Hamile olduğunu öğrenenler iştahınız nasıl ?

Gunde 3 şu bardağı kadar süt yoğurt grubu tüketmeye çalışıyorum. Gun icinde aksama kadar bu sut yogurt olayi.
Kahvaltida 1 yumurta. Peynir 1 dilim. Ekmek 2 dilim. domates vs.
Oglen sebze veya et yemeği. Aralarda meyve ve kuruyemiş çiğ olarak.
Akşam çorba, et veya sebze yemeği. Tavuk hormonlu diye yemiyorum. Balık haftada 1 yemeye çalışıyorum.
Cok acikirsam havuç kemiriyorum. Normalde yediği gibi takılıyorum şimdilik. Suyu 2 lt içmeye çalışıyorum. Hafiften mide bulantısı basladi. Canim çok yemek istemiyor ama arada gomuyorum resmen.

Gunde 3 şu bardağı kadar süt yoğurt grubu tüketmeye çalışıyorum. Gun icinde aksama kadar bu sut yogurt olayi.
Kahvaltida 1 yumurta. Peynir 1 dilim. Ekmek 2 dilim. domates vs.
Oglen sebze veya et yemeği. Aralarda meyve ve kuruyemiş çiğ olarak.
Akşam çorba, et veya sebze yemeği. Tavuk hormonlu diye yemiyorum. Balık haftada 1 yemeye çalışıyorum.
Cok acikirsam havuç kemiriyorum. Normalde yediği gibi takılıyorum şimdilik. Suyu 2 lt içmeye çalışıyorum. Hafiften mide bulantısı basladi. Canim çok yemek istemiyor ama arada gomuyorum resmen.
:kk77: hafi bakalım denemeye çalışalım en azından :KK76:

Dün ve bugün kasiklarimda agri var.

Sizi de eylül anneleri baslıgına bekleriz :)
Bende de yeme istegi cok ama kendimi frenliyorum hedefim ilk üc ay hic kilo almamak hatta öğrendiğimden beri gebeliği iki kilo verdim aburcuburu kesince iki haftada saglıklı beslenerek

Ekleyin evet.
Sabah peynirli yumurta ve 1 bardak süt içtim.
Öğle az etli çorba ekmeksiz. Ikindi havuç yedim. Akşam da yoğurtlu makarna ile havuclu tarator yedim. ama ekmek de yedim.Gün bitti.acayip kilo almis hissediyorum ama kilo almadim. Sabah ac karnina 75 cikiyorum.

ilk hamileliğimde 95 e kadar çıktım ve sonra hiç bir diyet vs yapmadım 80 de kaldım boya verdiğim için pek kilo göstermiyorum smdi 20 hafta 5 gnluk hamileyim hiç iştahım yok ve aynı kilodayım

Bazı dönemlerde çok acıktım bazen iştahım yoktu.
Şuan ise normal yiyorum. Öğün atlamıyorum gerektiği kadar tüketiyorum herşeyden.

Bugun neler yediniz Eylül anneleri
Ben yazayım
Sabah: omlet , peynir , ceviz ve süt
Öğlen karnabahar yemeği ve yoğurt
Ara öğün çiğ fındık, 2 kare bitte ve Türk kahvesi
Akşam: yeşil mercimek salata yoğurt ve 1 dilim tam buğday
Açıkırsam meyve yiyip günü kapatırım :anneadayı:

Ben soğanlı ve salcalı yemeklerden tiksindim. henüz asermiyorum ama net bir şekilde bazı şeyleri içim istemiyor. Yeşil mercimek salatasi yapmıştım cumartesi yedim. Şimdi adi bile içimi kaldırıyor. Karnabahar hasladim kokudan mutfağa girip yemek yiyemedim dün.
Yoğurtlu şeyleri icim istiyor. Genel bir tiksinme başladı. Balık aldım canim istemedi diye pisirmedim.

Sabah : 2 dilim tam buğday ekmeği peynirli tost 2 yumurta yeşil zeytin
Öğle : mantar sote , 2 kepekli galeta , ayran
Ara : elma , çiğ fındık , bitter çikolata
Akşam : kırmızı mercimek , salata
Akşamı az yiyince çayın yanında dayanamadım probis yedim :(

Bende 5 haftalik habire yiyorum:halay: Dün gece 12 de bi tabak makarna canım cekti yedim valla napim:KK70:

Back
X