hamile olduğunu düşünenler

teşekkür ederim canım. kendimi kaptırmak değil de sadece umutla bekliyorum. olmazsa tabi üzülücem isteyen herkes kadar. ama umut fakirin ekmeği işte naparsın:125:

tabiki öle o zman napıyoruz bekliyoruz umutla olmazza bu ay bidaha ki ay olur önemli olan olması ve sağlıklı bi şeklde dünyaya gelmesiiii

Aslında esas problem ben adetin 16. günü doktora gittim..yumurtalarım yeteli boyutta değildi ..en büyüğü 14 mmydi..doktorda bu ay hamile kalmanız muhtemel değil dedi...acaba bnm şu an yaşadıklarım psikolojikmi o yüzdenmi adetim gecikti:S

arkadaşım belki daha geç olgunlaşmıştır bu ay yumurtaların. doktora gittiğinde daha büyümeye devam ediyodur belki. sen gönlünü ferah tut. adet gecikmen de mevsim geçişlerinde çok normal bence. benim 10 gün gecikmişti bi defasında.

psikolojik olan cok benimkide belkki ole ama bu belirsizlik bizi yoran olmaması değil iste belirsizlikkk ama umutla bekliyoruzz :) olacak o bebek bizim göbişimize gelcek girecceeeekkk o kadar.... VERECEK OLAN ALLAH CANIMM İSTARSEN YUMURTAN MİNİCİK OLSUN ONUN İCİNE RABBİM KOYACAK CANI ÖLE OLACAKKKK RABBİM OLL DESİN YETER Kİ ÜZÜLMEEE

tşk ederim kızlar ama ben test için perşembeyi bekliycem...o güne kadar adet oldum oldum olmadım yaptırcam ..bide sabah yapılıyormuş o test...ay bakalım bi..

tşk ederim kızlar ama ben test için perşembeyi bekliycem...o güne kadar adet oldum oldum olmadım yaptırcam ..bide sabah yapılıyormuş o test...ay bakalım bi..

güzel haberlerle gelirsin inşallah arkadaşım. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Neyse arkadaşlar bn cıkyorum yarın görüşmek üzre sizi seviyorum iyi akşamlar calışmaya devam pes etmek karamsarlığa hic yer yokkkk :***

peki sen kanamanın başladığı günü söylüyorsun dimi...yoksa hani 1 ,2 günhafif pembemsi akıntı başta olur ya ordan mı hesap ediyorsun

bende öyle bir akıntı pek uzun süreli olmuyor arkadaşım. genelde sabah bi lekelenme öğleye doğru da bildiğin kanama oluyor.

Canım hoş geldin umarım herşey gönlünde olur ve hamile çıkarsın müjdeli haberlerini bekliyoruz.....bat ne zaman

1----boncuk-------------------8 Haziran
2----sevilayemre--------------9 Haziran
3----oykum35-----------------8,9 Haziran
4----ıng-ıng--------------------3 Haziran
5----sue1-----------------------17 haziran

Son düzenleme:

Cnm benimde yumurtlamam geceli 6-7gun oldu..ama giguslerim cok aciyi agriyo batmalar var kasiklarimda... bu dollenme belirtisi olabilirmi sendede olmusmuydu belimdede agrm var ozellikle biraz ayakta kaldigimda oluyo

Kizlar benide ekleyinn listeye 15 haxiran batim...yumurtlamam geceli alti gun ildu memislerimm cok aciyo dokunulmuyo...kasklarim da batmalar var...belim agriyo ozellikle biraz ayakta kalinca..ya cok erkennn biliyorumm ama..bunlar belirti olabilirmi...hepp adetime iki uc gun kala baslardi goguslerim acimaya..simdi nerdeyse birbucuk hafta var..ya kizlar bide bugun temizlik yaptim malum bolgeye agdayla...bi zarari olmaz demi...

Son düzenleme:
kıslar ben de hamile olduğumu düşünüyorum bugün günüm geçti sabah kan verdim sağlık ocağında sonucu yarın belli olacakmış ama dayanamadım idrar testi yaptım ve ilk açlık idrarımdı çift çizgi çıktı ama ben yine de emin değilim...

bir düşük yaptım korkuyorum....ilkinde göğüslerim çok ağrıyordu şimdi hamur gibi hiç tık yok sadece kasıklarım ağrıdı adet olacam derken olmadım kasık ağrım da geçti ya offf hamile miyim acaba?? hemen hamilelik takvimi ekledim ama maksat hevesim kalmasın:)

kızlar moralim çok bozukgecikmenin 5. günü bugün dayanamadım kan testi yaptırdım beta 1.44 çıktı ama hiç adet olacak gibi de değilim

kızlar moralim çok bozukgecikmenin 5. günü bugün dayanamadım kan testi yaptırdım beta 1.44 çıktı ama hiç adet olacak gibi de değilim

canım bozma moralini ama başka bir problem var mıydı hormonel? ben de kan tahlilimin sonucunu yarın alacam...

idrar tahlili yaptın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…