- Konu Sahibi burcuburak1907
-
Arkadaslar yapilan calismalara gore literature bakmistim bu konuda bulanti ve kusma ile seyreden gebelikre dusuk riski yok denecek kdr az .hormonlarin yuksekligi sebebeli yasiyorsunuz .bi yandan zor ama!!!Ben de öyleyim
bende aynı şeyleri yaşıyorum mide bulantım yoktu bugün başladı hep uyku hali ve üşüme :) normal sanırım çünkü vücudumuz bir canlıyı kabul ediyorKızlar bana yardım edin 7haftalık hamileyim ama hiç birsey yiyemiyorum içemiyorum bile çok bulantım var kraker ye dediler onu bile yiyemiyorum mide bulantısı hapı verdi doktor hiç bir işe yaramadı mutfaga bile giremiyorumuyku çok agır basıyor hep üşüyorum böyle seyler yasadınızmı?
Ayy vallac cok sevindm canm amin insallah yaa sag salim kucagina alirsin insallahEvet c
evet canım 5 haftalık rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah
heh sen şimdi bunu yazdın ya bulantısı olmayanları saracak bi telaş eyvah ya naptın senArkadaslar yapilan calismalara gore literature bakmistim bu konuda bulanti ve kusma ile seyreden gebelikre dusuk riski yok denecek kdr az .hormonlarin yuksekligi sebebeli yasiyorsunuz .bi yandan zor ama!!!
Kızlar ya benim 5+2 bugünde hala keseyi göremedik kızlar normal mi yada kesenin ve bebeğin geç oluşması gelişimini etkiler mi[/QUOT
geç döllenme olmus olabilir için rahat olsun.
heh sen şimdi bunu yazdın ya bulantısı olmayanları saracak bi telaş eyvah ya naptın sen
Sanirim gunlerimiz ayni benimde kese nokta halinde zar zor gorundu.kilonuz varmi bide karin bolgesinde etkiliyor birde idrara sikisik gitmek gerekiyor dr oyle dedi bu sabah tahlillerimi almaya gittim 9 mayisa kalp atisi icin gel dediİnşallah öyledir 2 doktora gittim 2. Zaten baya ilgisizdi ama normal mi dedim gözükmeyebilir dedi
İnşallah öyledir 2 doktora gittim 2. Zaten baya ilgisizdi ama normal mi dedim gözükmeyebilir dedi
Ya bu doktorlar neden böyleler hiç insanın duygularını düşünmüyorlar öyle mi denilir sen moralini bozma tatlım Allah ın izniyle herşey yolunda gider inşaAllahArkadaşlar merhaba. Benim de adetime 6 gün var ama bugün dayanamayıp kan verdim. Beta hcg 54 çıktı. Ama Dr henüz sevinmek için erken dediiki günde bir kana bakıcaz belki de düşer değer dedi. Tüm heyecanım söndü çok sık mı olur bu değerlerin düşmesi?
Ya bu doktorlar neden böyleler hiç insanın duygularını düşünmüyorlar öyle mi denilir sen moralini bozma tatlım Allah ın izniyle herşey yolunda gider inşaAllah
Boşuna üzülme canım benim 5 gün kala 32 ydi senin benden de yüksekArkadaşlar merhaba. Benim de adetime 6 gün var ama bugün dayanamayıp kan verdim. Beta hcg 54 çıktı. Ama Dr henüz sevinmek için erken dediiki günde bir kana bakıcaz belki de düşer değer dedi. Tüm heyecanım söndü çok sık mı olur bu değerlerin düşmesi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?