- 13 Mart 2016
- 360
- 115
- 103
- 35
- Konu Sahibi burcuburak1907
-
Teşekkür ederim canım benim inan benimde burda aklımda olan hatırladığım 2 3 kişiden biri sensin sende durumlar nasılSeni takip ediyorum seni tanimiyorum ama senin bu hamileliğin mutluluğun benide çok mutlu inş sağlıcakla alırsın kucağına. Şimdi diğer sitrestlere kapildin çok sevindim senin adina
Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun canım ama inan senin için dua edicem yazarken bile dua ediyorum bi yandan inanki inşallah en yakın zamanda alırız güzel haberlerini kaç yaşındasın sen ve ne kadar zamandır evlisinBen bu ayı bekleyecem bi daha artık beklemeyecem eşimle is nedeniyle ayrıyiz ben annemden kalıyorum o yüzden bu ay Son şansım benim izne geldiğinde artık diğer beklemelerim
Ben 4+2 deyim 26 sında çağırdı doktorum o yüzden kesin bilgim yok ama tekrar doktoruna sordun mu kanamanın devam ettiğini5 haftalik hamileyim ama 2 gündür ara ara kanamam oluyo sıkıntı mi bu doktora gittim ilaç verdi ama durmadı kanamam ağrılı falan da değil sadece az az kanama oluyo sıkıntı mi acaba ?
Hayır bugün gidicem yine inşallah dururBen 4+2 deyim 26 sında çağırdı doktorum o yüzden kesin bilgim yok ama tekrar doktoruna sordun mu kanamanın devam ettiğini
5 haftalik hamileyim ama 2 gündür ara ara kanamam oluyo sıkıntı mi bu doktora gittim ilaç verdi ama durmadı kanamam ağrılı falan da değil sadece az az kanama oluyo sıkıntı mi acaba ?
Evet onu verdi kullanıyorum şimdi gidicem doktora sonuçları almaya soylicem yine ama inşallah durur artık çok kötü bi şey ya o kadar sabırsızlıkla bekliyosun sonunda bi ihtimale kalıyosun çok kötü bu çokprogestan mı verdi dr. bence tekrar dr. gitmelisin en azından telefon edip konusmalısın doktorunla belki gel falan der.
Evet onu verdi kullanıyorum şimdi gidicem doktora sonuçları almaya soylicem yine ama inşallah durur artık çok kötü bi şey ya o kadar sabırsızlıkla bekliyosun sonunda bi ihtimale kalıyosun çok kötü bu çok
İdrar yolunda enfeksiyon varmış ondan kanama oluyomus ne olacak şimdiiçini ferah tut Allahın izniylee bişey olmaz ama tedbirli olmakta fayda var. Sen hiç stres yapma Hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşAllah sağlıkla mutlulukla...
ya kızlar benim 4 hafta sanıyorum daha doktor kontrolüne başlamadım ne zaman başlasam bilmiyorum birde ağrım oluyo sık sık normalmi bazen regl ağrıısı gibi bazen kasılma gibi? çok tedirginim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?