Doğuma Hazırlık Hamile olduğunu ilk öğrendiğinizde face.te nasıl bir cümleyle herkeze duyurursunuz..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben yazmadım yazmış olsaydım bir sen bir ben birde bebek yazardım galiba

Gayette güzel keyfini çıkardım yazdım tebrikleri aldım nazar değermiş falanmış o Allah ın bileceği iş iki tane çöp gözlünün değil:)
benim yazımda şuydu : "Artık gözlerim, ellerim-ayaklarım, aklım ve yüreğim tüm âzâlarım,hayallerim, tüm vakit ve hayata dâir hesaplarım bana ait değil..."
ve herkes bayıldı

Bence face'de mace'de paylaşılmamalı böyle şeyler. Karnınız çıktığında koydugunuz fotograflardan anlaşılır zaten zaman içerisinde. Yakın çevrenize de zaten kendiniz söyleyeceginize göre bence yersiz.

İlk öğrendiğimde
" ben de artık fasulyeliler familyasındayım" yazmıştım,tabiki anlayan tebrik etmişti

sonra ikiz olduğu belli olunca da
"iki değil üç canlıymışım " yazmıştım :)

2 aylık hamileyim ama daha facede yazmadım yazarsamda;
kilo almak hiç bukadar zevkli olmayacak olurdu

ben artık 2 kalbim var yazmıştım....nazar değecek korkum olmadı aksine beni sevenler çok sevindi hep dua ettiler 3.ayımdayım yer gök dua....allah sığınıyorum hep ve dua ediyorum bebeğimi koru diye..üstelik bebeğim tüp bebek ona rağmen gizleme ihityacı duymuyorum

insanların içini anlamak mümkün değil ne kadar yakınınız olsalar bile, bende nazardan ve kötü enerjiden çekindiğim için çok zor sabrederek 16. haftamda bekliyoruz demiştim hamile bi profil resmi ile

Nazar değidirecek arkadaşlarım ve dostlarım olduğunu sanmadığım için ' Benim küçük sevgilim ' yazmıştım ..
Rabbim evlatlarımızı korusun , onları sağlıcakla bize bağışlasın inşallah ..

şahsen ben herhangi bir şey yazmazdım yazmadımda.Sanırım nazardan korktuğum için.
allah isteyen herkese nasip etsin...

arkadaşlarıma aynen katılıyorum.heralde bebeğim dünyaya gelinceye kadar face te paylaşmazdım.Allah korusun bi olumsuzlukla karşılaşıldığında bu kez işi gücü bırakıp millete derdini anlatmka zorunda kalıyosun.

ben kalp atışını duyduğum gün '' bu gün günlerden ŞAHANE '' yazmıştım
millet çatladı meraktan bu ne demek diye , çok yakın arkadaşlarıma mesaj atmak zorunda kaldım
riskli gebelik olduğu için açık açık yazamadım

ay bu ne güzel bi konu.. ben ilk kalp atışlarna şahit olduğumda 'tık tık, tık tık' yazmştım duyurmak değildi niyetim ama inanılması güç bi şekilde hemen anlamışlardı hayrlı olsun filan lste uzadı gittiii :))) çok keyfli bi şey ama nedense bi kaç gün sora sildim..

ben de ilk öğrendiğimde söylemedim fakat kalp atışını ilk duyduğum da 'sankim bugün içimde pıt pıt atan bir ses duydum' yazdım tedaviyle olduğu için herkes çok sevindi :) allahım herkese nasip etsin inşallah...

arkadasım cınsıyetnı ogrendıgınde pembeler hazırlansın yazmıstı cok hostu

Nazar kötü gözle bakanlardan gelmez sadece arkadaşlar...ben oğluma kötü gözle bakarmıyım hiç ama bi kaç kere denk geldi ne zaman çok sevsem içli içli baksam oğlumun başına bişey gelir mutlaka...

Bende nazardan çok korkarım ama oğlumda duyurmuştum bende.. Böyle güzel bir günde böyle mutlu bi haber... Herşey gönlüme göre elhamdulillah yazmıştım... Böylelikle hem bebeği hem cinsiyetini herkes anlamıştı.... Cinsiyeti şöyle anlaşılmıtı o gün peygamberimizinde doğum günü olarak tahmn edilen gündü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…