Doğuma Hazırlık Hamile olduğunu ilk öğrendiğinizde face.te nasıl bir cümleyle herkeze duyurursunuz..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben hamile değilim ama inş kalırsam BİR BEDENDE İKİ KALP yazmayı düşünüyorum.Yazmak içinde sabırsızlanıyorum

şahsen ben herhangi bir şey yazmazdım yazmadımda.Sanırım nazardan korktuğum için.
allah isteyen herkese nasip etsin...

Benim doğuma 2 hafta kaldı belki daha az, hala face de duyurmadım. İlk üç ay tüm gebelikler risklidir o yüzden bu düşünce ile nazar da korkusuyla ben de yayınlamadım hatta ilk üç ay çok yakınlarım hariç kimseye söylememiştim. Siz bilirsiniz ama bence dikkat edin.

Allah çocuğunuzu size sağlıklı şekilde kavuşturur inş.

bende nazara inanırım ama face.te kıskanıpta nazar deydircek kimse yok.çok az arkadaşım var.ama tabi genede dikkatli olmak lazım..

ben 5.haftamda profil resmime baby loaging please wait logolu resim koydum cinsiyeti öğrenince leylek ağzında bebek resmi alttada it is a girl yazıyor nazar falanda değmedi çokkkk şükür allahın izniyle iyi düşün iyi olsun tadını çıkar... .

ben facede duyurmadım ve duyurmayıda hiç düşünmüyorum doğumdan sonra bebişimi kucağıma alınca foto koyarım inşallah.hata ben aileler dışında kimseyede söylemedim karnım büyüdükçe soranlar oldukça söyledim zaten kendini belli ediyoo:)

bebeklerimiz önce ALLAH'a sonra bize emanet ben ilk öğrendiğimde 3 haftalıkken duyurdum hemde o heycan ve sevinçle bizimki beklenmeyen bi hamilelik olduğu için bende DAVETSİZ MİSAFİRİMİZ YOLA ÇIKMIŞ BİZE GELİYOMUŞ YAZDIM

Ben ultrason fotografini koydum.en yakinlarim ekli oldugu icin bi sakinca gormedim.karidese benzedigi icin altina minik karidesim yazdim o yuzden kimse ne fotografi oldugunu anlamaditek tek anlatmak zorunda kaldm

"4+5" Yazmıştım Sadece Anlayanlar Tebrik Ettiler Anlamayanlar "Bu Ne Be?" Yazdılar Ehehehe

"içime bi melek saklanmış... beş haftadır benimle:)))" yazmıstımm.... cınsıyetını ögrendıgımdede "kalbimde iki erkek" yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…