teşekkür ederim canım. kendimi kaptırmak değil de sadece umutla bekliyorum. olmazsa tabi üzülücem isteyen herkes kadar. ama umut fakirin ekmeği işte naparsın:125:
korkma tek cizgi cıkıpta hamile olanlar cok canımmm testlerde yanılma payı cok yerleşme kanaması bnce o belirlencek bişey yok umarım vardır icinde ne hi varsa odur ama hicbi zman umtsuz ve karamsar olma sakın tatlımmm
Aslında esas problem ben adetin 16. günü doktora gittim..yumurtalarım yeteli boyutta değildi ..en büyüğü 14 mmydi..doktorda bu ay hamile kalmanız muhtemel değil dedi...acaba bnm şu an yaşadıklarım psikolojikmi o yüzdenmi adetim gecikti:S
Aslında esas problem ben adetin 16. günü doktora gittim..yumurtalarım yeteli boyutta değildi ..en büyüğü 14 mmydi..doktorda bu ay hamile kalmanız muhtemel değil dedi...acaba bnm şu an yaşadıklarım psikolojikmi o yüzdenmi adetim gecikti:S
arkadaşım belki daha geç olgunlaşmıştır bu ay yumurtaların. doktora gittiğinde daha büyümeye devam ediyodur belki. sen gönlünü ferah tut. adet gecikmen de mevsim geçişlerinde çok normal bence. benim 10 gün gecikmişti bi defasında.
tşk ederim kızlar ama ben test için perşembeyi bekliycem...o güne kadar adet oldum oldum olmadım yaptırcam ..bide sabah yapılıyormuş o test...ay bakalım bi..
tşk ederim kızlar ama ben test için perşembeyi bekliycem...o güne kadar adet oldum oldum olmadım yaptırcam ..bide sabah yapılıyormuş o test...ay bakalım bi..
normalde ayın kaçında olmanız lazım adeti ???? mayıs 31 çekti onuda hesab edin..
17sinde olmam lazım canım. prrogestan da kullanıyorum belki gecikme yapabilir
peki sen kanamanın başladığı günü söylüyorsun dimi...yoksa hani 1 ,2 günhafif pembemsi akıntı başta olur ya ordan mı hesap ediyorsun
beni de alın aranızaaa. durumum sanırım sizden biraz farklı ama. perşembe günü aşılama yaptırdım. doğru düzgün hiç belirtim yok ama ben hamile olduğumu düşünüyorum nedense. ilk aşılamam ama umutluyum ne bileyim.
Canım hoş geldin umarım herşey gönlünde olur ve hamile çıkarsın müjdeli haberlerini bekliyoruz.....bat ne zaman
amin teşekkür ederim çok saol içim rahatladı ama hakkını yemiyelim ii bi doktor onun sayesinde oldu :) belirti yoktu zaten adet düzensizliği olduğu için çokta umutlu yapmamıştım testi doktorum dediği adet tarihi tutmayınca yaptım testi ama şuan bel ağrım çok buda bi çok anne adayının yaşadığı bi durummuş darısı tüm olmayanların başına :):)
kızlar moralim çok bozukgecikmenin 5. günü bugün dayanamadım kan testi yaptırdım beta 1.44 çıktı ama hiç adet olacak gibi de değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?