dün o testten sonra tekrar yaptım ve 2 çizgide bvelirgin şekildeydi kan testinide yaptırdım doktorum kesin gebelik var dedi fakat 2 gün sonra testi yenilememi istedi yarın tekrardan yaptırıcam ultrasonda keseyi görelim sonra seviniriz dedi ne yapacağımı bilmiyorum sevineyimmi üzüleyimmi bilemiyorum
SENIN DOKTORUNDA BI DEGISIK DOKTOR SEVIN CANIM SEVIN TEBRIK EDIYORUM DOKTORUN KAN DEGERIN HANI 2 KATI ARTICAK YA ARTMAZSA VS DIE SENI UMITLENDIRMEK ISTEMEMIS AMA BU SAGLIKLI SAGLIKSIZ FARKETMEZ TUM GEBELIKLERDE OLABILCEK BIR DURUM AMA BÖLE MORAL BOZMASI YANLIS SAGLIKLI GEBELIGIDE SAGLIKSIZ YAPAR BUNLAR TEBRIK EDIYORUM ALLAH tamamına erdırmeyı nasıp etsın ınsallah. anlat bakalım belırtıler varmıydı
dün o testten sonra tekrar yaptım ve 2 çizgide bvelirgin şekildeydi kan testinide yaptırdım doktorum kesin gebelik var dedi fakat 2 gün sonra testi yenilememi istedi yarın tekrardan yaptırıcam ultrasonda keseyi görelim sonra seviniriz dedi ne yapacağımı bilmiyorum sevineyimmi üzüleyimmi bilemiyorum
bnde hamile oldugumu dusunmek ıstıyorum kndımce belirtıler yasıyorum fılan Rabbım aratmaz insallah amin
Merh arkadaşlar araniza yeni katildm
ben de ayni şúphe içerisindyim bu sabah kalktim test yaptim böyle belli belirsiz bi cizgi cikti sizce hamilemiyimdir ins òyledir cok istiyorum yardim ltfenn
cnm bızım test yapmamız ıcın daha cok erken..ama sana bısı sorcmm..sen sımdı koyu cızgıyı gördükten sona kacgun bırlıkte oldun kocısınle..ya sımdı ben 8.ve 19 günler gordum ya o ıkı gun yapdık ama koyu cızgıden 24 yada 36 saat sona yumyum oluyomuss..yanı 21.gunde yaptıktabı ama o kadar ozenlı deıl yanı cok fazla yatakta kalamadım sonrasında:S:S bızde bu topikten devam edelimm..yepısyenıı topıgıı hamişlerle dolduralım ınsallah..
Canım bence hamile olabilirsin bir kaç gün sonra tekrar dene bence .silik cigide olssa oluyo çünkü
kızlar ben hala adet olmadım ama test negatif çıkıyor.düzenlidir benim adetlerim anlamadım ben bu durumu .bugün 4.gün
ya kızlar2 hafta önce doktora gittim adetin 16. günü..yıumurta boyutun küçük bu ay hamile olamassın dedi..her neyse sonra 2 gün süren akıntılı kanamam oldu..yani kanama değilde akıntı diyelim...ve şu an itibariyle adetim 2 gün gecikti..ki 1 gün şaşsmaz...hamile olma ihtimalim % kaçç:S
Canım ya umarım hamilesindir umarım doktor yanılmıştır.hamile olma olasılığın yüksek
keşke yanılsa....ama sanmıyorum..çünkü yumurta boyutum 14 mm ydi..galiba gebelik içinde 20 mm şart... ama of ya bilmiyorum işte
Canım ya 1gün geçmiş belkide kan testi yaptırsan iyi olurlarda sen bir idrar testi ya bugün bak sonuçta göre yarında olmazsan kan testi yaptır. Çünkü beklemek insanı çok yıpratıyor bunu çok iyi biliyorum.....güzel haberler bekliyor senden canım
bnde bekliyorum daha deneme aşamasındayız daha 5 gün var adetime bekliyorum bakalım umarım olur olsun olmamlı artık cok istiyorummm hemde ikiz istiyorumm bennnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?