 ünde 4ünde pembemsi kanamaydı...ben 5 ini baz alıyourm..bu arada sen gebemisin??

Kızlar bu hepimizin bizim torpiğimiz olsun tüm hamilelik bekleyenlerin gönlünüzde yazın çizin listeleyin özgürce.kimsecikler yok bu bizim demesin sınırlamasın bizi.....umarım hepimiz hhamileyizdir

bnde bekliyorum daha deneme aşamasındayız daha 5 gün var adetime bekliyorum bakalım umarım olur olsun olmamlı artık cok istiyorummm hemde ikiz istiyorumm bennnn :)

bnde bekliyorum daha deneme aşamasındayız daha 5 gün var adetime bekliyorum bakalım umarım olur olsun olmamlı artık cok istiyorummm hemde ikiz istiyorumm bennnn :)

Canım benim ya umarım olur ve hemde ikiz olur inşallah bir kız bir erkek.rabbim gönlüne göre versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…