hamile olduğunu düşünenler

Banada yardimci olursaniz sevinirim belki bi fikriniz vardir....

Temmuzda clomen kullandim fakat ise yaramadi,
Agustos ayinda 6 günde toplam 15 yumurta olusmusdu ama hamile kalamadim.

Eylülde 7-9 gün cok sidetli yumurtlama sancisi cektim.
Fakat 11 gün dr gittigimde bana bu ay yumurta görünmüyor dedi, yumurtlamamissin, dedim sanmam hiss ettim ve test yaptim 1-2 gün sonra yaptigimdan ikinci cizgi silinikdi dedim.
Bilmem dedi ben birsey görmüyorum dedi.

Neyse moralim cok bozuldu tabii, neden yumurtlamadim ne oluyor gene vs diye.....

Ama 2-3 gündür felaket bir gögüs agrisi bir sistiler , kasik sancisi tam hamilelik belirtileri.

Ama normalde adetime daha 2 hafta var bu kadar erken hissedilirmi ?

Bilgilerinizi fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum

arkadaşlar evde gebelik testi yoktu oculasyon testi vard acaba gebelik varsa ovulasyon testi de pozitif mi olur yumurta var sonuçta ben yaptım negatif ovulasyon testi yarına kadar sabredemiyorum lütfen bilgisi olan varsa söylesin.....

mozıjıku tebrıkederım canımm Rabbım dewamonı getırsın ins. nerelerdesnz kızlar anlatın bklm hepınızı cok ozledım

Selam arkadaslar araniza yeni katildim bu at ilk denemem zaman gecmiyo kasiklar agriyo acabami diyorum

Canlar ben iyiyim siz nasılsınız bu ay ben ateş ölçtüm iki gün önce silik ikinci çizgiyi gördüm bata 3 gün var bekliyorum işte bakalım nasıl olcak....

canım sılık çizgi varsa kesınlıkle hamilesin bende bat a 3 gun kala yaptım çook silik 2. cızgı çıktı bat gunu yaptım daha koyu çizgi çıktı 3 gun gectı test yaptırdım 856.1 çıktı dunde kesemizi görduk cuma da kalp atışlarını duyacaz inş

Selam arkadaslar araniza yeni katildim bu at ilk denemem zaman gecmiyo kasiklar agriyo acabami diyorum

senı çook ıyı anlıyorum 2 ay yaşadım bunları ama çok sukur şimdi hamileyım şimdi benım en belirgın özelliğim göguslerımın agrısıydı kasıklarda batmalar adete yakın oldu bende 2 gun kala hafıf ama tam adet gunu fazlalaştı

amiinnn canım inş ne kadar stresli bir dönem ya hamile kalmakla yetmıyo sen nasılsın nasıl gecıyor hamişlik

hamılelıkte streslı olablyr snrasıda ıns. en kolay sekılde kucagımıza alırızz . streslı gecıyor neden hatırlarsın yenı ev yenı sehır alısma ewresı vs streslı olunca panık endıse dusuyor aklınaa hyrlsıı

canım benimde bata 3 kala 29.91 değer... bugün idrar testi yaptım bata iki gün kala koyu renk ikinci çizgi çıktı demekki değer yükselmiş :))) bebeğimmm annesiyle....
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

sende benım gıbısın demekkı bende dıyarbakır da yaşıyordum 1 yıldır tayınımız çıktı kıbrıs a geldık şimdi tekrar bır yere alış gelır gelmez hamile kalmışım onun stresı alışma evresı fln filan allah yardımcımızz olsun

aaaa canım çoookkk sevındım ınş saglıkla kucagına alırsınnn harıka bı haber bu ya kesınlıkle hergun degerler yukselıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…