hamile olduğunu düşünenler

Canlar ben iyiyim siz nasılsınız bu ay ben ateş ölçtüm iki gün önce silik ikinci çizgiyi gördüm bata 3 gün var bekliyorum işte bakalım nasıl olcak....

Canım çok sevindim hayırlı olsun gözün aydın Allahım tamamına erdirsin benimde 22 hafta oldu zaman nasıl gecti anlamadım umarım hamileliğin çok güzel geçer

ay ewet ya bzde sırnaktan geldik rizeye tam tersı olsa stres olursunda guzrl sehıre gldk ıste degısıklik fln hamilelik hormınları vs kafayı yıcem hamileligimi yasayamıorum walaa

ay ewet ya bzde sırnaktan geldik rizeye tam tersı olsa stres olursunda guzrl sehıre gldk ıste degısıklik fln hamilelik hormınları vs kafayı yıcem hamileligimi yasayamıorum walaa

Canım çok sevindim hayırlı olsun gözün aydın Allahım tamamına erdirsin benimde 22 hafta oldu zaman nasıl gecti anlamadım umarım hamileliğin çok güzel geçer

Saol Ayşem maaşallah büyümüşsünüz... O kadar çok ağrım çarık sanki adet olacak gibiyim ( bugün doktor randevum akşamüstü 3 de bakalım inşallah hayırlı haberlerle dönerim dualarınızı eksik etmeyin...

Evet canım büyüdük büyüdükçe oğluşum kıpır kıpır ediyor Allahım sanada tatdırsın o duyguyu onun kıpırtılarını hissedınce daha bi başka oluyor o zaman daha çok anlıyorsun içinde can oldugunu tekrar tebrik ederim canım gelişmeleri yaz mutlaka

fıstıklarım napıosunuzz hamıle old. dusunenler dgl artık hamıleyız topıgı oldu burası

benımde dun du canım randevum çok şükür hersey yolunda yolk kesemizide görduk sende durumlar nasıl gıttın mı dr a
canım ben bu ay ateş ölçtüm adetin 17. Günü yumurtladım... Biraz geç göreceğiz bizim sıpayı yani :) dün göremedik... Doktor herşey güzel dedi bayramdan sonraki kontrolde göreceğiz inşallah... Sizin herşey yolundadır inşallah sen keseyi görmüşsün :) maşallah.. Senin batın neydi canım

Evet canım cok sukur gördük hepsini bi bebis kaldı yolk kesesi zaten bebegin canlı ve saglikli bi gebelik oldugunu gösterirmiş :)) bat 31 ağs benim ama ultrasonda dun 6 hafta 1 günlük cikti

Evet canım cok sukur gördük hepsini bi bebis kaldı yolk kesesi zaten bebegin canlı ve saglikli bi gebelik oldugunu gösterirmiş :)) bat 31 ağs benim ama ultrasonda dun 6 hafta 1 günlük cikti
Maşallah canım.. Allah tamamına erdirsin inşallah :) benim bat ekim11 :) benim minik seninkinden küçük :) inşallah bayramdan sonra bende keseyi görürüm içim rahatlar...

Kizlar slm.
Cuma gunu Bhcg 94.86 bugun de 251.19 cikti. Offf cok korkuyorum,aksilik olursa diye. Keseyi sizce ne zaman gorurum.Sansima da bayram denk geldi

Maşallah canım.. Allah tamamına erdirsin inşallah :) benim bat ekim11 :) benim minik seninkinden küçük :) inşallah bayramdan sonra bende keseyi görürüm içim rahatlar...

Baya varmış aramızda :)) ins görürsün canım aklına kotu kotu seyler getirme sakın hayirlisiyla görürsün bayramdan sonra

Kizlar slm.
Cuma gunu Bhcg 94.86 bugun de 251.19 cikti. Offf cok korkuyorum,aksilik olursa diye. Keseyi sizce ne zaman gorurum.Sansima da bayram denk geldi

Daha cok yeni bir gebelik canım bayramdan sonra buyuk ihtimalle görürsün eğer karından ultrasonla goremeZse korkma vajinalults iste orada kesin gozukuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…