Hamile olduğunu öğrenenler 4 -5 haftalık olanlar

Merhaba arkadaşlar. Ben dün kan testi ile öğrendim hamileligimi. Daha önce bir kez düşük yaptığım için bir tane iğne ve progestan verdi ama fitil olarak kullanmamı söyledi. Lakin ben pek beceremedim sanırım. Dün geceden beri de adet sancısı gibi ağrılarım var. PROGESTAN FİTİL OLARAK KULLANAN VAR MI sorunsuz bir şekilde çünkü afedersiniz dışardan kalıyor

bende aynı şeyleri yaşıyorum mide bulantım yoktu bugün başladı hep uyku hali ve üşüme :) normal sanırım çünkü vücudumuz bir canlıyı kabul ediyor

Arkadaslar yapilan calismalara gore literature bakmistim bu konuda bulanti ve kusma ile seyreden gebelikre dusuk riski yok denecek kdr az .hormonlarin yuksekligi sebebeli yasiyorsunuz .bi yandan zor ama!!!
heh sen şimdi bunu yazdın ya bulantısı olmayanları saracak bi telaş eyvah ya naptın sen

Kızlar ya benim 5+2 bugünde hala keseyi göremedik kızlar normal mi yada kesenin ve bebeğin geç oluşması gelişimini etkiler mi

Merhaba kızlar bende varım. Bugün 5 haftalık olduk keseyi gördük haftaya perşembe inşallah kalp atışı için gidicez :)

Yok artik :)niyetim tamamen iyi benim ilkinde hicccc olmadi cam cerceve mutfak dolabi vs ..son gune kdrda her isimi yapabildim.bundada bulanti yok umarimda olmaz .risk yok ise tedavi vs gibi durumlar yok ise gebelik dogal birsey bu sekilde dusuncede iyi gecer hepimizinki
İnşallah öyledir 2 doktora gittim 2. Zaten baya ilgisizdi ama normal mi dedim gözükmeyebilir dedi
Sanirim gunlerimiz ayni benimde kese nokta halinde zar zor gorundu.kilonuz varmi bide karin bolgesinde etkiliyor birde idrara sikisik gitmek gerekiyor dr oyle dedi bu sabah tahlillerimi almaya gittim 9 mayisa kalp atisi icin gel dedi

Arkadaşlar merhaba. Benim de adetime 6 gün var ama bugün dayanamayıp kan verdim. Beta hcg 54 çıktı. Ama Dr henüz sevinmek için erken dedi iki günde bir kana bakıcaz belki de düşer değer dedi. Tüm heyecanım söndü çok sık mı olur bu değerlerin düşmesi?

Ya bu doktorlar neden böyleler hiç insanın duygularını düşünmüyorlar öyle mi denilir sen moralini bozma tatlım Allah ın izniyle herşey yolunda gider inşaAllah

Ya bu doktorlar neden böyleler hiç insanın duygularını düşünmüyorlar öyle mi denilir sen moralini bozma tatlım Allah ın izniyle herşey yolunda gider inşaAllah

Amin,inşallah. Gerçekten hiç düşünmüyorlar kendileri için çok sıradan olduğu için bizim ne çektiğimizi anlamaya çalışmıyorlar..

21 mart sat benim yarın ultrasona giricem ne için bilmiyorum ama ayrıyetten randevu aldım ultrason için

Boşuna üzülme canım benim 5 gün kala 32 ydi senin benden de yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…