hamile olduğunu düşünenler

Kızlar ben şey sorucam..adetin ilk günü hafif pembemsi akıntım vardı ve çok azdı.....esas kanamam ayın 5indeydi..şimdi kanamanın başladığı tarihimi baz alıcam..yoksa ilk kırmızı rengi gördüğüm anmı?

1----boncuk-------------------8 Haziran
2----sevilayemre--------------9 Haziran
3----oykum35-----------------8,9 Haziran
4----ıng-ıng--------------------3 Haziran

Son düzenleme:

Ya aslında bende bunu çok merak ediyorum kızlar kesin bilen varsa cevap verin lütfen

saolun gercekten bakalım ben size haber veririm ayın 8 ini bekliyruz inş olur inş hepimiz hemileyizdir allahım hayırlı evlat wersin sağlıklı eli ayağı yüzü gözü düzgün başka bişey istemem

saolun gercekten bakalım ben size haber veririm ayın 8 ini bekliyruz inş olur inş hepimiz hemileyizdir allahım hayırlı evlat wersin sağlıklı eli ayağı yüzü gözü düzgün başka bişey istemem

İnşaallah canım ya...hepimiz hakkında hayırlı olan olsun

biz son bir aydır deniyoruz ve benim adetime 10 gün varken kahverengi akıntım oldu ve 3 gün sürdü normale döndü araştırdım yerleşme kanaması olabilir yazıyodu test yaptım negatif cıktı kanda belli olur dediler bnde kan testi yaptırmadım günümü bekliyorum bakalım hasta olursam demekki bebiş ykkkk

Ya umarım yerleşme kanamasıdır...... İnşaallh ya bak en azından içinde bir umut var ...bende o da yok ya

Ya benden kahverengi akıntı gelmedi..tam tersi kanlı akıntı geldii adetime 1 hafta kala...

canım bana da aynı şey oldu.dün akşam kanama oldu.ama bı defa.benımde adetıme 17 gun var.20 hazıran benı de yazın lısteye.

Ya benden kahverengi akıntı gelmedi..tam tersi kanlı akıntı geldii adetime 1 hafta kala...

şimdi kılcal şeklindeyse ve sonradan normal beyaz akntıya döndüyse oda yerleşem kanaması olabiliyo diye yazıyodu bende başka belirti yok buda kötü başkalrı mide bulantı falan diyo bizde hic bişey yok bide burda bi ebe var yumurtlama kanamsıdır dedi morelim bozuldu herşey 8 hazirana bağlı

Canım ya umarım seninkide yerleşme kanamasıdır arkadaşlar pembemsi oluyo diyo ama kısa sürüyormuş sen ne zaman test yaptın ...yapmadıysanız yap bence bugün ayın 3çünkü çıkması lazım

canım bana da aynı şey oldu.dün akşam kanama oldu.ama bı defa.benımde adetıme 17 gun var.20 hazıran benı de yazın lısteye.

bende daha önce hic böle olmamıştı bn yüzden biraz sevindim ama işte başaka belirti yok göğüslerimde büyüme var başka acıma falan yyok bak arştı canım sen bi yerleşme kanaması diyolar bi yumurtlama kanaması diyolar ne olduğunuda şaşırtıyolr insana hevesimiz kursağımızda kalıyo

Cnm inan seni anlıyorum..ama benim aynen dediğin gibiydi ince kırmızı akıntı...ama ilk etapta kırmızı akıntıydı parça gibi hatta...sonra akıtı gibi sürdü...bilmiyorumki ne normalde 2 gün önce adet olmam lazımdı olmadım....bilmiyorum napcam...

Son düzenleme:

daha ne istiyosun işte 2 gün gecmiş daha önce böyle olmadıysan hemen yarın test yap bak merak ettim şimdi ben dua ediyorum olsun diye tm 8 inde olursam hayalim suya düşerrrr ne güzel 2 gün gecmişşş :)

beni de alın aranızaaa. durumum sanırım sizden biraz farklı ama. perşembe günü aşılama yaptırdım. doğru düzgün hiç belirtim yok ama ben hamile olduğumu düşünüyorum nedense. ilk aşılamam ama umutluyum ne bileyim.

Işte tek çizgiyle yüzleşmekten korkuyorum sorun orda..ya bide bak ne diycem ben 3 mayısta pembe akıntım başladı ama esas adetim 5inde yani kanamam şimdi ben hangi günü adet günü diye belirliyim...eğer ayın 3 üyse 4 gün geçti adetim..

daha ne istiyosun işte 2 gün gecmiş daha önce böyle olmadıysan hemen yarın test yap bak merak ettim şimdi ben dua ediyorum olsun diye tm 8 inde olursam hayalim suya düşerrrr ne güzel 2 gün gecmişşş :)

inş olur aşılaman tutar kadınlar hislerinde yanılmaz ama yine kendini kaptırım umutsuzluğa kapılma olur mu canım hoş geldin armıza :)

inş olur aşılaman tutar kadınlar hislerinde yanılmaz ama yine kendini kaptırım umutsuzluğa kapılma olur mu canım hoş geldin armıza :)

teşekkür ederim canım. kendimi kaptırmak değil de sadece umutla bekliyorum. olmazsa tabi üzülücem isteyen herkes kadar. ama umut fakirin ekmeği işte naparsın:125:

korkma tek cizgi cıkıpta hamile olanlar cok canımmm testlerde yanılma payı cok yerleşme kanaması bnce o belirlencek bişey yok umarım vardır icinde ne hi varsa odur ama hicbi zman umtsuz ve karamsar olma sakın tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…