canım benimde bata 3 kala 29.91 değer... bugün idrar testi yaptım bata iki gün kala koyu renk ikinci çizgi çıktı demekki değer yükselmiş :))) bebeğimmm annesiyle....
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
aramızda cok fark yok aynı dönemleri beklıyecez demekkı :)
Canlar ben iyiyim siz nasılsınız bu ay ben ateş ölçtüm iki gün önce silik ikinci çizgiyi gördüm bata 3 gün var bekliyorum işte bakalım nasıl olcak....
sende benım gıbısın demekkı bende dıyarbakır da yaşıyordum 1 yıldır tayınımız çıktı kıbrıs a geldık şimdi tekrar bır yere alış gelır gelmez hamile kalmışım onun stresı alışma evresı fln filan allah yardımcımızz olsun
sende benım gıbısın demekkı bende dıyarbakır da yaşıyordum 1 yıldır tayınımız çıktı kıbrıs a geldık şimdi tekrar bır yere alış gelır gelmez hamile kalmışım onun stresı alışma evresı fln filan allah yardımcımızz olsun
Canım çok sevindim hayırlı olsun gözün aydın Allahım tamamına erdirsin benimde 22 hafta oldu zaman nasıl gecti anlamadım umarım hamileliğin çok güzel geçer
Saol Ayşem maaşallah büyümüşsünüz... O kadar çok ağrım çarık sanki adet olacak gibiyim( bugün doktor randevum akşamüstü 3 de bakalım inşallah hayırlı haberlerle dönerim dualarınızı eksik etmeyin...
ay ewet ya bzde sırnaktan geldik rizeye tam tersı olsa stres olursunda guzrl sehıre gldk ıste degısıklik fln hamilelik hormınları vs kafayı yıcem hamileligimi yasayamıorum walaa
canım çok saol.. evet birlikte beklicez sanırım cuma doktor randevum var bakalım ...
canım ben bu ay ateş ölçtüm adetin 17. Günü yumurtladım... Biraz geç göreceğiz bizim sıpayı yani :) dün göremedik... Doktor herşey güzel dedi bayramdan sonraki kontrolde göreceğiz inşallah... Sizin herşey yolundadır inşallah sen keseyi görmüşsün :) maşallah.. Senin batın neydi canımbenımde dun du canım randevum çok şükür hersey yolunda yolk kesemizide görduk sende durumlar nasıl gıttın mı dr a
fıstıklarım napıosunuzz hamıle old. dusunenler dgl artık hamıleyız topıgı oldu burası
canım ben bu ay ateş ölçtüm adetin 17. Günü yumurtladım... Biraz geç göreceğiz bizim sıpayı yani :) dün göremedik... Doktor herşey güzel dedi bayramdan sonraki kontrolde göreceğiz inşallah... Sizin herşey yolundadır inşallah sen keseyi görmüşsün :) maşallah.. Senin batın neydi canım
Evet artık Hamis olduk cogumuz :)) vakit geçirmeye çalışıyoruz netten birseyler okuyorum oyle sen neler yapiyorsun
bnde yenı ewe yenı sehıre bebegıme alısmaya cslısıorum ızıne ayrılcaz sewdıklerımı gorucem dıe sewınıorumm
Maşallah canım.. Allah tamamına erdirsin inşallah :) benim bat ekim11 :) benim minik seninkinden küçük :) inşallah bayramdan sonra bende keseyi görürüm içim rahatlar...Evet canım cok sukur gördük hepsini bi bebis kaldı yolk kesesi zaten bebegin canlı ve saglikli bi gebelik oldugunu gösterirmiş :)) bat 31 ağs benim ama ultrasonda dun 6 hafta 1 günlük cikti
Maşallah canım.. Allah tamamına erdirsin inşallah :) benim bat ekim11 :) benim minik seninkinden küçük :) inşallah bayramdan sonra bende keseyi görürüm içim rahatlar...
Kizlar slm.
Cuma gunu Bhcg 94.86 bugun de 251.19 cikti. Offf cok korkuyorum,aksilik olursa diye. Keseyi sizce ne zaman gorurum.Sansima da bayram denk geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?