hamile olduğunu düşünenler

hyrdr yurt dısındamı yasıosun?? bn 25gunluk ızne ayrılcam ınsallah ıyıgelıcek uzaklasmak

Kizlar güzel kizlar :) ya kac gündür afedersiniz tuvalete tam anlamiyla cikamiorum kabiz oldum sey ilac aldm etki etmedi zeytinyahi kayisi yine fayda vermedi acaba hamilemiyim bazilari kabiz oluyomus da.. adet tarihime daa 11 gun var ayyy biktm negatiflerden (

Bilmem ki bünyeden bünye ye değişir ben Hamileyim ama kabizlik yasamadım henüz

Hem daha 11 gun varsa bu aralar yumurtlama gunlerindir bence bu ara iyi değerlendir bos gecirme

Bilmem ki bünyeden bünye ye değişir ben Hamileyim ama kabizlik yasamadım henüz

Hem daha 11 gun varsa bu aralar yumurtlama gunlerindir bence bu ara iyi değerlendir bos gecirme

Canm maalesef esimle aram yok... O yuzden iliski olmaz.. hersey hayirlisi cocuk cok istiom ama bu adamla da yola cikilmaz.... :'( en fazla bi kav yil daa yasarim sonra ölürm biter acilarm ya sabir RAHMAN (C.C)...

mrb benim adetim her ay 2 önce gelir ama bu a rahim filimi çekildim ondanmıdır bilmem 3 gün geçiktim,eczaneden tes alıp yaptım silik ötesi bir çizgi gördüm ve hemen hastaneye koşup bthcg yaptırdım ve sonuç olarak 0,3 negatifi gördüm ama fena göüslerim agrıyor kaşınıyor bel kasıklarda ara ara batma oluyor ateşim yumurtlama günümden bu yana 37,1 den aşagı düşmedi bana yardımcı olurmusunuz lütfen bthcg degeri adet gününden 3 gün sonra düşük cıkıp daha sonra pozitfi gören varmı

Merh arkadaşlar araniza yeni katildm
ben de ayni şúphe içerisindyim bu sabah kalktim test yaptim böyle belli belirsiz bi cizgi cikti sizce hamilemiyimdir ins òyledir cok istiyorum yardim ltfenn
Benimde 10 gun gecti gunum aksam test yaptim T bolumnde beyaz bi cizgi vardi sizce bunedir

Ben telefondan giriyorum,cok zor,cvp yazildigini goruyorum ama ne yazildigini sonradan goruyorum

Merhaba kizlar. ben 4 aylik evliyim bu ay hamilelik icin ilk denememizdi. ve dun adet olmam gerekiyordu olmadim. bugun sabah test yaptim ikinci cizgi acik pembe cikti. simdi hamile miyim degil miyim bilmiyorum

Merhaba kizlar. ben 4 aylik evliyim bu ay hamilelik icin ilk denememizdi. ve dun adet olmam gerekiyordu olmadim. bugun sabah test yaptim ikinci cizgi acik pembe cikti. simdi hamile miyim degil miyim bilmiyorum

Bence hamilesin canım tebrikler adetinin ilk günleri oldugu için silik çıkmıs 2 gün sonra yapsan tam belirgin çıkar yarın kan testi yaptır emin olmak için aramıza hoşgeldinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…