Kızlar ben şey sorucam..adetin ilk günü hafif pembemsi akıntım vardı ve çok azdı.....esas kanamam ayın 5indeydi..şimdi kanamanın başladığı tarihimi baz alıcam..yoksa ilk kırmızı rengi gördüğüm anmı?
saolun gercekten bakalım ben size haber veririm ayın 8 ini bekliyruz inş olur inş hepimiz hemileyizdir allahım hayırlı evlat wersin sağlıklı eli ayağı yüzü gözü düzgün başka bişey istemem
biz son bir aydır deniyoruz ve benim adetime 10 gün varken kahverengi akıntım oldu ve 3 gün sürdü normale döndü araştırdım yerleşme kanaması olabilir yazıyodu test yaptım negatif cıktı kanda belli olur dediler bnde kan testi yaptırmadım günümü bekliyorum bakalım hasta olursam demekki bebiş ykkkk
biz son bir aydır deniyoruz ve benim adetime 10 gün varken kahverengi akıntım oldu ve 3 gün sürdü normale döndü araştırdım yerleşme kanaması olabilir yazıyodu test yaptım negatif cıktı kanda belli olur dediler bnde kan testi yaptırmadım günümü bekliyorum bakalım hasta olursam demekki bebiş ykkkk
Ya benden kahverengi akıntı gelmedi..tam tersi kanlı akıntı geldii adetime 1 hafta kala...
Ya benden kahverengi akıntı gelmedi..tam tersi kanlı akıntı geldii adetime 1 hafta kala...
canım bana da aynı şey oldu.dün akşam kanama oldu.ama bı defa.benımde adetıme 17 gun var.20 hazıran benı de yazın lısteye.
canım bana da aynı şey oldu.dün akşam kanama oldu.ama bı defa.benımde adetıme 17 gun var.20 hazıran benı de yazın lısteye.
şimdi kılcal şeklindeyse ve sonradan normal beyaz akntıya döndüyse oda yerleşem kanaması olabiliyo diye yazıyodu bende başka belirti yok buda kötü başkalrı mide bulantı falan diyo bizde hic bişey yok bide burda bi ebe var yumurtlama kanamsıdır dedi morelim bozuldu herşey 8 hazirana bağlı
Cnm inan seni anlıyorum..ama benim aynen dediğin gibiydi ince kırmızı akıntı...ama ilk etapta kırmızı akıntıydı parça gibi hatta...sonra akıtı gibi sürdü...bilmiyorumki ne normalde 2 gün önce adet olmam lazımdı olmadım....bilmiyorum napcam...
daha ne istiyosun işte 2 gün gecmiş daha önce böyle olmadıysan hemen yarın test yap bak merak ettim şimdi ben dua ediyorum olsun diye tm 8 inde olursam hayalim suya düşerrrr ne güzel 2 gün gecmişşş :)
beni de alın aranızaaa. durumum sanırım sizden biraz farklı ama. perşembe günü aşılama yaptırdım. doğru düzgün hiç belirtim yok ama ben hamile olduğumu düşünüyorum nedense. ilk aşılamam ama umutluyum ne bileyim.
inş olur aşılaman tutar kadınlar hislerinde yanılmaz ama yine kendini kaptırım umutsuzluğa kapılma olur mu canım hoş geldin armıza :)
Işte tek çizgiyle yüzleşmekten korkuyorum sorun orda..ya bide bak ne diycem ben 3 mayısta pembe akıntım başladı ama esas adetim 5inde yani kanamam şimdi ben hangi günü adet günü diye belirliyim...eğer ayın 3 üyse 4 gün geçti adetim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?