- 17 Mart 2009
- 502
- 360
- 103
- Konu Sahibi burcuburak1907
-
İdrar yolunda enfeksiyon varmış ondan kanama oluyomus ne olacak şimdi
Herşey Güzel bebekte 5 haftalik zaten ama idrar yolunda enfeksiyon var 10 25 gün sonra tekrar bu testi yaptir bakalım ne olacak dedi. Bu kanama bebeğe zarar verir mi ??boll su içç Allahın izniyle gecer ne dedi dr.
Herşey Güzel bebekte 5 haftalik zaten ama idrar yolunda enfeksiyon var 10 25 gün sonra tekrar bu testi yaptir bakalım ne olacak dedi. Bu kanama bebeğe zarar verir mi ??
Aynen doğru bakalım ya değerim yüksek bence şu an bilmiyorum yada siz hamile misinizverseydi söylerdi bence üzme kendini ilaçlarını iç bebişte Allaha emanet Allahın hiçç izniyle bişey olmaz.
Aynen doğru bakalım ya değerim yüksek bence şu an bilmiyorum yada siz hamile misiniz
İlk 3 ay böyle devam edecek mis canımKızlar bana yardım edin 7haftalık hamileyim ama hiç birsey yiyemiyorum içemiyorum bile çok bulantım var kraker ye dediler onu bile yiyemiyorum mide bulantısı hapı verdi doktor hiç bir işe yaramadı mutfaga bile giremiyorumuyku çok agır basıyor hep üşüyorum böyle seyler yasadınızmı?
Aynen rabbim sana ailesine bağışlasınAman tek olsunda ben razıyım o kadar bekleyip o kadar laf duyduk bir sorun yoksa razıyım cnm saol: )
Çok amin benimki 5 haftalik gördüm de keseyi minnacık ya
Amin. Evet 5 haftalik hamileyim bendeSen hamilemisin cnm
Yok çağırmadi ama zaten bu ayın sonunda gidicem 6. Haftada duyuluyor diye biliyorum benmaşallah ne güzel kalp atısı için ne zaman çağırdı? ben haftasonunda dr. gidicem inşAllah problem yoktur ve keseyi görürüz bakalım hayırlısıyla...
Canm bu ayda adet oldum kismet degilms sen hamilemisinceycey90 canım sende aklımdasın sende durumlar nasıl
evet canım 5 haftalık rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallahCanm bu ayda adet oldum kismet degilms sen hamilemisin
Kızlar bana yardım edin 7haftalık hamileyim ama hiç birsey yiyemiyorum içemiyorum bile çok bulantım var kraker ye dediler onu bile yiyemiyorum mide bulantısı hapı verdi doktor hiç bir işe yaramadı mutfaga bile giremiyorumuyku çok agır basıyor hep üşüyorum böyle seyler yasadınızmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?